İkili çok zor bir karar. Sonuçları kesin olmadığı için insanın yaptırası gelmiyor, çok iyi anlıyorum
Yaptırmasan ayrı dert. Umarım sizin için iyi olana karar veririsiniz.
Eşim yaptıralım için rahat olsun diyor ama az riskte çıksa hamilelik burnumdan gelir biliyorum,yaptırmayıncada tereddütler peşini bırakmıyorama ben karar verdim yaptırmıcam dr bile aldırma gibi bi durumn olmazsa yaptırma demişti,sağol canım
Eşim yaptıralım için rahat olsun diyor ama az riskte çıksa hamilelik burnumdan gelir biliyorum,yaptırmayıncada tereddütler peşini bırakmıyorama ben karar verdim yaptırmıcam dr bile aldırma gibi bi durumn olmazsa yaptırma demişti,sağol canım
Teşekkür ederim :)) Valla doktor "selam" bile demediği için onu baz almıyorum sanırım, sizlerin görüşü gözümde 10 doktor gücünde
hiç cinsiyet hissetmeyen bana da erkek gibi gelmeye başladı bu bebiş :)
Amann boşver canım olur öyle şeyler arada valla en güzeli gerçekten “gözardı et” butonuna tıklayıp o kişinin yorumlarını görmemek. Stres sıkıntı olmaz o zaman sen gel yaz yine
Bu arada cinsiyet belli oldu mu?
Günaydın kızlar,sayfalar birikmiş oh maşallh bize,kızlarcım gruplaşma olmasın ciddenikili test kaos yarattı bizim evdeEşim yaptıralım diyor ve ben istemiyorum bakalım ne karar alıcaz her türlü zor olacak bana
Ben yaptırdım geçen hafta pazartesi alcam sonucu ikili temiz çıktı mı gerisine gerek kalmıyor demişlerdi oğlumda ikiliyi yaptırdım temiz çıktı üçlüyü yaptırmadım bugün doktor sordu ikiliyi yaptırdım ama üçlüyü düşünmüyorum dedim ama artık zorunlu oldu falan dedi 16. haftada gel yapalım dedi bilemedim bende şimdi kafam karıştı
Ben yaptırdım geçen hafta pazartesi alcam sonucu ikili temiz çıktı mı gerisine gerek kalmıyor demişlerdi oğlumda ikiliyi yaptırdım temiz çıktı üçlüyü yaptırmadım bugün doktor sordu ikiliyi yaptırdım ama üçlüyü düşünmüyorum dedim ama artık zorunlu oldu falan dedi 16. haftada gel yapalım dedi bilemedim bende şimdi kafam karıştı
Evet canım bende öyle biliyorum dediğim gibi oğlumda üçlü yaptırmadım ikili temiz çıktı diye ama öyle zorunlu oldu deyince kafam karıştı hem yaptırsam Allah korusun down çıksa napıyolar ki bi tedavisi düzeleceği yok alalım diyorlar genelde ama aldıramam ki yani o yüzden boşuna strese gerek yok diye düşünüyorum
Öyle biliyorum bende dedim doktora ilk hamileliğimde üçlü yaptırmadım dedim artık zorunlu oldu dedi ikiliyi yaptırdıysan onu da gel yapalım dedi şaşırdım yani
Evet canım bende öyle biliyorum dediğim gibi oğlumda üçlü yaptırmadım ikili temiz çıktı diye ama öyle zorunlu oldu deyince kafam karıştı hem yaptırsam Allah korusun down çıksa napıyolar ki bi tedavisi düzeleceği yok alalım diyorlar genelde ama aldıramam ki yani o yüzden boşuna strese gerek yok diye düşünüyorum
Bu kişiye kalmalı bence
Yani nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun
Ben sırf yaptırmazsam içimde kalır, kötü birşey olursa kendimi suçlarım diye yaptırdım.
Şu yönü var devlette ikili yapılınca üçlü direk yapılıyor devlete mi gidiyordun?
Sert mi düştün canim Bence içind E şüphe kalmasın acile gidip merdivenlerden düştüğünü biraz ağrım olduğunu söylersen hemen ultrosanla bakarlar içinde rahat eder hem
Yok canım çok sert düşmedim aslında oturur pozisyonda düştüm. Salı günü doktor randevum var allahın izli ile inşallah bişey olmaz diye dua ediyorum bakalım
Bu kişiye kalmalı bence
Yani nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun
Ben sırf yaptırmazsam içimde kalır, kötü birşey olursa kendimi suçlarım diye yaptırdım.
Şu yönü var devlette ikili yapılınca üçlü direk yapılıyor devlete mi gidiyordun?
Evet canım bende zaten ikiliyi o yüzden yaptırdım. Devlete gidiyorum evet dediğim gibi ikili temiz çıkarsa üçlüyü yaptırmayı düşünmüyorum ki o kötü çıkarsa bile yapılacak birşey yok karından iğneyle amniyon sıvısı alıyorlar o da zararlı yani
Ben de ramazan bayramından sonra ailemin yanına gideceğim. Doğurmak üzere orada kalacağım
Uçakla gitmekten başka şansımda yok.
Siz nasıl gitmeyi planlıyorsunuz? Otobüsle ise zor olur mu bilemedim.
kızlar tek tek alıntı yapamadım şu testlerle ilgili.
ben 2li test yaptırdım.
şimdi benim tam 3lü test zamanım haftaya
ama doktor üçlü değil başka bir şey yapacağız dedi.
Bir de üçlü ya da ikili yapmadan direk 4lü test varmış daha da kesin.
ya çok ikilem bir durum gerçekten ve bence herkesin kendi kararı ya da çiftlerin kendi kararı olmalı bu.
Ben doğumda bir sürprizle karşılaşmamak, birden bir yıkıma uğramamak kendimi alıştırmak adına yaptırmayı -kendim için- daha uygun buldum sadece. Fikir olması açısından diyorum.
Yok canım çok sert düşmedim aslında oturur pozisyonda düştüm. Salı günü doktor randevum var allahın izli ile inşallah bişey olmaz diye dua ediyorum bakalım