• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yarın gidicem. Dünden beri çok korkuyorum . Bugun kendime söz verdim bebeğim sağlıklıysa doktora cinsiyet falan sormayacağım.
Evet keske herkes bole dusunebılse benım esımde aynı bole dusunuyor ama ben dusunemıyorum bazen aslında en guzelı bu dusunce

canımm
valla çok normal gidiyor her şey yaa
yine böyle kontrolden sonra çok ağladım işte cumartesi
yine bir şey oldu mu diye paniklerdeyim.
hep diyorum ki doktorda iyi görünce bundan sonra üzülmek yok diyorum.
yok yok olmuyor napıcam bilmiyorum.
hormonlardan mıdır nedir?

onun dışında hiçbir belirtim yok yaa.
karnım bile aman aman şiş değil

Güzelim, mümkün olduğunca haberleri takip etme.
Doktorumun "en iyi gebelik kendini belli etmeyendir" dediği gebeliği yaşıyorsun. İçini ferah tut, Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Bunun daha emdi emmedi, ateşi çıktı çıkmadı, uyudu uyumadısı var. Annelik, koskoca bir şüphelik bulutundan ibaretmiş bunu anladım.

Yarın gidicem. Dünden beri çok korkuyorum . Bugun kendime söz verdim bebeğim sağlıklıysa doktora cinsiyet falan sormayacağım.
tamam sorma ama kendinide sıkma hiçbirşey olmuycak canım allahın izniyle .banada düşük risk grubu çıktı.

Evet keske herkes bole dusunebılse benım esımde aynı bole dusunuyor ama ben dusunemıyorum bazen aslında en guzelı bu dusunce
İlk kez bu düşünceye kapıldım. Aslında çok saçma bir sebepten bu korku oluştu. Normalde hapşırdığımda kasıklarım acırdı 1haftadır hapşırdığımda kasıklarım acımıyor. Yani var olan bir belirtim yok olmuş gibi hissettim. E bu korku olunca insan cinsiyet falan düşünmüyor 😔

İlk kez bu düşünceye kapıldım. Aslında çok saçma bir sebepten bu korku oluştu. Normalde hapşırdığımda kasıklarım acırdı 1haftadır hapşırdığımda kasıklarım acımıyor. Yani var olan bir belirtim yok olmuş gibi hissettim. E bu korku olunca insan cinsiyet falan düşünmüyor 😔
Senınkı belırtı bıle degılmıs kı hıc korkma canım kesınlıkle en onemlı sey saglıklı olmaları sımdıden plan yapmak flnda sacma hersey ıcın

2li testi yapabilecek miyiz ona bile korkuyorum işte. Çok karamsarım bu aralar. :KK43:
canım ikili test herkese yapılıyor.sadece ultrasonda ölçüm yapılıyor ,niye sana yapılamasın birde kan verceksin o kadar.benim ikili testte zor ölçüm yaptı doktor iki saati buldu diyim sana.uygun pozisyonda durmadı yürüdüm geldim ölçtü yaparlar niye yapamasınlar.hiç birşey olmuyacak üzülme

Gunaydin kizlar. Ben aslinda kilo almadim ama annem diyor kalcalarin buyumus :( daha simdiden buyurse son aylari dusunemiyorum.

ben de keşke eşimi daha önce tanısaydım.
28 29 yaşında çocuk sahibi olmayı çok isterdim.
hatta gittiğim yurt dışı seyahatlerini eşimle yapmayı çok isterdim.
şimdi evlendik çok gezemeden edemeden hamile kalmak istedim mecburen yaş yüzünden.
ama yine de çok üzülmüyorum, hayırlısı buymuş.
belki doğu felsefelerindeki gibi
her şey olması gereken şekilde olması gereken zamanda oluyordur :KK200:
evet o konuda haklısın bende bekarken cok gezdıgım ıcın gezmekten de sıkıldım Hiç aramıyorum bu yuzden gezmeyı falan .Rizeliyim ben yaylada evimiz var sadece oraya gidip kuzine basında kafamı dınlemeyı ıstıyorum. Daha da erken evlenseydım gittiğim heryere eşimle gitmiş olurdum ama olsun arkadaşlarımla gitmekte güzeldi :D :D

19da nişanlandım 20de evlendim.işimi bıraktım 2 ay sonra istemeden hamile kaldım,iykide öyle olmuş ,şimdi kızımı kardeşim sanıyorlar çok hoşuma gidiyor😂evet herkes için hayırlısı
ya ne guzel yerınde olmak ısterdım :D erken evlilik bence iyi birşey .

Güzelim, hapşırdığımda ve öksürdüğümde kürtaj yerime sancı giriyordu. Geçen Çarşamba gününden beri bende de olmuyor. Perşembe doktor randevum vardı, bebek git gide yukarı gidiyormuş. Doğal bir durummuş bu.
Dün gece mesela tam yataktan kalkarken, bir nevi iki büklümken diyeyim hapşırdım, bu defa daha farklı bir bölgede sancı oldu. Allah'ın izniyle güzel haberler alacaksın. Korkma ki bebiş de etkilenmesin. :KK200:

Senınkı belırtı bıle degılmıs kı hıc korkma canım kesınlıkle en onemlı sey saglıklı olmaları sımdıden plan yapmak flnda sacma hersey ıcın
canım ikili test herkese yapılıyor.sadece ultrasonda ölçüm yapılıyor ,niye sana yapılamasın birde kan verceksin o kadar.benim ikili testte zor ölçüm yaptı doktor iki saati buldu diyim sana.uygun pozisyonda durmadı yürüdüm geldim ölçtü yaparlar niye yapamasınlar.hiç birşey olmuyacak üzülme
o zaman midemizde bulanıyor en başlarda sonradan geçti hamile değiliz,hepsi dönem dönem geçecek yerine yeni birşey eklencekmerak etme canım😂
İnşallahh😌

Güzelim, hapşırdığımda ve öksürdüğümde kürtaj yerime sancı giriyordu. Geçen Çarşamba gününden beri bende de olmuyor. Perşembe doktor randevum vardı, bebek git gide yukarı gidiyormuş. Doğal bir durummuş bu.
Dün gece mesela tam yataktan kalkarken, bir nevi iki büklümken diyeyim hapşırdım, bu defa daha farklı bir bölgede sancı oldu. Allah'ın izniyle güzel haberler alacaksın. Korkma ki bebiş de etkilenmesin. :KK200:
Bu rahatlattı işte teşekkür ederim:)
İnşallah yukarı çıkıyor diye olmuyordur. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.

canım neden korkuyorsun yahu, yoktur bir şey merak etme.
Hepimiz öyleyiz inan bu o kadar normal ki.

Güzelim, mümkün olduğunca haberleri takip etme.
Doktorumun "en iyi gebelik kendini belli etmeyendir" dediği gebeliği yaşıyorsun. İçini ferah tut, Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Bunun daha emdi emmedi, ateşi çıktı çıkmadı, uyudu uyumadısı var. Annelik, koskoca bir şüphelik bulutundan ibaretmiş bunu anladım.

evet sezen aksu demiş ki
annelik hiç geçmeyen bir vicdan azabıdır.
çok saçma biçimde gözlerim doluyor.
ya ona iyi bir gelecek sunamazsam diye içim gidiyor bu aralar.

2li testi yapabilecek miyiz ona bile korkuyorum işte. Çok karamsarım bu aralar. :KK43:

allah allah yahu ne alaka.
Tabi ki yapabileceksin neden yapamayasın.
ben de korkuyordum, bizde o kadar uğraşmadı doktor, uğraşan da oluyormuş.
Kan testiyle de bakıyorlar. Karamsar olma canım, ben de öyleyim.
Şimdi gidince boşu boşuna üzülmüşüm, korkmuşum diyeceksin.
sonra bir hafta sonra panik kaldığı yerden devam :rolleyes:

evet o konuda haklısın bende bekarken cok gezdıgım ıcın gezmekten de sıkıldım Hiç aramıyorum bu yuzden gezmeyı falan .Rizeliyim ben yaylada evimiz var sadece oraya gidip kuzine basında kafamı dınlemeyı ıstıyorum. Daha da erken evlenseydım gittiğim heryere eşimle gitmiş olurdum ama olsun arkadaşlarımla gitmekte güzeldi :KK70: :KK70:

ya benim de eskisi gibi enerjim, hevesim yani merakım kalmadı.
Çünkü çok gezdim.
Avrupadan dubaiye kadar.
Şimdi gitsem gitsem norveç kuzey ışıkları falan ilgimi çeker
keşke diyorum işte bu hevesimi eşimle alsaydım.
beraber heyecanlansaydık. Ama kısmet işte her şey.
Belki çocuğumuzla gideriz, onun heyecanı bize keyif verir. :KK200:

Back