2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Agzına saglık canım:)

canım bu mesajı neden yazdıgımı merak ediyorsan cok değil bir kaç mesaj geriye git ve taraf tutma lütfen . Ben o bahsettiğin olay kapandı denildikten sonra bile sıcaklık kurmak adına yazdığım o iki kişiden bir cevap bulamadım aksine hala bana sataşıyorlar herkes kendi yazdıgından sorumlu lütfen kimse kimsenin avukatlıgını yapmasın . O kadar okumuşsa kendisini savunabilir dimi. Bizde okuduk mal mülk sahibiyiz ama burada hava atmıyoruz şuyum var buyum var diye . Sen kendini ezikleştirme bence görgü ve ahlak okumakla yada mal mülkle sahip olunacak seyler değil . Bu konuyla ilgili de kimseyle konusmak istemiyorum bana yazan kişiye yazmısım erikmi oda gülerek hayır demiş konusmusuz bi rahatsızlık yok başkaları neden rahatsız oluyor . Guruplaşmayın.

Merhaba kızlar,hepinizin bebisleri hayırlı olsun,sağlıkla gelsinler inşallah,hayırlı evlat olsunlar,ben de 10+6 haftalık hamileyim,Ağustos sonu inşallah doğum görünüyor,doktorum bazı testler istemişti onları yaptırdım tsh değerim çok düşük çıktı,aranızda var mı bu durumu yaşayan,gebelik öncesi böyle bir sıkıntım yoktu.

mide koruyucu ne ıcıyorsun ?

Canım hamilelikte değişebiliyor hormonlar.
Benim de yüksek mesela.
Bir ilacı var kullanıyorsun geçiyor, sıkıntı yok yani

Teşekkür ederim :)) Valla doktor "selam" bile demediği için onu baz almıyorum sanırım, sizlerin görüşü gözümde 10 doktor gücünde
hiç cinsiyet hissetmeyen bana da erkek gibi gelmeye başladı bu bebiş :)

Canım hamilelikte değişebiliyor hormonlar.
Benim de yüksek mesela.
Bir ilacı var kullanıyorsun geçiyor, sıkıntı yok yani
Dahiliye doktoru gebeliğe bağlı şuan için ilaca gerek yok dedi ama endokrin ultrasyona alalım ve tekrarlayalim testleri ona göre ilaç baslayabiliriz dedi,daha önce böyle bir durum yaşamadığim icin korktum açıkçası,bir de uzun bir tedavi sürecinden sonra olunca daha çok panikliyor insan

Ay ne güzel bizimki sakliyor suanlik ben çok kustugum için hep diyorum asla özlemicem sırf bu yüzden ikinci cocuktan vazgeçtim valla
Bi özlersin ki valla ben 7 ay kustum ama doğumdan sonra özledim hamile halimi sonra insan unutuyor zaten normalde aklına gelmiyo bak benim ikinci olacak hamilelikten önce aklıma gelmezdi yaşadıklarım şuan hepsi tek tek gözümün önünden geçiyor

Iyiyim canim cok şükür en son burada yaşadığım olaydan sonra pek girmiyorum sayfaya gereksiz strese girmek istemiyorum. Bebişim de iyi çok şükür

Ben de 9 ay kustum. 2 gece hastanede yattım. Defalarca serum iğne yedim ama bunları değil hep göbüşümle oynadığım kıpırdadığı güldüğüm o karnımdayken oynadığım oyunları hatırladım hep ( karnıma tık tık yapardım, oda içerden tak tak tekme atardı )
İnsan unutuyor kötü anıları bebek olunca. Şimdi şükür hiç kötü bişey yaşamadım. Mide bulantım kusmam var ama kızımdakiyle kıyaslanmaz bile yani .

yaaa gerçekten bir arkadaşım da ağlamış bir gün ne zaman bitecek bu bulantı diye.
gerçekten çok zordur bulantı.
En güzel şey yemek yemekken üstelik

günaydınlar herkese,
aynen unutuluyor herşey, benimde 3. olacak ve her hamilelik farklı oluyor
Benim şuan da ilk hamileliğim gibi çok farklı değil bulantı var yine sadece bunda karnım çok çabuk çıktı birde ilkte aşerdiklerimin tam tersini bunda aşeriyorum

İnsan zaten o hareketlerini özlüyo ya çok güzel bi duygu

Günaydın kızlar,sayfalar birikmiş oh maşallh bize,kızlarcım gruplaşma olmasın ciddenikili test kaos yarattı bizim evdeEşim yaptıralım diyor ve ben istemiyorum bakalım ne karar alıcaz her türlü zor olacak bana

İkili çok zor bir karar. Sonuçları kesin olmadığı için insanın yaptırası gelmiyor, çok iyi anlıyorum
Yaptırmasan ayrı dert. Umarım sizin için iyi olana karar veririsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…