2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Eşin 1.80 yakın kendi boyundan çok bebek arabasının boyu kısa o yüzden istemez yüksek olması lazım

Ömrü billah ilaç kullanmak istemiyorum bizde iki taraftada yok inşallah gecer

Ahh bu baş ağrıları ne zaman geçecek?? Bütün günüm ziyan oldu. Defalarca masaj kremi sürdüm. Normalde de migrenim var zaten ama ya majezik ya iğne ile çözüm buluyordum. Doktora gitsem bir şey yapamayacak. Kafamı vura vura günü bitirdim.

Ensene ara ara buz koymayı dene ve eski usul başına tülbenti sıkıca bağla ben öyle yapıyorum çok ağrıdı zaman kusuyorum sonra başıma tülbenti bağlayıp yatıyorum

İnstagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var. Bebek arabasından ıslak mendile kadar bir çok şeyin incelemesini ve güvenli/kullanışlı olanını söylüyor. Ona da bir bakın isterseniz.

Ensene ara ara buz koymayı dene ve eski usul başına tülbenti sıkıca bağla ben öyle yapıyorum çok ağrıdı zaman kusuyorum sonra başıma tülbenti bağlayıp yatıyorum
Çok teşekkürler buzu da deneyim. Kremleri de artık sürekli sürmek sıkıntı verir diye de korkuyorum.

Çok geçmiş olsun..Süt ürünlerinden uzak durmaya çalışıp, bol su içerek ağrıları azaltabilirsiniz.

Kesinlikle sonuçta kimyasal içeriyor tatlicincap abla gelsin söyler oda nane yagi diyordu galiba

metEla Geçmiş olsun. Vestibular Migrenim var. Doktor ağrıları önlemek için bana günde 4,5-5 litre su içirtiyor. Fakat sadece gündüz değil. Geceleri 2 saatte bir uyanarak su içiyorum. Allah'a şükür şu kadar gebelikte kriz gelmedi. Korunmak için öncelik su içilmesi. İlaç vb kullanmamak için de Zeybltaslan 'in dediği gibi nane yağı kullanıyorum. Suyu yeterli dozda içince ağrılar azalacaktır. Geçmiş olsun çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…