2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sağlıkla kucağınıza alın.. Cinsiyeti kesenin duruşundan bana da kız gibi geldi

Saglicakla kucagina alirsin insallah. Hayirli, kademli olsun. Ben sadece detayli ultrason dusunuyorum. Gerisini yaptirmayacagim.

Insan dogdugu ve doydugu yeri unutmazmis

Asik oldugum yeri de unutmuyorum ben.

Son düzenleme:
Aynen maşallah çok düzgün ve derli toplu:)
Tatlı bir hanım olacak inşallah
Senin beyefendi nasıl güzel annesi

Amin, masallah tekrar.

Sihhati yerindedir insallah. Sicak yerde konakliyor. Ara ara kendini belli ediyor. Gonlunu hos etmeye calisiyoruz iste ne yapalim. Sende her sey yolunda mi?

Amin, masallah tekrar.

Sihhati yerindedir insallah. Sicak yerde konakliyor. Ara ara kendini belli ediyor. Gonlunu hos etmeye calisiyoruz iste ne yapalim. Sende her sey yolunda mi?
Maşallah maşallah..Ee en önemlisi gönülleri hoş, sağlıkları yerinde olsun.
Bizimki de bugün gündüz pek sakindi..Tedirgin olmuştum ama 1 saat önce midemi yine coşturduiçim biraz rahatladı:))

Kız Erkek farketmez kesinlikle.. Bir arkadaş bugün yazmış sağlığının yerinde olduğunu bileyim Doktora cinsiyetini sormayacağım..Aynen bende öyle düşünüyorum artık.
Önce beden sonra akıl sağlığı diliyorum..Önce kendilerine sonra topluma faydaları olsun inşallah

Selam hanımlar bayadır giremiyordum inş siz ve bebisleriniz iyisinizdir
Allaha şükür bugün leke görmedim iyi hissediyoruminş sizde iyisinizdir
bir oğluş dahadeğişmezse tabi,sonuçta iyi çıksın inşallah güzel haberlerle
Canım iyi düşün iyi olsun ilk aylarda regli dönemlerinde olabiliyormuş bazı kadınlar hissedebiliyormuş zaten bel ağrısı kasık ağrısı ara ara olacak hamileliğin her döneminde,hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar kaynımın düğün günü belli oldu salon tutmuşlar ağustos 9,karnım burnumda mı olur ne olur belli değilofff offf

Kızlar kaynımın düğün günü belli oldu salon tutmuşlar ağustos 9,karnım burnumda mı olur ne olur belli değilofff offf
Sizin doğum Temmuz sonu gibi değil mi ? Hayırlısı olsun siz sağlıkla doğurun da ..

Git canim şuan çok gerildim bende doktorumun eşine yazdım durumu anlattım yanlış anlamadım diye hamilr olduğumu belirttim bana kalkmış mehmet akide başvur diyor salaklık bende insan yerine koyup size gelmek istiyorum dedim kendini beğenmiş egoist ay çok sinirlendim ukala

Arada eşime bahsediyordum, şunu yapmış adamın teki, bunu demiş kadının biri diye. Sonra onun da ahlakı bozulmasın, sonuçta erkektir diye bahsetmiyorum artık.

Benim piskolojim bozuluyor okuyunca hem merakediyorum hemde çok sinirleniyorum arada sırf o yüzden tamamen siteden çıkıyorum

Günaydın. Girince bu mesaja denk geldim:))
Tam mevsimi zaten herkes yesin işte ne güzel faydalı..

Ah ah çok severim ama bu aralar mandalina portakal yiyemiyorum midem bi hafta kendine gelmiyor Bend e diyorum ne edek mecbur hasret kalacaz bi sene

Eşimde rizeli babası pazarlı annesi çayeli li tabi artık bende rizeliyim

Hamile kalmadan önce diyordum zayıf kalayım karnım.cok çıkmadın hatta az belli olsun diye ama okdr çok kustumki şimdi diyorum aman alayım kilo umrumda değil yeterki yiyim içeyim artık

Ne kadar hayatin doasida olsa hiç belgesel izledigimi bilmem hayatta izleyemem

Midemde çalışma varmış gibi hissediyorum aha diyorum geliyor yine az bise yiyorum midemde çoğalıyor sanki o yediğim şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…