2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sonu inşallah güzel olacak canımbenimde midem boşken sızlama yanma oluyor,dünden beri öğürmem geçti gibi sürpriz yapıp çıkmazsa bi yerden

Sonu inşallah güzel olacak canımbenimde midem boşken sızlama yanma oluyor,dünden beri öğürmem geçti gibi sürpriz yapıp çıkmazsa bi yerden
İnşallah ay inşallah çıkmaz aç kalmamaya çalış bari benim sıvı şeylerde mahvediyor

Ay evet canım yaa sabah öğlen dayansamda akşama patlak veriyor
aynı işte sabah oglen dayanıyorum ama aksam gidince başlıyorum kusmaya. her seferınde aksam yemek yemıcem dıyorum bu sefer acıkıyorum yıyınce kusuyor yemeyınce acıkıyorum boyle bı cıkmazdayım

aynı işte sabah oglen dayanıyorum ama aksam gidince başlıyorum kusmaya. her seferınde aksam yemek yemıcem dıyorum bu sefer acıkıyorum yıyınce kusuyor yemeyınce acıkıyorum boyle bı cıkmazdayım
Bende canım herşeyi istiyor sonrası kötü

Bende de şimdiden doğum yaptığım günün gecesi ne olacak derdi var. 2 gece hastanede kalacağım sonuçta ilk kez kızımdan ayrı kalıcam Nasıl etkilenecek, hasta gibi olursam gün içindede getirtmem diyorum hastaneye beni öyle görmesin die . Şimdiden o zamanı düşünmem saçma ama napim etkilensin üzülsün ya da kendini yalnız hissetsin istemiyprum .

Arkadaşlar bende bugün hafif kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı. Normalde adet olacağım döneme yakınım. Bundan mı kaynaklıdır acaba? Tüp bebekle hamile kaldım yaşım 36 ve ister istemez bi endişe oluyor.

En yakın arkadaşım ve kocam İzmir'den. Kayınvalidem ve kayınpederimi de çok severim. İnsanları (tanıdıklarım) iyi gerçekten. Fakat şehir soğuk geliyor bana.
Canim gormusken yazayim dedim ben dogdugumdan beri izmirdeyim evet bazi kesimler bana bile soguk gelir yabanci bi yere gelmisim gibi ama ben hep bornova tarafindayim burasi benim icin vazgecilmez bi yer ve gocmen dolu eglenceli kesim yani bana gore

O rahatlığa alışınca her yer zor geliyor
Eşim, biz büyük şehirde yaşayamayız demişti

Canim gormusken yazayim dedim ben dogdugumdan beri izmirdeyim evet bazi kesimler bana bile soguk gelir yabanci bi yere gelmisim gibi ama ben hep bornova tarafindayim burasi benim icin vazgecilmez bi yer ve gocmen dolu eglenceli kesim yani bana gore

İnsanin kendini bir yerlere ait hissetmesi ne guzel. Ben de dogdugum, 18’e kadar yasadigim memleketimi severim (Adapazari). İstanbul da mesela, severim ama yedekten

Bugün kontrolüm vardı. Bebeğim başlangıçta adet tarihine göre 4 gün gerideydi bu hafta sat göre 1 gün ileri gelişme gösterdiğini söyledi dr. Kıpır kıpırdı ultrasonda çok sevimli görünüyordu. 2 li test yaptırmadım detaylı da yaptırmayacağım. Dr ile görüştüm zorunlu olmadığını ense ve burun kalınlığının normal olduğunu söyledi. İlk bebeğimde prof dr yaptı ama ne cinsiyetini ne hastalığını tespit edemedi. Bu yüzden Allaha emanet devam edicem aylık kontrollere. Herkese hayırlı haberler dilerim. Düzenleme. Cinsiyet kız olabilir dedi. Çıkıntı göremiyorum ama bir ay sonra net söylerim dedi.

Eklentiler

• 36FCCDE2-3807-4F6F-B767-5BD54BA31DEB.jpeg
    104,2 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…