2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Herkese günaydın. Benimde karnimda adet sancısina benzer bir ağrı var dünden beri iki adım yurusem sızlıyor. Midem biraz yokluyor gibi. Cuma randevum var ilk defa gidicem işten fırsat bulup gidemedim aksi gibi oğlumda hasta ateşini dusuremedim gece şuan işyerinde hicbirseyle yapmadan oturasim var

Yediklerimin boğazımın tam ucunda durduğu mide bulantılı dönemden dizilerde öğüre öğüre lavaboya koşan kıza kızzzz yoksam hamile misin dedikleri döneme geçtim. 😁 Dün ben bişey hissetmiyorum yine belirti yok diyen dilime tüküreyim. Sağol anneciğim ben orda olduğuna ikna oldum 😁
Bende de var hazimsizlik az yiyom ama bogazimda bildiğin en son bi kısım geri cikariyom tam rahatladım diyom acıkıyom 😂

Kızlar böyle sık sık doktora muayene için gidiyorsunuz ya mesela daha sonra çağırdığı halde önce gidenler var merak ediyorum muayene ücretleriniz ne kadar. Bursa da bi doktor önerdiler artık ona gidiyorum ama tek muayene 750 TL istiyor tahliller hariç. o yüzden doktor randevu planına uymayı düşünüyorum. Ücretler çok uçuk
Fazla uçukmuş canım bende Bursa da yım benim doktorumun muayene ücreti makul

Yumurta haşlayayım vitamin alayım dedim sonuç daha yemeden 🤢🤢
Zorlamakta istemiyorum tiksinmemek için aslında ama yememde gerekiyor 😔

7+6 dan selamlar kızlar. Bu zamana kadar 1 kere öğürdüm çöp poşeti değiştirirken.onun haricinde sürekli kendımi tutuyorum rahatlatmaya calısıyorum. Bi problem yok şimdilik maşallah diyim bütün öğünlerimi güzelce yiyebiliyorum. Ama baş dönmem cok fazla :KK43:

Sağlıkla gelsin de hepsi kabulüm 🥰
İlki erkekti. Tam tersi şeyler yaşıyorum bunda..
Ama umarım fazla uzun sürmez bu şekilde 😅
Sen kaç haftalıksın canım?
ikinci çizgiyi gördüm bugün geçen sormuştun ya kaç haftalıksın diye sağlıklıysa hamileliğim 4 haftalığım sanırım bakalım.

Yok kusma da yok sürekli öğğğğğğ ona öğğ buna öğğ kocam günaydın diyor ona bile öğğğ😁
ben kızımda şampuandan tiksinmiştim direk kimyasal kokuyordu alıyordum o kokuyo hatta ben şampuanımı değiştirdim de farkında değilmiyim acaba diye tereddüt etmişliğim var şaka yapmıyorum bi de eşimin parfümün çok itici geliyordu.

2 ay sonra da hormonlar san ağlarız. Kardeşime şakasına kürdana batırılmış patates gibisin demiştim saatlerce ağlamıştı 2 ay sonra da yeni şikayet konumuz bu olur 😁
Ben şimdiden öyleyim herşeye gözüm doluyor :)) Ağlak mızmız birşey oldum.
Günaydın 🌞 yine bir pazartesi sendromu ve mide bulantısı sizede güznqydın 🎉
Günaydın canım
ikinci çizgiyi gördüm bugün geçen sormuştun ya kaç haftalıksın diye sağlıklıysa hamileliğim 4 haftalığım sanırım bakalım.
Yaa beklenen miniş gelmiş öyleyse. :) Hadi bakalım gözün aydın:KK200:

X