Bizim de 2. Çekemiyo bizimkiAventin ucu kaç numara? Biz 2 numara kullanıyoruz bence çok bile geliyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim de 2. Çekemiyo bizimkiAventin ucu kaç numara? Biz 2 numara kullanıyoruz bence çok bile geliyor.
Kantaron varsa iyi gelir diye düşünüyorum. Her turlu cikt tahriaine iyi oluyir çünkü. Hem agri varsa onu da hafifletir kuşun. Kiyamam cok gecmis olsunBebişimin poposu çatlamışher gün başka iç ağrısı vallahi. Hametan sürdüm başka bişey yapmam gerekir mi acaba
Cnm siz sekizinci hafta ayaginda olabilir misiniz. Anlattıklarından oyle gibi geldi bana. Daha erken veya daha gec de olabiliyorKızlar bebişleriniz uyanıksa yatağında veya ana kucağında vs, kendi duruyornmu ağlamadan? Bizimki uyanıksa hep kucak istiyor. 5 dakika bile yatmadı şimdiye kadar. Hemen ağlıyor. Karnı tok, gazı çıktı, bezi değişti, ama yatmıyor asla, gezecek sürekli. Kucağa alıştırma diyorlar da, ağlarken bırakacak mıyım öyle..
Muhtemelen öyle bişey. Çünkü görünen hiçbir sorun yok. Büyüme atakları galibaKantaron varsa iyi gelir diye düşünüyorum. Her turlu cikt tahriaine iyi oluyir çünkü. Hem agri varsa onu da hafifletir kuşun. Kiyamam cok gecmis olsun
Cnm siz sekizinci hafta ayaginda olabilir misiniz. Anlattıklarından oyle gibi geldi bana. Daha erken veya daha gec de olabiliyor
Yok gazlıyken fark ediliyor bence.Seninki uyukluyor mu benim bebeğimin gözleri hep kapalıniye böyleler acaba? Benimki de kendi asla bırakmıyor o uüzden doymadı mı diye de tereddütte kalıyorum. Acaba gazından dolayı öyle yapıyor olabilir mi ki
reflü olabilir mi ? Bir de kaç saatte bir besleniyorrKızlar benim kızım 40dk kadar emiyor dedim ama son iki gündür sürekli emerken memeyi bırakıp tekrar alıyor ve çok hırslı emiyor alttan gazı var desem onu artık kendi çıkarabiliyor ama 6 gündür kaka yapmadı acaba o yüzden mi düzgün ememiyor çünkü emziriirken savaş vermeye başladık
evet başladı.Tükürük yapmaya da başladı normaldir diye düşünüyorumGünaydın arkadaşlarBebeğim 40 günlük ve iki gündür sürekli eli ağzında, tokken de yapıyor. Sizin de bebekleriniz kendi elini emiyor mu? internete baktığımda ikinci aydan itibaren normal kendini rahatlatmak için yapar yazıyor ama biz hem iki ayşık değiliz hem de neden rahatlamak istiyor ki stresli mi bebeğim
bugun aşılar var(burada 6. haftada yapılıyor ilk ay aşıları) doktoru görebilirsem soracağım
Bugün aile hekimine gittik fitil verdi kakasını yapması için karnı çok sert dediKızlar benim kızım 40dk kadar emiyor dedim ama son iki gündür sürekli emerken memeyi bırakıp tekrar alıyor ve çok hırslı emiyor alttan gazı var desem onu artık kendi çıkarabiliyor ama 6 gündür kaka yapmadı acaba o yüzden mi düzgün ememiyor çünkü emziriirken savaş vermeye başladık
Ana kucağına koyuyoruz mesela.karni tok sa vs biraz duruyor bide konuşmak lazım onunla tek başına olursa sıkılıyor mesela canım ama konuşur kartlar falan gösteriyom biraz duruyo işte,Kızlar bebişleriniz uyanıksa yatağında veya ana kucağında vs, kendi duruyornmu ağlamadan? Bizimki uyanıksa hep kucak istiyor. 5 dakika bile yatmadı şimdiye kadar. Hemen ağlıyor. Karnı tok, gazı çıktı, bezi değişti, ama yatmıyor asla, gezecek sürekli. Kucağa alıştırma diyorlar da, ağlarken bırakacak mıyım öyle..
Evet ya konuşmak gerekiyor ben müzik açıp şarkı söylüyorum zavallım onla konuştuğumu sanıyor herhaldeAna kucağına koyuyoruz mesela.karni tok sa vs biraz duruyor bide konuşmak lazım onunla tek başına olursa sıkılıyor mesela canım ama konuşur kartlar falan gösteriyom biraz duruyo işte,![]()
Bebeklerde 10 güne kadar normal dedi doktor sadece anne sütü alıyorsa benim de bebem 4. Gün yaptı dün yapmadı bu gün bir daha yaptı kaka yapamamak kesinlikle huzursuzluk yapıyor benim bebeğim de güzel alt gazını çıkarıyordu ama ıkınması da oluyordu yapınca rahatladı karnı sertse sorun olabilirBugün aile hekimine gittik fitil verdi kakasını yapması için karnı çok sert dedikullanmalı mıyım
Bn de de avent var 0_3 ay yavas akisli. Lansinoh sut sagma makinesinjn kendi biberonu var ama onu hic begenmedim direkt akiyo eski tip biberonlar gibi. Boğazına kacar diye ondan vermiyorum. Aventin bi de hava yutmama ozelligi var o iyi oluyo.Kızlar bu avent biberonun ağzı çok dar. Çocuk çekemiyo resmen. İlk bi kaç yudum alıyo çekiyo çekiyo gelmeyince yoruluyo uyuyo sürekli. Lansinoh biberon aldım ama o da ters çevirince baya damlıyo. Boğazına kaçar diye korkudan veremedim. Benim göğsümden çok kolay süt geliyo. Çok çekmesine gerek kalmıyo. Lansinoh kullanan var mı? Veya hangi biberonu önerirsiniz
Çocuk doktoruna sorup kullanmanı öneririm.Bana da hırıltı için ilaç vermişlerdi çocuk doktoruma gittiğimde onu kullanma demiştiBugün aile hekimine gittik fitil verdi kakasını yapması için karnı çok sert dedikullanmalı mıyım
Bizim dün 7 gün olmuştu şırıngayla zeytinyağı sıktım poposuna bir bir bucuk ml yarım saat kadar altı açık durdu öyle yaptı bilmiyorum bir zararı var mı ama oğlumda da öyle yapardımBugün aile hekimine gittik fitil verdi kakasını yapması için karnı çok sert dedikullanmalı mıyım
Ablamda onu önerdi bir. Daaha öyle olursa bunu deneyeceğimBizim dün 7 gün olmuştu şırıngayla zeytinyağı sıktım poposuna bir bir bucuk ml yarım saat kadar altı açık durdu öyle yaptı bilmiyorum bir zararı var mı ama oğlumda da öyle yapardım
Ahahha ondan bence bende doldurmuştum gelmedi banaKızlar bugün pure baby organik yenidoğanbi bebek bezi geldi bize. Burdaki anketlerden falan mı acaba? Satın almadım. Satın alsam yenidoğan almam zatenAllah'tan kardeşim hamile
![]()
Benimde deaicam ediyor doktoruma sordum 60. Gün hala devam ediyor dedim normal 15 gün daha sürebilir dediCnm benim 66hüm oldu 2 güne bir muhakkak lekelenme tarzı oluyor endişelenmiyor değilim artık
Bizde bugün 40 günlük olduk ve benim oğlum da 4-5 gündür elini ağzına götürüp emmeye çalışıyor bende erken olduğunu düşünüyorum hatta annem onunla konuşurken anneme gülüyor ve resmen değişik sesler çıkarıp sanki ağırlıyorGünaydın arkadaşlarBebeğim 40 günlük ve iki gündür sürekli eli ağzında, tokken de yapıyor. Sizin de bebekleriniz kendi elini emiyor mu? internete baktığımda ikinci aydan itibaren normal kendini rahatlatmak için yapar yazıyor ama biz hem iki ayşık değiliz hem de neden rahatlamak istiyor ki stresli mi bebeğim
bugun aşılar var(burada 6. haftada yapılıyor ilk ay aşıları) doktoru görebilirsem soracağım
Lansinoh kullandım canım ikizlerimde güzel biberon ama biz sadece mama ile besleniyorduk eğer anne sütü alıyorsa emiyorsa lansinoh başlığını değiştirmeni tavsiye ederim akış hızı yüksek olursa meme reddi olur kesin olarak olur söyleyeyim yaşamış biri olarakKızlar bu avent biberonun ağzı çok dar. Çocuk çekemiyo resmen. İlk bi kaç yudum alıyo çekiyo çekiyo gelmeyince yoruluyo uyuyo sürekli. Lansinoh biberon aldım ama o da ters çevirince baya damlıyo. Boğazına kaçar diye korkudan veremedim. Benim göğsümden çok kolay süt geliyo. Çok çekmesine gerek kalmıyo. Lansinoh kullanan var mı? Veya hangi biberonu önerirsiniz
Rica ederim arkadaşım ne demek çok sevindim şükür yavrucağın pamuk teni çıkmış iyice ortaya bu krem bence en etkilisi çok geçmiş olsunÇok şükür kızımda çok işe yaradı Bioderma beni krem alma masrafıdan kurtardın evde vardı denedik bı kaç gündür sürüyoruz geçti çok şükür iyiki varsınızI ikizcan Eki Görüntüle 3554101
Kaşınıyor arkadaşım çocuklar huzursuz oluyorlar doktor kaşınmıyor diyor ama ben kaşındığını düşünüyorum ve önlem alınmayınca ilerliyor maalesef bir süre sonra eklem yerlerinde yaralar oluyorAynen bence de kesin kaşınıyor doktor kaşınmaz diyor da nerden biliyorsun bebek mi dedi kaşınmıyor diye. Çok teşekkür ederiz![]()