2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Ay ne güzel bizimki sakliyor suanlik ben çok kustugum için hep diyorum asla özlemicem sırf bu yüzden ikinci cocuktan vazgeçtim valla

Ena harbi pipiye benziyor ne acaba A April wind çözer bu işi

canım merak ettim bebeğinin cinsiyetini.. kızımda bende ayvalık tostu aşermiştimde :)

canım merak ettim bebeğinin cinsiyetini.. kızımda bende ayvalık tostu aşermiştimde :)
Erkek dediler 2 kere ama net değil kuzum benim mide çorba olduğundan ortaya karışık aşerdim sanırım ama keşke anlayaydım aşerdiğimi sen yıllarca o anı bekle sonra da kaçır

Ena harbi pipiye benziyor ne acaba A April wind çözer bu işi
Bence pipi bu
Ama tabi şöyle birşey de var ilk başlarda kızın organda dışarda oluyor sonra gerileyip klitoris halini alıyor.
Doktor birşey dememiş onun için kesin konuşmak istemem
Bizde de çıkıntı gözüktü %90 erkek dedi.
torro

Şu an yattığım için geçmiyor ama normalde iş bitmiyorki ama şimdi onu bile özledim ev berbat durumda Allah sağlık versin yapalım :)

aman benim canım hiçbir şey aşermiyor valla, her meyveyi söyleyebilirsiniz
Valla benimde.
Hemde markette çalışıyorum meyve sebzeden her türlü abur cubur, şarküteriden pastane, kuruyemiş reyonuna kadar herşey var. Napacaktım canım çekiyor diye işten mi çıkacaktım Canı çekmek farklı bide. Aşermek çok daha farklı yaşamayan gerçekten anlamaz.

Bugün sabah kontrolüm var çok heyecanlıyım ya bebeğim hareket etse de görsem :) ilk defa babasını da götürecek kendimle çifte heyecan nasıl uyıcam bilmiyorum
Yaa o heyecandan uyuyamamayı çok iyi biliyorum
Aksine de sabah erkenden uyanırım sonra randevuya saatler sayarım
Güzel haberlerle gel canım hadi bakalım hemencik yarın oluversin

P pembe38 canım sen nerelerdesin yazmıyorsun? Nasılsın ?

Bugün ebebekte tekstil indirimi var.
Bol bol zıbın alabilirsiniz sadece yenidoğan değil ileri ki aylar içinde şimdiden alın bence.
3-6 ay 6-9 ay mesela

Benim adetimden 3 gün önce kırmıxı lekem gelmişti çok az daha sonra ki iki gün kahveye döndü adet çok az bi şekildeydi bekledim kanamam açılmayınca adet günüm test yaptım çıktı canım ama şuan düşük tehlikem var umarım senin vardır ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten takvimi kaldırmak için resminizin üzerine tıkladığınızda çıkan yerde hesap detayları var o bölümde aşağı doğru indiğimiz de bebeğimizin doğum tarihi yazıyor onu silip kaydete bastığımız da siliniyor sizi üzmek için sormuyorum ama kontrole gittiğiniz de öğrendiniz yoksa kanama falan mı oldu

Aynen o nıyetle yazıyor cunku Parpali_ ıle aynı fıkırdeyım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…