2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sizede çok geçmiş olsun demekki normalmiş içim rahatladı biraz kıl dönmesinden falan şüphelenmeye başlamıştım şimdiden böyleyse son aylarda nasıl ağrımız olur acaba

Sizede çok geçmiş olsun demekki normalmiş içim rahatladı biraz kıl dönmesinden falan şüphelenmeye başlamıştım şimdiden böyleyse son aylarda nasıl ağrımız olur acaba

Teşekkürler. Allah yardımcımız olsun ne diyelim. Gülü seven dikenine katlanır misali dayanacağız artık.

aa canım şimdi gördüm
geçmiş olsun yaa
neden kemiğe vurmuş acaba

Ama yazık değil mi ceylana?
Bilmiyorum ki, deneyelim bakalım. Bu defa o duygusallığım yok benim. Cinsiyetlere göre biz de ortaya şehir efsanesi atarız ağlarsan kız, ağlamazsan erkek diye.

ahah bakalım umarım kız çıkar.
onun dışında yapım zaten ağlamaya müsaitti şimdi tüm suçu hamileliğe atamam

İnşallah canım. Allah hepimizin gönlüne göre, sağlıklı bebişler nasip etsin.

aa canım şimdi gördüm
geçmiş olsun yaa
neden kemiğe vurmuş acaba

Sağol canım.
Asistanımdan rica ettim masaj yaptı. Bir an küt diye bir ses çıktı ve düzeldi. Resmen bir şey yerine oturdu sanki, kız benden çok korktu noluyor diye. Anlamadım ki neden olduğunu...

Mantıklı canım geçmezse acile giderim. Çok sağol

Allah korusun canım, o korku hepimizde var, onun için bir an önce şu hareketlerini hissetsek diyorum hep bende de ara sıra pembe bi lekelenme oluyor. Dr.um da önemsemiyor.. Zaten haftalık iğne oluyorum ama görmek sinir bozucu...

ay bu arada bak geçen ben de bu nedenle korkmuştum şimdi hatırladım
hatta yalandan öksürmüştüm yok ağrımıyor diye dert etmiştim.
sonra unuttum aklımdan çıktı herhalde.
sonra kontrole gittim normaldi zaten her şeyi de.
Bunu bir gün falan takmıştım bak unutmuşum bile
bazen o kadar çok şeye takıyorum ki, takmayı unuttuklarım olabiliyor.

ben oğlumda da çok ağlaktım ama hatta daha duygusaldım şu halimden
Ben de bu sefer çok ağlağım erkeğe rağmen..
Grip olunca kızımla eşimi babaanneye gönderdim, 3 gün boyunca ilkokul 3 matematik kitabına bakıp höykürdüm resmenSanki evlenip yurtdışına yerleşti arkadaş

o zaman ben kontrole gittiğimde kardiyoloğa da gideyim

Sinir bozucu olmaz mı hiç . Her gördüğünde yürek hoplar bir şey mi oldu diye. Allah korusun yavrularımızı .
Keşke dediğiniz gibi biran önce hissetsek en azından biraz olsun rahatlarız

Demek sadece bende değilmiş bu durum

gerçekten unutmuşum ama
zaten doğum yapan arkadaşlarınız varsa bilirsiniz kendi panik yaptıkları zamanları hatırlamazlar da sen çok panik yapıyorsun derler ara ara
demek insan harbi unutuyormuş

ay güldürdün beni

Bu mide bulantısı kusma çok değişik yaaaa yiyorum yemek yarım saat olmadan sanki midemde bozuk yemek varmış gibi ağzıma tat geliyor sanki midem yediklerimi bozuyor çürütüyor günlerrr geç artık sonu inşallah güzel olsun

kuzum senle ben aynı belırtılerle ilerliyoruz sanırım yemek yerken sorun yok sonrası kusma isteği sanki mide çalısmıyor . :)

Bende öyle olmuştım kızım 2ye gidiyordu annemlere kalmaya gittiğinde kıyafetlerine bakıp ağlıyordumoğlanda daha duygusaldım şimdi sadece endişeliyimve de sinirli

Bütün evi ele aldım kendimi iyi hissediyorum diye ama şu an ölüyorum yorgunluktan pes ettim kızım devam ediyor akıntım çok çoğalmış umarım normaldir,bir de idrarımda beyaz tortu gibi bişeler var yarın asm de idrar tahlili mi yaptırsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…