- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol güzelim. Hastalığa dair şehir efsanelerinin çoğu uydurma. Her gün Çin'den kargom geliyor. Keza misafirler de öyle. Şu an yeni yıl tatilinde oldukları için misafir sayısı azaldı. O konu politik ve ekonomik derinliği olan bir konu. Dezenformasyon fazla. Açıkçası hiç takmıyorum.
Eşim turizmci, 9 gündür yok, bu gece gelecek inşallah. 43 kişilik Çinli bir grupla toplantıda, anlaşma yapılacak otelleri gezdiler, her gün bir şehirdeler. Milletçe hem cahiliz, hem bir şey uyduruyoruz, hem uydurduğumuza inanıyoruz. Bu kadar diyeyim.![]()
ben buraya kendimi atsam herkes şoka uğrar![]()
Benım eşiminde çinli arkadaşları suan çinde ama gelemıyorlar virüsten dolayı hatta baya sıparıslerım vardı ama kaldı hepsi ben uydurma oldugunu dusunmuyorum herşeyin ,bızzat yasıyoruz cunku :)
Sağol canım gençliğimizin de verdiği kuvvetle artık dayanıyoruz :) Belirli bir yaştan sonra zor olacak diye acele ettim bende . Düşünsene 40 yaşında kucuk cocuk bakmak ne zor olurdu .
benim çıkmamış biryerim kalmadı malesef,kendimi kötü hissediyorumO niye gi çokmu cıktı karnın
Bende sevmiyorum insanları iyidir mutlaka ama şehir olarak ısınamadım İskenderunda doğdum büyüdüm küçük yer belki ondan olabilir![]()
Onu ilk hamileligimde yaşadım gecenin bi vakti hıçkıra hıçkıra ağlamıştım acile gittik doktor masaj sakın yapmayın dahada kötü yaparsınız demişti sıcak kompres ise yaramadı bende soğuk yaradi boynunu ağsa doğru eğme dik dur telefona bakma bi süre dene soğuk dene olmazsa sıcak dene ama masaj sakın yapma Bence benimkisi çok kötü olmuştu üç günde felan anca2 düzelmişti
Şairin dediği gibi "İnsanın ana yurdu çocukluğudur". Dünyanın neresinde olursan ol, doğup büyüdüğün yer gibi olmaz.
Sanırım biraz da şunun etkisi var, İstanbul'da zaman çok hızlı akıyor. Bir işi saniyelerle yapıyorsun. Keza benim işim de LME ve SME'e tabi kıymetli metallerlerle ilgili. Saniyelik karar alman gerekiyor, yoksa ciddi zarar edersin. İzmir ise o kadar rahat o kadar rahat ki. Bir örnek vereyim. Nikah günü makyaj ve gelin başı için 2 ay önceden randevu aldım. Asistanım 15 günde bir check etti. İzmir'e uçmadan önce bizzat ben de check ettim. Nikah günü gittim, görevli sizin randevunuz yok dedi şaka gibi. Kaporası ödenmiş. Gönderdiği teyit var, telefonla teyidini es geçiyorum. Bir şekilde araya sıkıştırdı. Fakat o rahatlığı bir görseniz. Burada en az 3 gelin hazırlanırdı o vakte. Ara verip kahve içmeler (yudumlama değil, komple fincanı bitirme), çalan müzikle dans etmeler. Bunlar benim için çok fazla. Yaşımın getirdiği tahammülsüzlük de eklenince...İzmir'i en sevdiğim yanı kocam. Cidden çoğu erkekten farklı. Normalde BDV'de okuduğum kocalarla arasında dağlar kadar fark var. Allah'a şükür ki var.
![]()
Tabıkı abartıldıgı kadar olmadıgını bılıyorum ama gulluk gulıstanlık olmadıgınıda bılıyorum,doktora tezınden ve cok zengın bır ıs kadını cızme ımajının ben dahıl herkes farkında zaten bende suanda doktora ıcın ugrasıyorum ama burda bır kez solemedım senın doktora yaptıgını tum kk bılıyor tesekkurlerCanımın içi virüs ve salgın hastalık uydurma değil elbette. Fakat burada belirtildiği gibi değil. Yok hasta insanların vurulması, yok yerlerin kan gölü olması, yok insanların zorla hastanelere götürülmeleri. Pekin insan girişine ve çıkışına kapatıldı haberleri. WHO başkanı bile daha 2 gün önce gitti Çin'e, dün toplantı yapıldı. İnsanlarımız çok ütopik.
14 sene önce Çin'e gittim 4 yıl orada okudum. 34 eyaletinden 26'sında bulundum. O dönemde de SARS vardı mesela. Her yılın en az 2 ila 4 ayı oradayım yine. Benim de şu an yüzlerce tedarikçim orada. Keza çok yakın iki arkadaşım. Hatta birisinin videosu internette dönüyor şu an.
Dediğim gibi olayın politik ve ekonomik çok derin boyutları var. Doktora tezimden bahsetmek isterdim lakin deşifre olmak istemem.![]()
Yok amilyat olan bi ablaydı galiba çocukken yanlış hatırlamıyorsam benimkisi asd iki kapkcik arasında geçiş var bide kapakcikta büyüme var zayıf olduğum için suanlik bir müdahale gerektirmedi geçici felç veya his kaybı yaşarsam müdahale edilcek onun dışında yıllık kontrolüm var ama hamilr kalınca sıklaştırıp ona göre doğuma felan karar verilcekti 5 6 yıldır aynı doktora gidiyordum her şeyi biliyordu bide onun eko makinası yanındaydı bana sonradan randevu felan vermesine gerek kalmıyordu diğer doktorlarda bu yok malasef şimdi herşey sil baştan beni üzen doktorun işi bırakması ama karısını buldu eşim dün boş yer bulursam ona gidicem
Kesınlıkle sımdı bıle dıyorum kı keske esımı daha once tanısaymısımda erken evlenseymısım neyse cok gec kalmadıkSağol canım gençliğimizin de verdiği kuvvetle artık dayanıyoruz :) Belirli bir yaştan sonra zor olacak diye acele ettim bende . Düşünsene 40 yaşında kucuk cocuk bakmak ne zor olurdu .
selam napıyorsun canım nasıl gidiyor,benim bu hafta belim ağrıyor hafif,sende durumlar nasılha bende de böyle bişey var
kalbim tam kapanmadığı için kaçak varmış daha doğrusu
ben de ona gidicem bi ay sonra
20. haftada mı ne git demişti kadın doğumcum.
o da tesadüfi check up da çıktı.
bakalım gideyim umarım bir sıkıntı olmaz.
vallahi o kuaför sana öyle denk gelmiş.bunca senedir burda yaşıyorum,ilk defa senden böyle birşey duydum.sen hızlı yaşamayı seviyorsun demekki
![]()
Ay inşallah geçer robot gibi kaldım vallahi yatakta. Akşam eşimden geçmezse masaj yapmasını isteyeyim bari. Sana da geçmiş olsun canımperirem Bende de 2 hafta önce oldu ama bende masaj işe yaramıştı. Eşim zeytinyağını azıcık ısıttı ve onunla masaj yaptı. Uyudum, uyandım ve geçti. Sanırsın ki hiç yaşamamışım o ağrıyı.
Ay evet ya bdv deki kocalar secmemi anlamıyorum ya çok garip ya karilar abartıyor yada katıksız ayı hepsionları görünce kocama dua ediyorum şükürler olsun
![]()
gerçekten hiç böyle birşey yaşamadım ben burada.Ama zaten bekletilmeyi kimse sevmez,ama burdaki insanlar öyle herşeye kavga çıkartmazlar.İstanbuldan bir peynir alsan pazardan tattırmıyorlar,burda1 kilo ye almıyorum de kimse seslenmez.ben İzmirin medeniyet seviyesini seviyorumHayatı borsa hızında yaşıyorum canım. Sadece kuaför değil ki, gittiğim mağazalarda ödeme yapmak da işkenceydi. Bir şey alıyorsun, ödeme sırasına gidiyorsun, herkes sırada bekliyor. Abartmıyorum 10 dakikaya yakın zaman geçti. Söylenmeye başladım. Eşim bi bakayım dedi. Meğer kasiyer sigara içmeye çıkmış, o sırada arkadaşı denk gelmiş. Eşim ödeme yapacağız deyince tamam bir çay içip gelelim dedi. İlk olay Bayraklı Hilton'un yanında, ikinci olay Karşıyaka Çarşı'da geçti. İstanbul'da böyle bir şey yap, abartmıyorum kan çıkar.
Eşim de buraya ilk geldiğinde hızdan başı dönüyormuş mesela. Şimdi o da İzmir'in yavaşlığına söylenenlerden.![]()
Tabıkı abartıldıgı kadar olmadıgını bılıyorum ama gulluk gulıstanlık olmadıgınıda bılıyorum,doktora tezınden ve cok zengın bır ıs kadını cızme ımajının ben dahıl herkes farkında zaten bende suanda doktora ıcın ugrasıyorum ama burda bır kez solemedım senın doktora yaptıgını tum kk bılıyor tesekkurler♥
Ay inşallah geçer robot gibi kaldım vallahi yatakta. Akşam eşimden geçmezse masaj yapmasını isteyeyim bari. Sana da geçmiş olsun canım
aynen canım eşime diyorum keske daha da erken tanışsaydık ve biz aynı mahallede buyumemıze rağmen kuzenım aracılıgı ile tanıdık birbirimizi şimdiye belki 2 cocugumu okula götürüyordumKesınlıkle sımdı bıle dıyorum kı keske esımı daha once tanısaymısımda erken evlenseymısım neyse cok gec kalmadık ❤❤❤![]()