• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yok canım çok sert düşmedim aslında oturur pozisyonda düştüm. Salı günü doktor randevum var allahın izli ile inşallah bişey olmaz diye dua ediyorum bakalım
Çok geçmiş olsun bende geçen ay ayağımı burktum kırıldı göbeğimin üstüne düştüm gittim acile hemen birşey olmamıştı canım iyiydi bebek

Ben de ramazan bayramından sonra ailemin yanına gideceğim. Doğurmak üzere orada kalacağım😌
Uçakla gitmekten başka şansımda yok.
Siz nasıl gitmeyi planlıyorsunuz? Otobüsle ise zor olur mu bilemedim.

ya uçakla hava alanına uzak "sarımsaklı" ve saçma bir pahalılık oluyor. ve havaalanına ulaşmak ayrı bir maliyet ve yorgunluk. otobüste ayaklarım çok şişebilir.
ben en iyisi arabayla gitmek diyorum. istediğimiz zaman dururuz ederiz.
eşim de nedense araba kullanmak istemedi bi.
bi de bavullar falan rahat ederiz yani. istediğimiz kadar eşya koyabiliriz.

Ben de ramazan bayramından sonra ailemin yanına gideceğim. Doğurmak üzere orada kalacağım😌
Uçakla gitmekten başka şansımda yok.
Siz nasıl gitmeyi planlıyorsunuz? Otobüsle ise zor olur mu bilemedim.
İlk gebeliğimde 7.5 aylık hamileydim 10 saat tren yolculuğu yapmıştım canım 🤭

ya uçakla hava alanına uzak "sarımsaklı" ve saçma bir pahalılık oluyor. ve havaalanına ulaşmak ayrı bir maliyet ve yorgunluk. otobüste ayaklarım çok şişebilir.
ben en iyisi arabayla gitmek diyorum. istediğimiz zaman dururuz ederiz.
eşim de nedense araba kullanmak istemedi bi.
bi de bavullar falan rahat ederiz yani. istediğimiz kadar eşya koyabiliriz.
Kesinlikle otobüstense özel araçla gitmek rahatlık.
Bebeğiniz olmadan son tatilinizi gerçekleştirirsiniz artık☺️

kızlar tek tek alıntı yapamadım şu testlerle ilgili.
ben 2li test yaptırdım.
şimdi benim tam 3lü test zamanım haftaya
ama doktor üçlü değil başka bir şey yapacağız dedi.
Bir de üçlü ya da ikili yapmadan direk 4lü test varmış daha da kesin.
ya çok ikilem bir durum gerçekten ve bence herkesin kendi kararı ya da çiftlerin kendi kararı olmalı bu.
Ben doğumda bir sürprizle karşılaşmamak, birden bir yıkıma uğramamak kendimi alıştırmak adına yaptırmayı -kendim için- daha uygun buldum sadece. Fikir olması açısından diyorum.
Katılıyorum ☝️
Bende ilkinde ikili ve AFP testi yaptırmıştım. İkili ve dörtlü oluyor doktorum öyle uygun görmüştü.

Hadi ya :) benimde göbek deliğimin altından yavaş yavaş belirmeye başladı göbek büyümeye başlayınca daha da netleşir sanırım
Aynen rengi koyulaşır yavaş yavaş ilk hamileliğimde de hamilelik belirtilerini araştırıyodum bu çizgi vardı belirtide bi akşam banyo yaptım fark ettim ki çizgi var aradan birkaç gün geçti test yaptım pozitif 😂 yani her 2 hamileliğimi de ordan anladım açıkçası

kızlar arkadaşlar cok erken diyor zıbın alacaktım hevesımı kaçırdılar sizcede erkek mi . birde o 6 aylık hamile ben diyor 7.5 aylık falan olmadan almam diyor .

Günaydın kızlar.Bu da benim göbüş 🌸

Eklentiler

• 1B6D3477-AC7E-4BEF-8F2A-3E11160CF122.webp
    1B6D3477-AC7E-4BEF-8F2A-3E11160CF122.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 57
kızlar arkadaşlar cok erken diyor zıbın alacaktım hevesımı kaçırdılar sizcede erkek mi . birde o 6 aylık hamile ben diyor 7.5 aylık falan olmadan almam diyor .
İçinden geliyorsa alabilirsin canım insan hevesleniyo neden alamayasın ki cinsiyet belli değilse de unisex alabilirsin bence

Konunun başlarında da yazmıştım canım
Hiç erken falan değil bana göre.
Gerçekten o kadar masraf o kadar alınması gereken şeyler var ki ayrı bir maddi külfet oluşturacak.Birde son aylar gerçekten insanın ağrıları çok oluyor ki bizim birde yaza denk gelecek sıkıntı çekeceğiz.
Bence şimdiden alınmalı. Hamileliğin balayındayız şuan. Hem enerjimiz var hem vakit.
Ben birçok şeyi almama rağmen bak sadece şuan kıyafet alışverişine 300 TL ödedim. Daha da Almam gereken şeyler var.
Birde aynı şeyi indirimde alabilmek varken neden indirimsiz fiyattan alayım düşüncesi var bende.☺️ Bir daha Şubat indirimi olmayacak bu indirimi iyi değerlendirin bana kalırsa 🙈

Back
X