• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cuma gününden beri ben de aynı durumdayım. Doktor bebek büyüdüğü için rahim genişliyor, normal demişti. Bugün ilaveten -alakası var mı bilmem- sol kürek kemiğimde çok ciddi bir ağrı var. Oturup ağlayacağım, o derece.

Geçmiş olsun.
Sizede çok geçmiş olsun demekki normalmiş içim rahatladı biraz kıl dönmesinden falan şüphelenmeye başlamıştım şimdiden böyleyse son aylarda nasıl ağrımız olur acaba

Sizede çok geçmiş olsun demekki normalmiş içim rahatladı biraz kıl dönmesinden falan şüphelenmeye başlamıştım şimdiden böyleyse son aylarda nasıl ağrımız olur acaba

Teşekkürler. Allah yardımcımız olsun ne diyelim. Gülü seven dikenine katlanır misali dayanacağız artık. :KK48:

Cuma gününden beri ben de aynı durumdayım. Doktor bebek büyüdüğü için rahim genişliyor, normal demişti. Bugün ilaveten -alakası var mı bilmem- sol kürek kemiğimde çok ciddi bir ağrı var. Oturup ağlayacağım, o derece.

Geçmiş olsun.

aa canım şimdi gördüm
geçmiş olsun yaa
neden kemiğe vurmuş acaba

Ben çok duygusalım zaten hamilelikte tavan yapıyor. İlk gebeliğimde öyle ağlıyordum ki eşim belgesel izlememe dahi izin vermiyordu. Aslan ceylanı yemiş diye saatlerce ağlıyorsun diyordu. Şimdi gene çok ağlak oldum gözyaşı hep gözümün dibinde akayım diye bekliyor. Öyle derdi sorunu olan biride değilim Allaha şükür ama nedense çok ağlak oldum. Buda mı kız acaba bu teoriye göre.💕

Ama yazık değil mi ceylana? :KK61:
Bilmiyorum ki, deneyelim bakalım. Bu defa o duygusallığım yok benim. Cinsiyetlere göre biz de ortaya şehir efsanesi atarız ağlarsan kız, ağlamazsan erkek diye. :KK30:

ahah bakalım umarım kız çıkar.
onun dışında yapım zaten ağlamaya müsaitti şimdi tüm suçu hamileliğe atamam :KK70:

İnşallah canım. Allah hepimizin gönlüne göre, sağlıklı bebişler nasip etsin.

aa canım şimdi gördüm
geçmiş olsun yaa
neden kemiğe vurmuş acaba

Sağol canım.
Asistanımdan rica ettim masaj yaptı. Bir an küt diye bir ses çıktı ve düzeldi. Resmen bir şey yerine oturdu sanki, kız benden çok korktu noluyor diye. Anlamadım ki neden olduğunu...

İnşallah geçer canım. Yine de doktora da görün istersen. Bak @Almilaaazey 'e doktoru masaj yapma demiş mesela. Allah korusun bir sakatlık çıkmasın sonunda. Bazı durumlarda ben eczacı arkadaşımdan fikir alıyorum, o da anlık pratik fikirler verebiliyor. Varsa tanıdığın yakın bir eczane onlara da sorabilirsin güzelim. Geçmiş olsun tekrar.
Mantıklı canım geçmezse acile giderim. Çok sağol

İlk kez bu düşünceye kapıldım. Aslında çok saçma bir sebepten bu korku oluştu. Normalde hapşırdığımda kasıklarım acırdı 1haftadır hapşırdığımda kasıklarım acımıyor. Yani var olan bir belirtim yok olmuş gibi hissettim. E bu korku olunca insan cinsiyet falan düşünmüyor 😔
Allah korusun canım, o korku hepimizde var, onun için bir an önce şu hareketlerini hissetsek diyorum hep :110: bende de ara sıra pembe bi lekelenme oluyor. Dr.um da önemsemiyor.. Zaten haftalık iğne oluyorum ama görmek sinir bozucu...

İlk kez bu düşünceye kapıldım. Aslında çok saçma bir sebepten bu korku oluştu. Normalde hapşırdığımda kasıklarım acırdı 1haftadır hapşırdığımda kasıklarım acımıyor. Yani var olan bir belirtim yok olmuş gibi hissettim. E bu korku olunca insan cinsiyet falan düşünmüyor 😔

ay bu arada bak geçen ben de bu nedenle korkmuştum şimdi hatırladım
hatta yalandan öksürmüştüm yok ağrımıyor diye dert etmiştim.
sonra unuttum aklımdan çıktı herhalde.
sonra kontrole gittim normaldi zaten her şeyi de.
Bunu bir gün falan takmıştım bak unutmuşum bile :D
bazen o kadar çok şeye takıyorum ki, takmayı unuttuklarım olabiliyor.

ben oğlumda da çok ağlaktım ama hatta daha duygusaldım şu halimden😁
Ben de bu sefer çok ağlağım erkeğe rağmen..
Grip olunca kızımla eşimi babaanneye gönderdim, 3 gün boyunca ilkokul 3 matematik kitabına bakıp höykürdüm resmen:KK42:Sanki evlenip yurtdışına yerleşti arkadaş :KK53:

bence git canım
kapakçıkta sarkmayı bilmiyorum ama
ya gitmekte fayda var tabi ki.

""KALP KAPAĞINDA KAÇAK OLANLAR OLUMLU ETKİLENEBİLİR
Kalbinde kanlanmayı bozmayacak büyüklükte delik olanlar takip altında hamile kalabilirler. Bununla birlikte kapaklarında kaçak/yetmezlik olanlar, darlık olanlara göre bir nebze de olsa daha şanslıdırlar. Gebelikte meydana gelen değişiklikler bu hastaları olumlu yönde etkilemektedir. Kapak tamiri yapılan, kapaklarındaki sorunlar giderilmiş olan, hayati ritim bozukluğu olmayan hastaların tedavi ve takip altında hamilelikleri gerçekleşebilir. ""

şöyle bir şey okudum şimdi alıntıladım.
Ama yine de ne bileyim faydalı bir bilgi verebilir. Hani atıyorum hem hamilesin hem kaçağın var/delik var/ sarkma var hiç kahve içme çok etkiler vb gibi. Tamamen attım örneği.
Çünkü çok çok hayati bir durum yaşayanlara hamilelik kesinlikle önerilmiyormuş sadece.
o zaman ben kontrole gittiğimde kardiyoloğa da gideyim :KK52:

Allah korusun canım, o korku hepimizde var, onun için bir an önce şu hareketlerini hissetsek diyorum hep :110: bende de ara sıra pembe bi lekelenme oluyor. Dr.um da önemsemiyor.. Zaten haftalık iğne oluyorum ama görmek sinir bozucu...
Sinir bozucu olmaz mı hiç . Her gördüğünde yürek hoplar bir şey mi oldu diye. Allah korusun yavrularımızı .
Keşke dediğiniz gibi biran önce hissetsek en azından biraz olsun rahatlarız

ay bu arada bak geçen ben de bu nedenle korkmuştum şimdi hatırladım
hatta yalandan öksürmüştüm yok ağrımıyor diye dert etmiştim.
sonra unuttum aklımdan çıktı herhalde.
sonra kontrole gittim normaldi zaten her şeyi de.
Bunu bir gün falan takmıştım bak unutmuşum bile :KK70:
bazen o kadar çok şeye takıyorum ki, takmayı unuttuklarım olabiliyor.
Demek sadece bende değilmiş bu durum🙈

Sinir bozucu olmaz mı hiç . Her gördüğünde yürek hoplar bir şey mi oldu diye. Allah korusun yavrularımızı .
Keşke dediğiniz gibi biran önce hissetsek en azından biraz olsun rahatlarız

Demek sadece bende değilmiş bu durum🙈

gerçekten unutmuşum ama
zaten doğum yapan arkadaşlarınız varsa bilirsiniz kendi panik yaptıkları zamanları hatırlamazlar da sen çok panik yapıyorsun derler ara ara
demek insan harbi unutuyormuş :D

Grip olunca kızımla eşimi babaanneye gönderdim, 3 gün boyunca ilkokul 3 matematik kitabına bakıp höykürdüm resmen:KK42:Sanki evlenip yurtdışına yerleşti arkadaş :KK53:
ay güldürdün beni :D

Bu mide bulantısı kusma çok değişik yaaaa 😢 yiyorum yemek yarım saat olmadan sanki midemde bozuk yemek varmış gibi ağzıma tat geliyor sanki midem yediklerimi bozuyor çürütüyor günlerrr geç artık sonu inşallah güzel olsun 😓

Bu mide bulantısı kusma çok değişik yaaaa 😢 yiyorum yemek yarım saat olmadan sanki midemde bozuk yemek varmış gibi ağzıma tat geliyor sanki midem yediklerimi bozuyor çürütüyor günlerrr geç artık sonu inşallah güzel olsun 😓
kuzum senle ben aynı belırtılerle ilerliyoruz sanırım yemek yerken sorun yok sonrası kusma isteği sanki mide çalısmıyor . :)

Bende öyle olmuştım kızım 2ye gidiyordu annemlere kalmaya gittiğinde kıyafetlerine bakıp ağlıyordum🤣oğlanda daha duygusaldım şimdi sadece endişeliyim🤨ve de sinirli😏

Bütün evi ele aldım kendimi iyi hissediyorum diye ama şu an ölüyorum yorgunluktan pes ettim kızım devam ediyor akıntım çok çoğalmış umarım normaldir,bir de idrarımda beyaz tortu gibi bişeler var yarın asm de idrar tahlili mi yaptırsam acaba🤦🏻‍♀️

Back