• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar lor peyniri labne falan nasıl yapıcaksınız. Kestirerek yapılanşar çok daha zararlıymış. Yuksek kazein mi ne varmıs yanlış hatırlamadıysam. Süt içirmiypruz bunda daha yogun süt içniş gibi oluyormuş.
Labne nası yapılıyomuş ki

ben de ekşimiş sütüm vardı ondan yaptım bu hafta ama bana da lor gibi gelmiyor o peynir. tadı süt gibi geliyor. hazır almak da istemiyorum. peki peynir altı suyundan mı yapmam gerekiyor öyleyse? yani önce sütü kaynatıp peyniraltı suyunu alıcam sonra da o suyu kaynatıp süzecek miyim?

ben de ekşimiş sütüm vardı ondan yaptım bu hafta ama bana da lor gibi gelmiyor o peynir. tadı süt gibi geliyor. hazır almak da istemiyorum. peki peynir altı suyundan mı yapmam gerekiyor öyleyse? yani önce sütü kaynatıp peyniraltı suyunu alıcam sonra da o suyu kaynatıp süzecek miyim?
Yani o zaman sütü kestircez kazenli kısımları alcaz altta kalan suyu tekrar kaynatıp bekletcez doğru mu anlamışım🤔
Onu da buldum dur

Cucuthecatt Cucuthecatt mademoisella mademoisella amaann kız ben hiç peynir mi yağtım hazır satılıyosa onuda hazır alacam 🤣🤣🤣

Ay var işte yaa baya bunlar nasıl ki sıkıntı olur mu acaba Azcık bişey yicek yerse zaten

canım tadıma başlamak için desteksiz oturmayı beklemek çok geç olabilir ya. çünkü desteksiz oturma 8-9 ayı bulabiliyor. mama sandalyesinde oturabiliyor olması yeterli diye düşünüyorum
Bir doktor söylemişti oradan aklımda kalmış tabi 8 9 ayda geç 6 ay olunca başlarım bakalım benim cadı kız ne yapacak

Cucuthecatt Cucuthecatt mademoisella mademoisella amaann kız ben hiç peynir mi yağtım hazır satılıyosa onuda hazır alacam 🤣🤣🤣

Şarküterilere söylesek getirirler belki gerçe ben peynir yapıyorum evde onun suyundan yaparım kndim sizler için bir öneri

Gece 11 den aşağı uyumuyor bu saati nasıl erkene çekicem ya uyutmadığım zamanda çok fena bağırıyor gündüzleri nasıl dengelicem bilemedim ya

Ya ben de hazır alayım diye düşündüm ama bu peynirin 4 gün içinde falan tüketilmesi lazımmış sürekli bi kargo trafiğine girmektense haftalık kendim yaparım gibi düşünüyorum

Ay ben onunla uğraşamam zaten okumaya bile üşendim😄

Ya ben de hazır alayım diye düşündüm ama bu peynirin 4 gün içinde falan tüketilmesi lazımmış sürekli bi kargo trafiğine girmektense haftalık kendim yaparım gibi düşünüyorum
Bununla ilgili de porsiyonlayıp buzlukta saklayıp yemeden önce çıkarabilirsiniz demişti benim aklıma yattı açıkçası😍

Yaa buzlukta porsiyonlanıp saklanoyormıs yaa benim aklıma yattı.
Ay ben onunla uğraşamam zaten okumaya bile üşendim😄
Valla yoğurtla ugrasamıyorum onu nasıl yapcam bilmiyorum zaten 🤣

Canım gıdamühendisianlatıyor var instagramda o kadına çok güveniyorum. Bu markayı önermiş ben bunu alacağım. Evde şoklama işini tam anlamıyla yapabileceğimi sanmıyorum çünkü

Aa tire yazıyo yakın bide bize. Ayy valla güzel oldu tek şey kaldı geriye. Bebenin yemesi🤣🤣🤣🤣
Gerçi gecen gün doktorun biri diyodu hangisi unuttum. İnstagramda görüyorum korkunc paylaşımlar var. Bu ek gıda. Ama siz ana gıdaymış gibi dayıyorsunuz cocuklara diye. Ayarını tutturmakta zor heralde

Back