- 15 Aralık 2019
- 532
- 1.110
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listede bende yokumAa daha önce eklemiştim sanki öyle hatırlıyorum.
Ekleyeyim hemen
Bende hıc bulantı kusma olmadı sadece ornegın tavuktan tıksınıyorum,balıktan tıksınıyorum daha dogrusu hep kahvaltılık yeme ıstegım var cok dıkkat edemıyorum cunku patates makarna bunlar ılgımı cekıyor doktorumda ılk 3ay senın depolarından alıyor zaten onemlı degıl dedı depolarımda saglammıs multıvıtamın alıyorum,haftaya 3ayı doldurucaz ondan sonrq kendımı yemek ıcın zorlucam suandw sut ceviz bunları eksık etmıyorum kahve ıcerdım cok azalttım haftada 1,çay cok severım ama suanda 1bardak ıcıyorum mesela ,fastfood ve asıtlı ıcecekler tuketmıyorum onun dısında yaptıgım bır sey yok:)Günaydın herkese :)
Aramızda hala bulantı yaşayanlar olsa da, sorum bulantısızlara gelsin :)
Beslenmenize neler eklediniz? Düzgün ve dengeli beslendiğinizi düşünüyor musunuz?
Ben mesela neredeyse hiç süt içmiyorum :/
Yoğurt tüketinGünaydın herkese :)
Beslenmenize neler eklediniz? Düzgün ve dengeli beslendiğinizi düşünüyor musunuz?
Yogurt bende yıyorum hergun annem mayalıyorYoğurt tüketin
Hatta doktorum bana süt içemiyorum dediğimde yoğurdun daha faydalı olduğunu söylemişti.
Ben malesef duzgun beslenmeye pek gecemedim. Ama gene de sık sık yemeye dikkat ediyorum. Balik yiyemedigim icin doktor icinde vitaminli bir balik yagi verdi ama onu da tadindan dolayi icemedim fazla. Baska bir hapa gecmeyi deneyecegim doktora sorup. Bunun disinda her gun meyve yiyorum. Bem de pek sut icemiyorum. Ama yogurt peynir yiyorum.Günaydın herkese :)
Evet bu depodan alma olayını biliyorum , çok şükür sağlığım da yerindeydi ama bi düzene oturtabilmek de istiyorum, dediğiniz gibi 3 ayımız doldu dolacak :)Bende hıc bulantı kusma olmadı sadece ornegın tavuktan tıksınıyorum,balıktan tıksınıyorum daha dogrusu hep kahvaltılık yeme ıstegım var cok dıkkat edemıyorum cunku patates makarna bunlar ılgımı cekıyor doktorumda ılk 3ay senın depolarından alıyor zaten onemlı degıl dedı depolarımda saglammıs multıvıtamın alıyorum,haftaya 3ayı doldurucaz ondan sonrq kendımı yemek ıcın zorlucam suandw sut ceviz bunları eksık etmıyorum kahve ıcerdım cok azalttım haftada 1,çay cok severım ama suanda 1bardak ıcıyorum mesela ,fastfood ve asıtlı ıcecekler tuketmıyorum onun dısında yaptıgım bır sey yok:)
Tansiyonun düşüyor olabilir canım baktırdın mı hiç?Günaydinlarr
Ben de artik mide bulantilari hafifledi. Yerini baş dönmesi kapti. Bu da nereden cikti anlamiyorum.![]()
Bende haşlanmıs yumurta yıyemıyorum bende eskıden gunde 2tane yerdım spor yaptıgım ıcın suan agzıma suremıyorum onun yerıne peynırlı omlet yıyorum onu onerırım kokmuyorEvet bu depodan alma olayını biliyorum , çok şükür sağlığım da yerindeydi ama bi düzene oturtabilmek de istiyorum, dediğiniz gibi 3 ayımız doldu dolacak :)
et, tavuk, balık ben de çok istemiyorum, önceden her gün haşlanmış yumurta yerdim bayıla bayıla şimdi haftada 2 kere mesela.
çayı, kahveyi çok azalttım hatta türk kahvesini hiç içmiyorum, akşam 2 bardak çok açık olmayan çay hakkım olsun diye
meyve de mühim aslında, hele bu kış günleri için.
Yaa, sevindim buna :) Yoğurt, olmadı cacık her gün yiyorum. Aslında kefir de içiyorum, peynirle de sorunum yok. Bi süt :)Yoğurt tüketin
Hatta doktorum bana süt içemiyorum dediğimde yoğurdun daha faydalı olduğunu söylemişti.
Kusma veya bulantı yaşamadım ama tiksiniyorum ve akşam saatlerinde midem şişiyor. Rahatsızlık hissi oluyor. Canım ne çekerse yemeye çalışıyorum ama doktorum yumurta ve sütü zorunlu tuttu her gün. Yine de dikkat edemiyorum. Üzülüyorum sonra daGünaydın herkese :)
İşe girmeden önce bende kendim mayalıyordum şuan mümkün olmuyorYogurt bende yıyorum hergun annem mayalıyor
Evet sık sık yemek de önemli, ara öğünlere meyve eklemek mesela.Ben malesef duzgun beslenmeye pek gecemedim. Ama gene de sık sık yemeye dikkat ediyorum. Balik yiyemedigim icin doktor icinde vitaminli bir balik yagi verdi ama onu da tadindan dolayi icemedim fazla. Baska bir hapa gecmeyi deneyecegim doktora sorup. Bunun disinda her gun meyve yiyorum. Bem de pek sut icemiyorum. Ama yogurt peynir yiyorum.
Hafta sonu omletin her türlüsünü yerim :) Tiroid hapı kullandığım için evde kahvaltı yapamıyorum, aslında ofis de kendimize ait ama orada da yapmak uğraştırıcı işte.Bende haşlanmıs yumurta yıyemıyorum bende eskıden gunde 2tane yerdım spor yaptıgım ıcın suan agzıma suremıyorum onun yerıne peynırlı omlet yıyorum onu onerırım kokmuyor
Evet baktim. 12 e 7. Cok anlamam ama normal sanki. Neden dönüyor anlamadim. Doktor da kontrole 1 ay sonra diyor. 1 ay cok gene gidicem erken.Tansiyonun düşüyor olabilir canım baktırdın mı hiç?
Ben gittigimde mutlaka tadini da soylucem. Belki agiza tadi gelmeyeni vardirEvet sık sık yemek de önemli, ara öğünlere meyve eklemek mesela.
Balık yağını haftaya doktora gittiğimde ben de bir soracağım.