Kusma veya bulantı yaşamadım ama tiksiniyorum ve akşam saatlerinde midem şişiyor. Rahatsızlık hissi oluyor. Canım ne çekerse yemeye çalışıyorum ama doktorum yumurta ve sütü zorunlu tuttu her gün. Yine de dikkat edemiyorum. Üzülüyorum sonra da
Bu yaz bize pembe pembe domatesler hediye edecek zaten :))
Anneme diyorum ben de, tarhana zamanı izinliyim bak gelir sana yardım ederim diye, o da sen önce kendine bebeğine bak diyor
Bu yaz bize pembe pembe domatesler hediye edecek zaten :))
Anneme diyorum ben de, tarhana zamanı izinliyim bak gelir sana yardım ederim diye, o da sen önce kendine bebeğine bak diyor
doğru demiş.kızıma verir bir şekilde yaparım artık.100 kilo yapıyorum bide ben en az sen düşün ,tarhana yapmıyorum ama bu yaz az birşey yapmam lazım ek gıdada çok pratik oluyor
Canım süt içemiyorsanda gün içinde yoğurt kefir ayran tüketmeye çalış.
Sabah yumurta peynir zeytin yiyorum.
Saat 10 gibi meyve ya da yoğurt ya da meyveki yoğurt yiyorum.
Öğlen çorba ve sebze yemeği yiyorum
İkindi vaktinde kuru gıda tüketmeye calışıyorum , ceviz, incir , badem, hurma gibi
Akşam et yemeği ya da etli sebze yemeği ve yoğurt tüketiyorum.
Sütüde kahvaltıda içiyorum canım .
Benim 2 yaşında kızım olduğu için düzen uzun zamandır bu şekilde hamillikten değildi.
doğru demiş.kızıma verir bir şekilde yaparım artık.100 kilo yapıyorum bide ben en az sen düşün ,tarhana yapmıyorum ama bu yaz az birşey yapmam lazım ek gıdada çok pratik oluyor
maşallah ne güzel ellerine sağlık.benim annem rahatsız o yüzden ona kıyamıyorum,bende kızımı eşimin anneannesi rahmetli oldu o yapıyordu kızım için.onla büyüttüm eski insanlar bir başka yapar.ama bu yaz yapmamız şart olacak
İkindi vaktinde kuru gıda tüketmeye calışıyorum , ceviz, incir , badem, hurma gibi
Benim 2 yaşında kızım olduğu için düzen uzun zamandır bu şekilde hamillikten değildi.
Maşallah ne güzel :) Yoğurt, kefir, ayran hep hayatımdaydı onlara devam edebiliyorum. Aslında öğle yemeğim de sizinki gibi, güvendiğimiz bir esnaf lokantasında yiyorum hep öğle yemeklerimi. Akşam değişkenlik gösteriyor
Cevize son günlerde başladım, güzel bir çiğ badem bulabilirsem onu da devreye sokacağım. Böyle böyle oturacak herhalde..
Merhaba Teyzoşlar ben geldim. Bana cinsiyet yorumunuz nedir? Bana kız gibi geldi , ince hatlıydı çok kızımdaki gibi. Doktor tahminde bulunmadı açıkçası benimde aklıma gelmedi hiç sormadım cinsiyeti nedir diye.
Merhaba Teyzoşlar ben geldim. Bana cinsiyet yorumunuz nedir? Bana kız gibi geldi , ince hatlıydı çok kızımdaki gibi. Doktor tahminde bulunmadı açıkçası benimde aklıma gelmedi hiç sormadım cinsiyeti nedir diye.
Balık yiyebiliyorum, ama yumurta yiyemiyorum ki normalde çiğ dahil olmak üzere her çeşidini bayıla bayıla yerdim. Zeytin yiyebiliyorum. Kaşardan başka peynir yiyemiyorum artık. 3 hafta önce peynir peynir diye ölüyordum oysa... Süt içebiliyorum, ceviz yiyorum. Meyvelerden ayva sürekli masamda, 2 gündür de muz yiyebilmeye başladım.
Canım bana doktorum hurma yeme demişti. Rahim kasılmalarına sebep oluyormuş. 38. haftadan itibaren yedirtecekmiş normal doğum için. Doktoruna sen de bir danış istersen.
Canım bana doktorum hurma yeme demişti. Rahim kasılmalarına sebep oluyormuş. 38. haftadan itibaren yedirtecekmiş normal doğum için. Doktoruna sen de bir danış istersen.
Benim doktorum günde 2 ya da 3 izin veriyor canım. Aksine bende rahim kasılması yapıor diye ( 30 haftalıkken erken doğum riskim çıkmıştı) 34. Haftadan sonra kesmişti hurmayı doğumu tetiklemesin diye.
Ben beslenmeme sıfır dikkat ediyorum cunku her yediğimi kusuyorum en azından cnmın ıstedıgını yıyım dıyorum tabi dikkat etmiyorum derken sağlıksız gıdalarda tüketmiyorum ..
Benim doktorum günde 2 ya da 3 izin veriyor canım. Aksine bende rahim kasılması yapıor diye ( 30 haftalıkken erken doğum riskim çıkmıştı) 34. Haftadan sonra kesmişti hurmayı doğumu tetiklemesin diye.
A süper o halde. Afiyet olsun. Hurmayı çok severim. Diyetisyenim de sürekli yedirtirdi ara öğünlerde, süt ile. Ya da sütlü kahve ile. Bir de Uniq2go diye hurmadan yapılan bir protein bar var. Mesela onu canım çok çekiyor ama doktor uyardı diye yiyemiyorum. Bende miyom var, onun etkisi de olabilir bazı şeyleri yedirmemek için canım.