Canım dediğim gibi hiç hatırlamıyorum doğrudur6.ayda yaptırılır benim bildiğim şeker yüklemesi ilk hamileliğimdede o ara yaptırtmıstım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dediğim gibi hiç hatırlamıyorum doğrudur6.ayda yaptırılır benim bildiğim şeker yüklemesi ilk hamileliğimdede o ara yaptırtmıstım
Gittin mi doktora sen cnm biz senle aynı gidioduk sanırım ben salı gitcem kısmetse ilk defaCanım dediğim gibi hiç hatırlamıyorum doğrudur
Hoşgeldin. Ben de 2017 haziranda anne oldum şimdi de ağustos görünüyor:) aynı gidiyor bizim. Ama eskiden temmuz ağustos topikteydim. Bizimki erkenden gelince haziranda doğurmuştum. Hakkımızda hayırlısı olsun.Merhaba anne adayları
Bende katıldım aranıza 2017 haziran annesiydim şimdide 2020 Ağustos annesi adayıyım herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
O zaman senin tahlil sonuclarin normal demek ki maşallah , beni amma surundurdu be :) ben de artık araya mesafe girsin istiyorum rutine bağlayalım. Ama böyle her hafta bebeği görmeye de alıştım galiba çok uzun bakmıyor ama kalbini duymak ayrı bir mutluluk tüm anne olmaya nasip etsin insallahhhh ..Bat günü gittim son 1 gün sonrasi sonra da kan uyuşmazlığı sebebiyle 4+3ken gittim. 4+4ya da 4+5di ozele gittim o gün keseyi gorduk ve 6 tüp kan verdim idrar bir de bi hafta sonra cagirdi 5+5 de de kalp atımini duydum ve tahlil sonuclarina bakti .bi ay sonra gel dedi o gün. Ins ocak 7 gibi gidecem bi terslik olmazsa
Ben bir istisnayim sanırım 7. Haftada yaptirdim :)6.ayda yaptırılır benim bildiğim şeker yüklemesi ilk hamileliğimdede o ara yaptırtmıstım
Ah çok iyi darısı başıma çok korkuyorum bir yandan 90 kiloyu gorcem diye.Demeyi unuttum canim 1 kilo almisim iki ayda. 2 gün once tartildim. Cok da yiyorum ama simdilik böyle durum. Bi de iş yapiyom ben evde yapıcak kimse olmadığı icin hemen hemen hergun 1 2 saat iş yapiyorum tabi dinlene dinlene
İnşallah keseni görürsün kalbini ferah tut.Merhabalar arkadaşlar 9gün önce cuma 63ile gebeliğimi öğrendim pazartesi 377ye çıktı perşembede 1530dayken usg ile baktı karından rahim kalınlığın 18üstü isteriz senin 18-19 aradı dedi dış gebelik gibi durmuyor keseyide pazar görelim dedi. Normalde 5+5teyim geç döllenme benim. Kötü bi tecrübem var 7. Haftada kalp durması sonucu kürtaj oldum 10 ay önce o yüzden corasprin içiyorum d vit düşük diye solgarın d vit devam ediyorum birde b12 b6 ve dvitli folat olan folidays içiyorum. Kötü tecrübemden dolayı kimseye söyleyemedim 3. Aya kadarda söylemeyi düşünmüyorum
İnsan kötü bi tecrübe yaşayınca sürekli bi öncekine yoruyor inşallah güzel devam eder çok zor atlattım o süreçleri Allah kimseye yaşatmasın. Yarın sonucu buraya yazarım hayırlısı bakalım.İnşallah keseni görürsün kalbini ferah tut.
değerlerin gayet iyi yükselmiş. Sorun olmaz inşallah. Kimseye söyleme için rahat edince zaten insan önüne gelene. Ben hamileyim demek istiyor
Canım ben bu hafta böbreğim ağrıyordu o sebeple ürolojiye gittim orda karnıma baktılar ultrasonla o zaman doktor kese oluşmuş demişti ama kadın doğuma daha gitmedim perşembe gidicem ben de sen benden önce gidiyorsun hayırlı haberlerini bekliyorumGittin mi doktora sen cnm biz senle aynı gidioduk sanırım ben salı gitcem kısmetse ilk defa
Insallah saglıkla bebegini kucagına alırsın. Bende agıstosta kürtaj oldum aynı sebepten iki ay korunduk bu ay testlerim pozitif ama kan vermedim bir kac gune vereceğim. Esımle birlikte cok seviniyoruz ama korkuyoruz da senin gibi kalp atısını duyarsak ınsallah o asamaya bır gelirsek Allahın izniyleMerhabalar arkadaşlar 9gün önce cuma 63ile gebeliğimi öğrendim pazartesi 377ye çıktı perşembede 1530dayken usg ile baktı karından rahim kalınlığın 18üstü isteriz senin 18-19 aradı dedi dış gebelik gibi durmuyor keseyide pazar görelim dedi. Normalde 5+5teyim geç döllenme benim. Kötü bi tecrübem var 7. Haftada kalp durması sonucu kürtaj oldum 10 ay önce o yüzden corasprin içiyorum d vit düşük diye solgarın d vit devam ediyorum birde b12 b6 ve dvitli folat olan folidays içiyorum. Kötü tecrübemden dolayı kimseye söyleyemedim 3. Aya kadarda söylemeyi düşünmüyorum
Normal canim sadece şişkinlik problemim var karnim davul gibi oluyo uyutmuyo beniO zaman senin tahlil sonuclarin normal demek ki maşallah , beni amma surundurdu be :) ben de artık araya mesafe girsin istiyorum rutine bağlayalım. Ama böyle her hafta bebeği görmeye de alıştım galiba çok uzun bakmıyor ama kalbini duymak ayrı bir mutluluk tüm anne olmaya nasip etsin insallahhhh ..
Ben bir istisnayim sanırım 7. Haftada yaptirdim :)
Ah çok iyi darısı başıma çok korkuyorum bir yandan 90 kiloyu gorcem diye.
Kıyafet derdi şimdiden basladi...
Karnın normal mi :)
Gunaydin canim ilk kez bu kadar erken uyandim 10 bucuktan aşağı uyanmazdimGünaydın kızlar
Ben ara ara batmalar yaşıyorum canim onun dışında agrım yokKızlar bîr sorum olacak
8 haftalık hamileyim kasık agrım adet gecıkmesinden berî vardır 2 gundur yok sizce bu sorun olabilir mı yoksa normal mı böyle bir durum yaşayan oldu mu
yok canım normal bendede oluyorKızlar bîr sorum olacak
8 haftalık hamileyim kasık agrım adet gecıkmesinden berî vardır 2 gundur yok sizce bu sorun olabilir mı yoksa normal mı böyle bir durum yaşayan oldu mu
İşe geldiğim için o lüksüm yok hep uyanıyorum keşke bende uyuyabilsemGunaydin canim ilk kez bu kadar erken uyandim 10 bucuktan aşağı uyanmazdim
Çok normal belirtilerin gelip gitmesi bazen olması bazen olmaması. Korkulacak birşey yok canım için rahat olsunKızlar bîr sorum olacak
İlaç veremez canım ama ateş vs varsa git tabi çok kötüysen.kızlar şansıma grip oldum benim gibi olanlar varsa naptınız acaba doktoruma gitsemmi
Bende kasiklarda batma vs yok canim normal bu degil miİşe geldiğim için o lüksüm yok hep uyanıyorum keşke bende uyuyabilsem
Çok normal belirtilerin gelip gitmesi bazen olması bazen olmaması. Korkulacak birşey yok canım için rahat olsun