Sanırım kendi kendime kuruntu yapıyorum.canım neden korkuyorsun yahu, yoktur bir şey merak etme.
Hepimiz öyleyiz inan bu o kadar normal ki.
evet sezen aksu demiş ki
annelik hiç geçmeyen bir vicdan azabıdır.
çok saçma biçimde gözlerim doluyor.
ya ona iyi bir gelecek sunamazsam diye içim gidiyor bu aralar.
allah allah yahu ne alaka.
Tabi ki yapabileceksin neden yapamayasın.
ben de korkuyordum, bizde o kadar uğraşmadı doktor, uğraşan da oluyormuş.
Kan testiyle de bakıyorlar. Karamsar olma canım, ben de öyleyim.
Şimdi gidince boşu boşuna üzülmüşüm, korkmuşum diyeceksin.
sonra bir hafta sonra panik kaldığı yerden devam
ya benim de eskisi gibi enerjim, hevesim yani merakım kalmadı.
Çünkü çok gezdim.
Avrupadan dubaiye kadar.
Şimdi gitsem gitsem norveç kuzey ışıkları falan ilgimi çeker
keşke diyorum işte bu hevesimi eşimle alsaydım.
beraber heyecanlansaydık. Ama kısmet işte her şey.
Belki çocuğumuzla gideriz, onun heyecanı bize keyif verir.
Sanırım kendi kendime kuruntu yapıyorum.
Burada paylaşınca rahatladım biraz..
Önceki gebeliğimde sokakta bir başına gördüğüm yavru kedinin annesi nerede bu yavrucak burada ölür diye ağlamıştım saatlerce. İlk gebelikte çok ağlıyordum. Öyle böyle değil. Kürtaj sonrası kız olduğunu öğrenmiştim.evet sezen aksu demiş ki
annelik hiç geçmeyen bir vicdan azabıdır.
çok saçma biçimde gözlerim doluyor.
ya ona iyi bir gelecek sunamazsam diye içim gidiyor bu aralar.
Bu rahatlattı işte teşekkür ederim:)
İnşallah yukarı çıkıyor diye olmuyordur. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Önceki gebeliğimde sokakta bir başına gördüğüm yavru kedinin annesi nerede bu yavrucak burada ölür diye ağlamıştım saatlerce. İlk gebelikte çok ağlıyordum. Öyle böyle değil. Kürtaj sonrası kız olduğunu öğrenmiştim.
Bu gebeliğimde sadece depremden kaynaklı ağladım. Ama normal zamanda da olsa ağlardım. '99'da enkazdan çıkmıştım. O psikoloji bambaşka bir şey. Bu konuyu konuştuğumda 2 kızı bir oğlu olan arkadaşım, kızlara hamileyken salya sümük dolaşıyordum demişti. Bakalım seninkinin kesin cinsiyeti de kız çıkacak mı merak ettim.
Kendine iyi bak, fiziki ve ruhi durumuna çok çok iyi bakarsan gayet de iyi bakarsın. Uçakta bile önce anneler kendi maskenizi takın ikazı var. Sen iyi olursan bebişin de iyi olur canım. Bu endişeleri hepimiz yaşıyoruz. Lakin korkunun olacağa faydası yok biliyorsun.
Peki kan verirken aç mı oldunuz? bana tok gelin dedi organları görmemiz için.canım ikili test herkese yapılıyor.sadece ultrasonda ölçüm yapılıyor ,niye sana yapılamasın birde kan verceksin o kadar.benim ikili testte zor ölçüm yaptı doktor iki saati buldu diyim sana.uygun pozisyonda durmadı yürüdüm geldim ölçtü yaparlar niye yapamasınlar.hiç birşey olmuyacak üzülme
bende okudum gece aklıma paylaşamak gelmişti sizlerle,bayılırım Banu ÇiftçiyeBu kadına da yazdıklarına da yaptıklarına da bayılıyorum
geçmiş olsun canım Allah şifa versin bi an önce benimde sabahları belim ağrıyo ilk kalkıncaKızlar günaydın kendimi hiç iyi hissetmiyorum böyle sabah yere yıgılmış boş bir cuval gibi uyandım .Rengim falan attı kesin kan değerlerim dip yaptı . Yarın kontrolum var bakalım doktorumuz ne diyecek :)
Sabah pohaça yaptım burayı okuyuncaKek en basiti giz diğerleri evet biraz zorluyor bende pogacayi bi yıldan fazladır yapmamıştım küsmüş tümöğreniriz vaktimiz bol daha
çok geçmiş olsun canım normal olduğunu okumuştum bendeMerhaba kızlar yaklaşık bir haftadır kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum internette gebelikten olabileceği yazıyor rahim büyüdüğü için oluyomus ama kimsede duymadım ben ya aranızda benim gibi ağrı yaşayan varmı? Daha 13 haftalığız neyin ağrısı bu anlamadım
çok geçmiş olsun kuzum,sıcak havlu falan iyidir ama eğer azalmadıysa ağrı sağlık ocağına danış benceKızlar bir anda boynum tutuldu. Çeviremiyorum daöneriniz olur mu
maşallhhh13+3 ten selamlar kızlar karnın şişmiş diyorlardı inanmıyordum ama çıkmaya başlamış ac karın hala açım tahlil verfcem diye yiyemedim maffoldu çocumbu kotum likralı bunada giremiyordum gayret rahat oldu bugün tayta rahmen cidden baya zayıflamışım
ondan bile tiksindim ya,önceden oturup 1kiloyu yerdim oysa kiMandalin mi? Olsa da yesek.
ay ne güzel kv ve kp trabzondan göçmüşler buralara,eşim laz anne tarafımda lazvalla sevdiğin bir insan olunca evlilik öyle zor olmuyor.biz 3 kişi gezdik çok şükür.şükür olsunbu arada bende trabzonluyum.
Ben çok duygusalım zaten hamilelikte tavan yapıyor. İlk gebeliğimde öyle ağlıyordum ki eşim belgesel izlememe dahi izin vermiyordu. Aslan ceylanı yemiş diye saatlerce ağlıyorsun diyordu. Şimdi gene çok ağlak oldum gözyaşı hep gözümün dibinde akayım diye bekliyor. Öyle derdi sorunu olan biride değilim Allaha şükür ama nedense çok ağlak oldum. Buda mı kız acaba bu teoriye göre.Önceki gebeliğimde sokakta bir başına gördüğüm yavru kedinin annesi nerede bu yavrucak burada ölür diye ağlamıştım saatlerce. İlk gebelikte çok ağlıyordum. Öyle böyle değil. Kürtaj sonrası kız olduğunu öğrenmiştim.
Bu gebeliğimde sadece depremden kaynaklı ağladım. Ama normal zamanda da olsa ağlardım. '99'da enkazdan çıkmıştım. O psikoloji bambaşka bir şey. Bu konuyu konuştuğumda 2 kızı bir oğlu olan arkadaşım, kızlara hamileyken salya sümük dolaşıyordum demişti. Bakalım seninkinin kesin cinsiyeti de kız çıkacak mı merak ettim.
Kendine iyi bak, fiziki ve ruhi durumuna çok çok iyi bakarsan gayet de iyi bakarsın. Uçakta bile önce anneler kendi maskenizi takın ikazı var. Sen iyi olursan bebişin de iyi olur canım. Bu endişeleri hepimiz yaşıyoruz. Lakin korkunun olacağa faydası yok biliyorsun.
Rica ederim canım, ne demek. Burada mümkün olduğunca biri bahsetmedikçe yaşadığım sıkıntıları paylaşmama kararı almıştım. Keşke baştan yazsaydım, belki hiç kafana takmamış olurdun. Çok güzel haberlerle geleceksin inşallah.
Bebeğin duruşuna göre değişebilir ama genellikle öğreniliyor bu haftalarda,11+4 te öğrenmiştim oğlumu,kızımı 16.haftada öğrenebilmiştimMerhabalar,
Bu hafta 1 şubatta ultrasona gideceğim de acaba 14 haftada cinsiyetleri belli olur mu?
ben oğlumda da çok ağlaktım ama hatta daha duygusaldım şu halimdenBen çok duygusalım zaten hamilelikte tavan yapıyor. İlk gebeliğimde öyle ağlıyordum ki eşim belgesel izlememe dahi izin vermiyordu. Aslan ceylanı yemiş diye saatlerce ağlıyorsun diyordu. Şimdi gene çok ağlak oldum gözyaşı hep gözümün dibinde akayım diye bekliyor. Öyle derdi sorunu olan biride değilim Allaha şükür ama nedense çok ağlak oldum. Buda mı kız acaba bu teoriye göre.
Kızımı 16da öğrenmiştim . Ama doktor genede yüzde yüz değil demiştiMerhabalar,
Bu hafta 1 şubatta ultrasona gideceğim de acaba 14 haftada cinsiyetleri belli olur mu?
bizim oralar cennet :)bende okudum gece aklıma paylaşamak gelmişti sizlerle,bayılırım Banu Çiftçiye
geçmiş olsun canım Allah şifa versin bi an önce benimde sabahları belim ağrıyo ilk kalkınca
Sabah pohaça yaptım burayı okuyunca4-3-2-1 tarifin adı çok basit
çok geçmiş olsun canım normal olduğunu okumuştum bende
çok geçmiş olsun kuzum,sıcak havlu falan iyidir ama eğer azalmadıysa ağrı sağlık ocağına danış bence
maşallhhhfit bir hamişş
ondan bile tiksindim ya,önceden oturup 1kiloyu yerdim oysa ki
ay ne güzel kv ve kp trabzondan göçmüşler buralara,eşim laz anne tarafımda laz
İnşeAllah hayırlısı olur.. Rabbim sağlıcakla versin, ne olursa olsun diyorum ama merakta ediyor insan)))Peki kan verirken aç mı oldunuz? bana tok gelin dedi organları görmemiz için.
Kız çocukları galiba zor oluyor anladığım kadarıyla ?))))Kızımı 16da öğrenmiştim . Ama doktor genede yüzde yüz değil demiştiDetaylıda kesinleşmişti benim 22 haftalıkken.
Bende daha küçücük ya emin olamadım hamilelikten olduğuna demekki hamilelikten benimde çabucak geçer inşallah teşekkür ederimBen de vardı canım 11 haftalığım ben de , 10 haftalıkken vardı burada da sordum kimseden ses çıkmamıştı, kendi kendine geçti sonra şu an ağrımıyor
bende de kapakçıkta kaçak var demişti. hatta ben tüp bebek yaptırırken yumurta toplamada anestezi alınca nabzım çok artmıştı beni kardiyologa gönderdi doktor o söylemişti kapakçıkta sarkma var diye. bende mi gitmeliyim hamileyken kardiyologa.ha bende de böyle bişey var
kalbim tam kapanmadığı için kaçak varmış daha doğrusu
ben de ona gidicem bi ay sonra
20. haftada mı ne git demişti kadın doğumcum.
o da tesadüfi check up da çıktı.
bakalım gideyim umarım bir sıkıntı olmaz.
Ay benimde 1 şubat ben 13 olacağım ama belki görür diye ümitliyimMerhabalar,
Benim ki hep kapatıyordu göstermiyordu ya . Totoyu dönüyordu cimcime göstermiyorduKız çocukları galiba zor oluyor anladığım kadarıyla ?))))
bende de kapakçıkta kaçak var demişti. hatta ben tüp bebek yaptırırken yumurta toplamada anestezi alınca nabzım çok artmıştı beni kardiyologa gönderdi doktor o söylemişti kapakçıkta sarkma var diye. bende mi gitmeliyim hamileyken kardiyologa.
Ay benimde 1 şubat ben 13 olacağım ama belki görür diye ümitliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?