• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
püre haline getirmedim canım hani şu meyve sebze emzikleri var ya direkt onun içine koyuyorum 1 dilim. bebiş de emerek suyunu içiyor. o emziklerden varsa içine koyabilirsin yoksa da almanı tavsiye ederim hem kendisi rahat rahat yiyebiliyor hem de dişlerini kaşımış oluyor
Ya var onlardan bende geçen verdim eline ama anlamadı ya sadece yalıyor emmiyor ısırmıyor bu sefer içindeki gelmiyor

Kızlar Bi bakabilir misiniz sanki dişler oluşmuş gibi ortadan ikiye hafif çukur var ama üstte hiçbişey yok gelmiyor gibi ya kv dişi geliyor diyip duruyor anlamadım sizce?
1000017149.webp

alerjisi varsa ikisi de etkilemiş olabilir canım ya. benim de antep fıstığına alerjim vardı parmak uçlarıma kadar kabarıyordum. bu arada patateste alerji yapan şey nişastaysa nişasta içeren başka şeylere de alerjisi olabilir. şu an nasıl bebeğin?
Akşam 1 saat içinde geçti kızarmalar bugün bir şeyi yok. Patateste patatin ve solanin varmış bunlar alerji yapıyomuş domates patlıcan ve dolma biber de patatesgillerdenmiş ne alakaysa

Ya var onlardan bende geçen verdim eline ama anlamadı ya sadece yalıyor emmiyor ısırmıyor bu sefer içindeki gelmiyor
aynen aynen bizimki de önce anlamadı sonra ben kendim ağzına sokup biraz suyunu sıkınca anladı. başta elinde tuttu oynadı sonra ağzına götürmeye başladı. bir anda olmuyor da kendi deneye deneye buluyor ama tabii bizim portakal biraz ekşi geldiği için istemiyor şu an :/

Akşam 1 saat içinde geçti kızarmalar bugün bir şeyi yok. Patateste papatin ve solanin varmış bunlar alerji yapıyomuş domates patlıcan ve dolma biber de patatesgillerdenmiş ne alakaysa
aaaa belki sen onları yediğinde sütüne geçtiği için olmuştur önceki kızarmalar da. doktor ne dedi peki bunları yemeyecek misin artık?

aaaa belki sen onları yediğinde sütüne geçtiği için olmuştur önceki kızarmalar da. doktor ne dedi peki bunları yemeyecek misin artık?
Doktor bi daha cevap vermedi heralde gidip muayene ücreti ödememiz lazım tekrar😄 olabilir bu arada ben de her şeye domates koyarım severim yemeklerde falan

aynen aynen bizimki de önce anlamadı sonra ben kendim ağzına sokup biraz suyunu sıkınca anladı. başta elinde tuttu oynadı sonra ağzına götürmeye başladı. bir anda olmuyor da kendi deneye deneye buluyor ama tabii bizim portakal biraz ekşi geldiği için istemiyor şu an :/
Bende öyle yaptım ağzına sıktım ama yok gene olmadı😅

Doktor bi daha cevap vermedi heralde gidip muayene ücreti ödememiz lazım tekrar😄 olabilir bu arada ben de her şeye domates koyarım severim yemeklerde falan
Domates yiyince benimkinin da ağız kenarlarında döküntü oluyor hatta göz çevresinde de oluyor hafif ama doktor sen ye kesme dedi çocuğa verirken konuşuruz tekrar dedi

kızlar benim sütüm baya kesilmeye durmuştu. bir hafta sonra adet oldum. adetim başlayınca sütüm de düzelmeye başladı 🥲 daha önceki adet dönemlerinde böyle bir şey yaşamamıştım, her ay bu korkuyu mu yaşayacağım ya 😬 sizde oluyor mu böyle bir şey?
Evet regl öncesi ve sırasında benim de sütüm azalıyor aktif sağım yaptığım için fark ediyorum hemen sonra artıyor yine kendiliğinden 🤷🏻‍♀️

Videoyu izlerken istemsiz ağladım o çaresizliği bir kez yaşadım 10 yıl gitti ömrümden Allah kimseye yaşatmasın 😔😔😔

Evet regl öncesi ve sırasında benim de sütüm azalıyor aktif sağım yaptığım için fark ediyorum hemen sonra artıyor yine kendiliğinden 🤷🏻‍♀️
adet sırasında biraz azaldığı olmuştu ama bir hafta öncesinden azalmaya başladığını ilk kez gördüm ya. kesiliyor diye paniklemiştim ben de ama çok şükür düzelmeye başladı. baktım biraz internetten, yumurtlama döneminde falan da azalıyormuş belki de öyle denk geldi bana.

Çok şükür iyi bari sizin bebişler kendileri oturabiliyor mu peki başladınız tadıma benimki daha oturamiyor desteksiz
canım tadıma başlamak için desteksiz oturmayı beklemek çok geç olabilir ya. çünkü desteksiz oturma 8-9 ayı bulabiliyor. mama sandalyesinde oturabiliyor olması yeterli diye düşünüyorum

Kızlar lor peyniri labne falan nasıl yapıcaksınız. Kestirerek yapılanşar çok daha zararlıymış. Yuksek kazein mi ne varmıs yanlış hatırlamadıysam. Süt içirmiypruz bunda daha yogun süt içniş gibi oluyormuş.

Back