- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
Evet cnmCumartesı mı 62ydı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnmCumartesı mı 62ydı canım?
ÇOK İYİ ARTMIŞ CANIM MAŞALLAHEki Görüntüle 2566396 dünkü kan sonucum kizlar 3 gun önce 62idi
Güzel ilerlemişEki Görüntüle 2566396 dünkü kan sonucum kizlar 3 gun önce 62idi
Deger gayet ıyı canım benım cuma 63.75dı dun 289.1cıktı ben sımdı senınkını gorunce benımkı az mı dıe korktum:/Evet cnm
Kişiden kişiye değişiyor bence gecikmen kaç gün olduKızlar benım cuma gunu 63.75dı 4gun sonra 289.1oldu sımdı icecreamm ın oranına gore az olunca korktum
Adet gunum pazartesıydıKişiden kişiye değişiyor bence gecikmen kaç gün oldu
Canımm cok saol salı gel dedı bana:)Hepinize cok tsk ederim kizlar
Martilikiz07 hayır cnm önemli olan 2 ye katlamasi ki seninki zaten katlamış herkesin betasi farklı çıkabilir bide ben ikisini farklı yerlerde yaptırdım oyuzden de farkı çıkmış olabilir sen ne zaman gideceksin kese görmeye suan çok erken diye ben haftaya cumartesi düşünüyorum 5+3 oluyo ozaman daha bugün 4+0 gozukuyo
Kız allah seni emiher yerin ölçüm refeeans aralığı farklıdır yuzde60lik artış bile yeterlidir takılma böyle seylereKızlar benım cuma gunu 63.75dı 4gun sonra 289.1oldu sımdı icecreamm ın oranına gore az olunca korktum
4gunde artısım ıyı mı?Kız allah seni emiher yerin ölçüm refeeans aralığı farklıdır yuzde60lik artış bile yeterlidir takılma böyle seylere
Tabiki iyi cnm4gunde artısım ıyı mı?
Bana dr salı gunu gel dedı canımTabiki iyi cnm
Değerin güzel artmış canım tebriklerEki Görüntüle 2566396 dünkü kan sonucum kizlar 3 gun önce 62idi
3 gün gecmis oluyor bence gayet iyi ben 4gün gecikmem vardı verdim kan 212 çıktıAdet gunum pazartesıydı
Ben cok erken gitmek istemediğim için oyle tercih ettim cnm leke vs olmazsa cumartesi ins seninde guzel haberlerini bekliyorumBana dr salı gunu gel dedı canım
Tskler cnmDeğerin güzel artmış canım tebrikler
Gozukebilir cnm üst cihazına goreKızlar ilk hcg 55 ti 2 gün sonra 148 çıktı doktor 1 hafta sonra gel dedi yarın gitcem hesaplamalarıma göre yarına 1200 civarı birşey olması lazım kese görünür mü acaba
Insallah kuzummmm:)Ben cok erken gitmek istemediğim için oyle tercih ettim cnm leke vs olmazsa cumartesi ins seninde guzel haberlerini bekliyorum