- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Evet keske herkes bole dusunebılse benım esımde aynı bole dusunuyor ama ben dusunemıyorum bazen aslında en guzelı bu dusunceYarın gidicem. Dünden beri çok korkuyorum . Bugun kendime söz verdim bebeğim sağlıklıysa doktora cinsiyet falan sormayacağım.
canımm
valla çok normal gidiyor her şey yaa
yine böyle kontrolden sonra çok ağladım işte cumartesi
yine bir şey oldu mu diye paniklerdeyim.
hep diyorum ki doktorda iyi görünce bundan sonra üzülmek yok diyorum.
yok yok olmuyor napıcam bilmiyorum.
hormonlardan mıdır nedir?
onun dışında hiçbir belirtim yok yaa.
karnım bile aman aman şiş değil
tamam sorma ama kendinide sıkma hiçbirşey olmuycak canım allahın izniyle .banada düşük risk grubu çıktı.Yarın gidicem. Dünden beri çok korkuyorum . Bugun kendime söz verdim bebeğim sağlıklıysa doktora cinsiyet falan sormayacağım.
İlk kez bu düşünceye kapıldım. Aslında çok saçma bir sebepten bu korku oluştu. Normalde hapşırdığımda kasıklarım acırdı 1haftadır hapşırdığımda kasıklarım acımıyor. Yani var olan bir belirtim yok olmuş gibi hissettim. E bu korku olunca insan cinsiyet falan düşünmüyorEvet keske herkes bole dusunebılse benım esımde aynı bole dusunuyor ama ben dusunemıyorum bazen aslında en guzelı bu dusunce
2li testi yapabilecek miyiz ona bile korkuyorum işte. Çok karamsarım bu aralar.tamam sorma ama kendinide sıkma hiçbirşey olmuycak canım allahın izniyle .banada düşük risk grubu çıktı.
Senınkı belırtı bıle degılmıs kı hıc korkma canım kesınlıkle en onemlı sey saglıklı olmaları sımdıden plan yapmak flnda sacma hersey ıcınİlk kez bu düşünceye kapıldım. Aslında çok saçma bir sebepten bu korku oluştu. Normalde hapşırdığımda kasıklarım acırdı 1haftadır hapşırdığımda kasıklarım acımıyor. Yani var olan bir belirtim yok olmuş gibi hissettim. E bu korku olunca insan cinsiyet falan düşünmüyor
canım ikili test herkese yapılıyor.sadece ultrasonda ölçüm yapılıyor ,niye sana yapılamasın birde kan verceksin o kadar.benim ikili testte zor ölçüm yaptı doktor iki saati buldu diyim sana.uygun pozisyonda durmadı yürüdüm geldim ölçtü yaparlar niye yapamasınlar.hiç birşey olmuyacak üzülme2li testi yapabilecek miyiz ona bile korkuyorum işte. Çok karamsarım bu aralar.
evet o konuda haklısın bende bekarken cok gezdıgım ıcın gezmekten de sıkıldım Hiç aramıyorum bu yuzden gezmeyı falan .Rizeliyim ben yaylada evimiz var sadece oraya gidip kuzine basında kafamı dınlemeyı ıstıyorum. Daha da erken evlenseydım gittiğim heryere eşimle gitmiş olurdum ama olsun arkadaşlarımla gitmekte güzeldiben de keşke eşimi daha önce tanısaydım.
28 29 yaşında çocuk sahibi olmayı çok isterdim.
hatta gittiğim yurt dışı seyahatlerini eşimle yapmayı çok isterdim.
şimdi evlendik çok gezemeden edemeden hamile kalmak istedim mecburen yaş yüzünden.
ama yine de çok üzülmüyorum, hayırlısı buymuş.
belki doğu felsefelerindeki gibi
her şey olması gereken şekilde olması gereken zamanda oluyordur
ya ne guzel yerınde olmak ısterdım19da nişanlandım 20de evlendim.işimi bıraktım 2 ay sonra istemeden hamile kaldım,iykide öyle olmuş ,şimdi kızımı kardeşim sanıyorlar çok hoşuma gidiyorevet herkes için hayırlısı
o zaman midemizde bulanıyor en başlarda sonradan geçti hamile değiliz,hepsi dönem dönem geçecek yerine yeni birşey eklencekmerak etme canım2li testi yapabilecek miyiz ona bile korkuyorum işte. Çok karamsarım bu aralar.
valla sevdiğin bir insan olunca evlilik öyle zor olmuyor.biz 3 kişi gezdik çok şükür.şükür olsunya ne guzel yerınde olmak ısterdımerken evlilik bence iyi birşey .
benimde kalçalarımGunaydin kizlar. Ben aslinda kilo almadim ama annem diyor kalcalarin buyumusdaha simdiden buyurse son aylari dusunemiyorum.
Sen kilo aldin mi peki almadan mi cikti.benimde kalçalarım
aldım aldım 6 kiloSen kilo aldin mi peki almadan mi cikti.
Ama ben hic almadim daha sureklo kustugum icin. Kilo almayipta kalcalarin cikmasi daha kotu yaaldım aldım 6 kilobelki suan daha fazladır
benimki daha kötü bence.hem kilo al hem kalçan çıksınAma ben hic almadim daha sureklo kustugum icin. Kilo almayipta kalcalarin cikmasi daha kotu ya
İlk kez bu düşünceye kapıldım. Aslında çok saçma bir sebepten bu korku oluştu. Normalde hapşırdığımda kasıklarım acırdı 1haftadır hapşırdığımda kasıklarım acımıyor. Yani var olan bir belirtim yok olmuş gibi hissettim. E bu korku olunca insan cinsiyet falan düşünmüyor
Senınkı belırtı bıle degılmıs kı hıc korkma canım kesınlıkle en onemlı sey saglıklı olmaları sımdıden plan yapmak flnda sacma hersey ıcın
canım ikili test herkese yapılıyor.sadece ultrasonda ölçüm yapılıyor ,niye sana yapılamasın birde kan verceksin o kadar.benim ikili testte zor ölçüm yaptı doktor iki saati buldu diyim sana.uygun pozisyonda durmadı yürüdüm geldim ölçtü yaparlar niye yapamasınlar.hiç birşey olmuyacak üzülme
İnşallahho zaman midemizde bulanıyor en başlarda sonradan geçti hamile değiliz,hepsi dönem dönem geçecek yerine yeni birşey eklencekmerak etme canım
Bu rahatlattı işte teşekkür ederim:)Güzelim, hapşırdığımda ve öksürdüğümde kürtaj yerime sancı giriyordu. Geçen Çarşamba gününden beri bende de olmuyor. Perşembe doktor randevum vardı, bebek git gide yukarı gidiyormuş. Doğal bir durummuş bu.
Dün gece mesela tam yataktan kalkarken, bir nevi iki büklümken diyeyim hapşırdım, bu defa daha farklı bir bölgede sancı oldu. Allah'ın izniyle güzel haberler alacaksın. Korkma ki bebiş de etkilenmesin.
Yarın gidicem. Dünden beri çok korkuyorum . Bugun kendime söz verdim bebeğim sağlıklıysa doktora cinsiyet falan sormayacağım.
Güzelim, mümkün olduğunca haberleri takip etme.
Doktorumun "en iyi gebelik kendini belli etmeyendir" dediği gebeliği yaşıyorsun. İçini ferah tut, Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Bunun daha emdi emmedi, ateşi çıktı çıkmadı, uyudu uyumadısı var. Annelik, koskoca bir şüphelik bulutundan ibaretmiş bunu anladım.
2li testi yapabilecek miyiz ona bile korkuyorum işte. Çok karamsarım bu aralar.
evet o konuda haklısın bende bekarken cok gezdıgım ıcın gezmekten de sıkıldım Hiç aramıyorum bu yuzden gezmeyı falan .Rizeliyim ben yaylada evimiz var sadece oraya gidip kuzine basında kafamı dınlemeyı ıstıyorum. Daha da erken evlenseydım gittiğim heryere eşimle gitmiş olurdum ama olsun arkadaşlarımla gitmekte güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?