- 29 Temmuz 2013
- 280
- 199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim senle tarihlerimiz aynı bacım, ben yarın doktora gideceğim bilgilendiririm seniKizlar merhaba son adet tarihi 12 kasim benim 5+5 deyim dun aksam icime kurt dustu kese icin haftaya gidecektim kasik agrim gogus agrim hafifledi bi gozukeyim doktora dedim. Usg de kese gozuktu yolk sac var dedi..sesi duyamadik ama kese icinde kipirti var muhtemelen kalp atisi olabilir dedi..sizde ekrana bakip kipirti titreyen bisey gordunuz mu doktor bana ozellikle gosterdi. Insallah kalbini de duyarim net bi sekilde. dogum 18 agustos gozukuyor burdan haberlesiriz insan her seye cok evham yapiyor bu donemler cidden stressiz bi hamilelik ve saglikli dogumlar diliyorum tum arkadaslarima ❤
Kalp atışı için seni haftaya çağırdıysa muhtemelen beni de haftaya tekrar çağıracak kuzum bebek ile ilgili bir şey söyledi mi ya da bebeği gösterdi mi doktor?Kızlar bugün çok şükür bhcg 4880 geldi kesede göründü çok hafif yolk sac da görünüyor dedi şuanda 5+5im kese 5+2 ile uyumlu dedi❣ Şükür bugünlere haftaya kalp atışına gel dedi hayırlısı bakalım☺
Yok bebeği daha görmedi canım geç döllenme oldum zaten haftayla uyumlu değil tam olarak vajinalde bakmadı ama 3 gün önce keseyi göremedi daha yeni gördü istersen 3 gün sonra gel kesenin büyümesine bakarız dedi ama 1 hafta sonra gösteririmKalp atışı için seni haftaya çağırdıysa muhtemelen beni de haftaya tekrar çağıracak kuzum bebek ile ilgili bir şey söyledi mi ya da bebeği gösterdi mi doktor?
Allah yavrularımızı kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah ben de yarın için çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlarla dönerimYok bebeği daha görmedi canım geç döllenme oldum zaten haftayla uyumlu değil tam olarak vajinalde bakmadı ama 3 gün önce keseyi göremedi daha yeni gördü istersen 3 gün sonra gel kesenin büyümesine bakarız dedi ama 1 hafta sonra gösteririm☺❤
Hayırlısı olsun canım haber et bize yarınAllah yavrularımızı kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah ben de yarın için çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlarla dönerim
Benim de çok oluyorPeki ya benim gibi mide ve yemek borusu yanması yaşayan var mı kızlar ☹ yarın doktora gideceğim 5+5'ten selamlar
Sizinle aynı gün yumurtlama ayın 2sinde 20 kasimda son adet tarihimdün betam 2711 çıktı kişiden kişiye farklılık gosterir5 gunuydu. Ama mesela ben 3 4 gun erken olurum. Ben 19 kasimda hasta oldum 20 aralikta beta yaptirdim. Normalde 15 aralikta hasta olmam lazimdi
Kese kaç mm idiKızlar haftaya cumartesiydi randevum bugün dr gittim bekleyemedim :) 5+3 teyim kese göründü, cumartesi 6+2 olucam kalp atışı ve bebeği görür müyüm?
O zaman biz kasimdami yoksa araliktami hamile kaldikSizinle aynı gün yumurtlama ayın 2sinde 20 kasimda son adet tarihimdün betam 2711 çıktı kişiden kişiye farklılık gosterir
BEnim biraz var.Kızlar merhabaa:)akıntınız var mı çişimi yaparken bıle akıyor normal mı acaba
Hadi bakalim kalbini duyarsin bence , yarin 5+6 yiz ekranda bi kipirti gorduk doktor kalp atisi gibi ama emin degilim dedi hayirlisi haber verirsinBizim senle tarihlerimiz aynı bacım, ben yarın doktora gideceğim bilgilendiririm seni
Bende akinti yok bu da anormal mi 5+5 im..asiri islanmiyor ic camasirimKızlar merhabaa:)akıntınız var mı çişimi yaparken bıle akıyor normal mı acaba