• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Nefis yemek tarifleri sitesini oneririm canim. Ordan cok zor olan yemekleri bile ilk denemede tutturuyorum. Su koymadan et kavurmayi falan bilmiyodum mesela hep ordan ogrendim. Ozellikle Elif Atalar, Canan Gunduz, Nyt mutfak gibi isimlerin tarifleri he bide Elizan vardı
Bende yemek yapmayı elıf atalar sayesınde gelıstırdım ılk evlendıgjmde 4cesıt yapardım sımdı tek cesıtı yapamıyorum:)))

Kızlar günaydın kendimi hiç iyi hissetmiyorum böyle sabah yere yıgılmış boş bir cuval gibi uyandım .Rengim falan attı kesin kan değerlerim dip yaptı . Yarın kontrolum var bakalım doktorumuz ne diyecek :)

Kızlar günaydın kendimi hiç iyi hissetmiyorum böyle sabah yere yıgılmış boş bir cuval gibi uyandım .Rengim falan attı kesin kan değerlerim dip yaptı . Yarın kontrolum var bakalım doktorumuz ne diyecek :)
Günaydın bende aynı uyandım sanki kemiklerim kırılmış gibi kolumu bile kaldıramıyorum 😊

Günaydın canlar, gene halimize şükredelim. Bir arkadasımın 2 kere pıhtı attı beyni. Hastanede geçti zamanı yetmedi 17 haftalıkken erken doğum riski vardı vajinasını diktiler ayağa kalkması dahi yasaktı. Öyle geçti zamanı hep 34 haftalıkken doğum yaptı. Öyle sağlıklı yakışıklı maviş bir delikanlı ki ama şimdi. Allahın izniyle herşey geçiyor. 👍

Benimde etmiyor midem aslında kuzum ama yöntemini buldum sıcak değil soğuk yiyebiliyorum. Bayat yani 😅
Evdeki ekmeği de bu şekilde bayat yiyorduk sonra köy ekmeği dedikleri bir ekmek varmış ekşi mayayla yapılmış ondan alıyoruz arada 😅
Onu yiyebiliyorum😂

Evet zor valla bu süreçler çöp tenekesi olan midem saray midesi oldu çok seçici herkeste böylemiz söylerlerdi inanmazdım mesela burda daha önce konuşmuşlardı kendi yaptığımı yiyemiyorum diye oda garip gelmişti şimdi başladı yapınca öyle iştahlı yiyorum ki ama kendim yapinca mecbur yiyorum ama zorla resmen mayali ekmek adapazarinin meşhurdur adamlar çok güzel yapıyor gerçi bu taz yediğimde onunda eski tadı kalmamış herşeyi değiştirmişler 😐 ama iyi sana iyi gelen seyi bulmussun 😊

Ben mutfak konusunda tecrübesizim😂
Yaptığım şeyler kuru fasulye, taze fasülye, çorbalar vs basit olanlar.
Onun dışında kek,börek,çörek yapamıyorum. Basit keki bile beceremiyorum 😂 3 kere denedim 3ünde de farklı problemlerle karşılaşınca bir daha yapmıyorum dedim ve yapmadım. Ama öğrenmem lazım😌😌

Kek en basiti giz diğerleri evet biraz zorluyor bende pogacayi bi yıldan fazladır yapmamıştım küsmüş tüm 🤣🤣🤣 öğreniriz vaktimiz bol daha

canım neden bu kadar önemli kardiyalog ne olmuştu? bişey hatırlıyorum ama senin miydi tam hatırlamıyorum?

Yok amilyat olan bi ablaydı galiba çocukken yanlış hatırlamıyorsam benimkisi asd iki kapkcik arasında geçiş var bide kapakcikta büyüme var zayıf olduğum için suanlik bir müdahale gerektirmedi geçici felç veya his kaybı yaşarsam müdahale edilcek onun dışında yıllık kontrolüm var ama hamilr kalınca sıklaştırıp ona göre doğuma felan karar verilcekti 5 6 yıldır aynı doktora gidiyordum her şeyi biliyordu bide onun eko makinası yanındaydı bana sonradan randevu felan vermesine gerek kalmıyordu diğer doktorlarda bu yok malasef şimdi herşey sil baştan beni üzen doktorun işi bırakması ama karısını buldu eşim dün boş yer bulursam ona gidicem

kızım olursa adını izmir koymayı düşünüyorum.ne kadar sevdiğimi anlatamam yani.tam iyi biriyle bunu konuşuyorsın🤣ben izmire aşığım başka bir şehirede gitsem döner dolaşır buraya dönerim.yarım saatte denizdesin,insanlarıgayet insancıl,deniz kokusu burnunun ucunda.canın sıkıldı git bir karşıyakaya denizle dertleş.trafik istanbuldaki gibi değil burda.daha çok yazarım ama izmir anlatılmaz yaşanır.gelirsen muhakkak beklerim🤣🤣🤣🤣❤❤❤

Canım çekti adama dicem beni izmire götur2 🤣 geçen yaz didime gittik izmir yolundan dönüşte eşimin kuzenine uğrayacaktık oda izmirde oturuyor ama koudugumuz mazatton fazla yo parasi ödeyince gitmedi ordan 🤣🤣

Merhaba kızlar yaklaşık bir haftadır kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum internette gebelikten olabileceği yazıyor rahim büyüdüğü için oluyomus ama kimsede duymadım ben ya aranızda benim gibi ağrı yaşayan varmı? Daha 13 haftalığız neyin ağrısı bu anlamadım 😕

sabahları aç karnına haszeytinyağı içersen kabızlığa iyi gelir.ayrıca makata zeytinyağıda iyi geliyor,bendede var bu arada basur senelerce bazen oturupağladığımı biliyorum. bir şekilde idare ettim,ekmeğini tam buğday tüket,hergün suyunu düzenli iç ,günde bir kere bir öğününe çorbakoy .bende birde doğumdan oluşan çatlaktavar sen düşün artık.

Sabahları ac karna zeytinyagli incir yiyorum yarim bide görümcem popona masaj yap demişti ama iş yerinde zeytinyağı götürmedim için kuru yaptım bi kaç kere oda zorladı galiba bi kaç gündür kabızlık konusunda rahatım ama büyüdümu noldu anlamadım otururken canim.cok yanıyor çorbasız duramam valla 😊 bakarken vardı ama acı yiyince etkiliyordu hiç umursamamıştım bide muaynesinden korkuyordum😐

Sabret canim azalmaya başlayacak gerçi senin geç başladı biraz geç bitebilir inşallah erkenden biter kurtulursun 😊😊

napcaz ya böyle :) Hani nerde hamileliğin keyfini çıkarmak isimli eylem bize neden uğramıyor :)

Malasef doktora demistin kusmayi hallederim ama halsizligime care bulamiyorum dedi hamilelik demek halsizlik demek iyi olmayı bekleme böyle yaşamayı öğren 😂😂 arada bunalıma girsemde elden ne çare çekecez

kızım olursa adını izmir koymayı düşünüyorum.ne kadar sevdiğimi anlatamam yani.tam iyi biriyle bunu konuşuyorsın🤣ben izmire aşığım başka bir şehirede gitsem döner dolaşır buraya dönerim.yarım saatte denizdesin,insanlarıgayet insancıl,deniz kokusu burnunun ucunda.canın sıkıldı git bir karşıyakaya denizle dertleş.trafik istanbuldaki gibi değil burda.daha çok yazarım ama izmir anlatılmaz yaşanır.gelirsen muhakkak beklerim🤣🤣🤣🤣❤❤❤

Bu İzmir'i bir ben mi sevemiyorum acaba? Eşim Karşıyaka'lı. Karşıyaka'da Bostanlı Sahili'ne yakın, 0 binada da evimiz var. Herkes keşke bizim olsa derken benim İzmir'e her gidişimde içim kararıyor. Hadi kısa bi tatil yapalım dediğimizde aklıma dahi gelmiyor gitmek. Bu durum eşimle tanışmadan önce de böyleydi. En yakın arkadaşım İzmirli. Çeşme ve Dikili'de evleri var. Oraya tatile giderdim. Dikili'yi severdim bak, ama geri kalan yerler bana çok 2. Dünya savaşının yaşandığı ülkeler gibi soğuk geliyor. Bir dönem Polonya'da da okumuştum. Orada Gdansk diye bir şehir var mesela, hala komünist sistemin inşa ettiği, üzerinde savaştan kalma kurşunlarla delinmiş binalar, fabrikalar var. Orayı da sevememiştim Polonya'yı çok sevsemde. Bana İzmir çok kasvetli geliyor. :110:

Merhaba kızlar yaklaşık bir haftadır kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum internette gebelikten olabileceği yazıyor rahim büyüdüğü için oluyomus ama kimsede duymadım ben ya aranızda benim gibi ağrı yaşayan varmı? Daha 13 haftalığız neyin ağrısı bu anlamadım 😕

Cuma gününden beri ben de aynı durumdayım. Doktor bebek büyüdüğü için rahim genişliyor, normal demişti. Bugün ilaveten -alakası var mı bilmem- sol kürek kemiğimde çok ciddi bir ağrı var. Oturup ağlayacağım, o derece.

Geçmiş olsun.

13+3 ten selamlar kızlar karnın şişmiş diyorlardı inanmıyordum ama çıkmaya başlamış ac karın hala açım tahlil verfcem diye yiyemedim maffoldu çocum 🤣 bu kotum likralı bunada giremiyordum gayret rahat oldu bugün tayta rahmen cidden baya zayıflamışım 😐

Eklentiler

• 20200129_094921.jpg
    20200129_094921.jpg
    129,5 KB · Görüntüleme: 52
Back