2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Normalde doktorların tavsiyesi 5 gün gecince kan verin yönünde canım bizler sabırsızlandigimiz icin erken veriyoruz test 5 veya 6 gün adet gecikmesinde yapılmalı diye de çok okudum internette inanki :)

Şuan 2 kat artsa 1500 e yaklaşmıştır seninde canım benim 3 kat artıyordu mesela 46 iki gğn sonra 143 üç gün sonra 566 beş gün sonra da 5000 i geçmişti
Maşallah canım çok güzel olmuş senin artışlar inşallah benim de öyle artmıştır 55 ten 148 e yükselmişti benim de 2.5 kat falan artmış oluyo daha da kan vermedim zaten 1 hafta sonra idrara sıkışık gel dedi ultrasondan bakacak yarın işte inşallah görünür 🙏🙏

kizlar bende bugun keseyi gormeye gittim ama malesef karindan goremedim doktorum altan ulturasyonla bakarsak kesin gorunur dedi bebege bi zararri olmadigini soyledei altan baktik ve sukur gorduk acaba cok kucuk oldugu icinmi karindan goremedim

kizlar bende bugun keseyi gormeye gittim ama malesef karindan goremedim doktorum altan ulturasyonla bakarsak kesin gorunur dedi bebege bi zararri olmadigini soyledei altan baktik ve sukur gorduk acaba cok kucuk oldugu icinmi karindan goremedim
Görmene sevindim gösün aydın kaç haftalık cnm

X