- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
O mu baz alınıyor3 gün gecmis oluyor bence gayet iyi ben 4gün gecikmem vardı verdim kan 212 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O mu baz alınıyor3 gün gecmis oluyor bence gayet iyi ben 4gün gecikmem vardı verdim kan 212 çıktı
Ayy inşallah canım ya sata göre 5+2 bugün bakalım inşallah gözükürGozukebilir cnm üst cihazına gore
Araştırmalara göre gebelik testinden en doğru sonucu almak için adet döneminden bir hafta sonra test yapılmalıdır. Sabah uyanır uyanmaz test yapmak gece boyu idrarda HCG hormonunun birikmesi ile en doğru sonucu vermektedir.O mu baz alınıyor
Benim dün 5+0 dı keseyi gördük son bhcg kaçtıAyy inşallah canım ya sata göre 5+2 bugün bakalım inşallah gözükür
Bu 5+0ı programa bakarak mı soluyorsunuz?Benim dün 5+0 dı keseyi gördük son bhcg kaçtı
Geçen hafta perşembe verdim en son kan canım 148 çıktıBenim dün 5+0 dı keseyi gördük son bhcg kaçtı
Doktorumda 5 hafta dedi canım aynı gidiyor dediBu 5+0ı programa bakarak mı soluyorsunuz?
Şuan 2 kat artsa 1500 e yaklaşmıştır seninde canım benim 3 kat artıyordu mesela 46 iki gğn sonra 143 üç gün sonra 566 beş gün sonra da 5000 i geçmiştiGeçen hafta perşembe verdim en son kan canım 148 çıktı
Maşallah canım çok güzel olmuş senin artışlar inşallah benim de öyle artmıştır 55 ten 148 e yükselmişti benim de 2.5 kat falan artmış oluyo daha da kan vermedim zaten 1 hafta sonra idrara sıkışık gel dedi ultrasondan bakacak yarın işte inşallah görünürŞuan 2 kat artsa 1500 e yaklaşmıştır seninde canım benim 3 kat artıyordu mesela 46 iki gğn sonra 143 üç gün sonra 566 beş gün sonra da 5000 i geçmişti
Amin amiiiin inşallahKizlar yolun başındayiz henuz allah tamamina erdirmeyi nasip etsin cumle isteyenede en yakin zamanda versin ins
Evet çoktu bende gidiceklerdenim :)Sanki bu gün dr randevuları çoktu
Hadi gözünüz aydın süper bir haber maşallah kaç haftalıkKızlar keseyi gördükk
Görmene sevindim gösün aydın kaç haftalık cnmkizlar bende bugun keseyi gormeye gittim ama malesef karindan goremedim doktorum altan ulturasyonla bakarsak kesin gorunur dedi bebege bi zararri olmadigini soyledei altan baktik ve sukur gorduk acaba cok kucuk oldugu icinmi karindan goremedim
canim bat gore 5+5 ama benim asilamayla oldugu icin tahminime gore yeni 4 haftalilGörmene sevindim gösün aydın kaç haftalık cnm