- 19 Aralık 2013
- 698
- 666
- 323
Hoş buldukHoşgeldiniz..
Bilgileri gönderin ekleyeyim sizi de![]()

05.08.1985
15.08.2020
Hatay
68
Erkekmiş gibi geliyor ama kısmet.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldukHoşgeldiniz..
Bilgileri gönderin ekleyeyim sizi de![]()
Hoş bulduk ☺
05.08.1985
15.08.2020
Hatay
68
Erkekmiş gibi geliyor ama kısmet.![]()
Benim tarihler biraz karışık aslında, Sat(8Kasım)'a göre 14 Ağustos, doktora göre 15-16 Ağustos. Kısmet bakalım.Hoş bulduk
05.08.1985
15.08.2020
Hatay
68
hoşgeldiin :)Hoş bulduk ☺
05.08.1985
15.08.2020
Hatay
68
Pek sevilmediğim için değil tabiGuZel bır duygu mu:)))
kız bence maşallahhhKızlar bu oynak ufaklığa bir cinsiyet tahmininiz var mıilk defa hareket ettiğini gördük
ikili testi yaptıramadım haftaya kaldı. 444 mm benimki. 445 olması gerekiyormuş
Eki Görüntüle 2581933
Hoşgeldiniz,sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahHoş bulduk
05.08.1985
15.08.2020
Hatay
68
Kız hissettim benKızlar bu oynak ufaklığa bir cinsiyet tahmininiz var mıilk defa hareket ettiğini gördük
ikili testi yaptıramadım haftaya kaldı. 444 mm benimki. 445 olması gerekiyormuş
Eki Görüntüle 2581933
Hoşgeldin.![]()
hoşgeldiin :)
kız bence maşallahhh
Hoşgeldiniz,sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Önceki paylaşımları çok bilmiyorum ama adet kanaması gibi olursa kontrole gel, kahverengi lekeden korkma demişti. Bebek rahimde ortaya değil de sağ ya da sola yerleşirse lekelenme ve hafif kanama da olur demişti. Uzun yol ve yürüyüş önermiyor ama yine de.Kızlar hala kahverengi lekelenmem devam ediyor,uzanıyorum ama ayağa kalktığım anda geliyor,korkmaya başladımprogestan alıyorum inşallah geçer,ayağa kalkmaya korkuyorum resmen
Ablamın yanına gidecektim Ereğliye zor gibi
![]()
Koyu kahverengiydi 2gün önce dün sabah dktora gittim bebekte sıkıntı yokmuş ama devlet hastanesi olduğu için hiç aydınlatmadı doktor sağolsun yalnızca bebek iyi dedi progestan ve vitaminler verdiÖnceki paylaşımları çok bilmiyorum ama adet kanaması gibi olursa kontrole gel, kahverengi lekeden korkma demişti. Bebek rahimde ortaya değil de sağ ya da sola yerleşirse lekelenme ve hafif kanama da olur demişti. Uzun yol ve yürüyüş önermiyor ama yine de.
Boşver canım Gitme mümkün olduğunca yat dinlen sen. Anlaşılan Biraz nazlanıyor annesine kuzucukKızlar hala kahverengi lekelenmem devam ediyor,uzanıyorum ama ayağa kalktığım anda geliyor,korkmaya başladımprogestan alıyorum inşallah geçer,ayağa kalkmaya korkuyorum resmen
![]()
bazen doğum sonuna kadar hr ay adet gibi kanama olabiliyormuş,hatta bu sebepten çok geç hamile olduğunu öğrenenlerde oluyormuş.biraz yat dinlen keyfine bak canım birşey olmaz allahın izniyle.Koyu kahverengiydi 2gün önce dün sabah dktora gittim bebekte sıkıntı yokmuş ama devlet hastanesi olduğu için hiç aydınlatmadı doktor sağolsun yalnızca bebek iyi dedi progestan ve vitaminler verdihaftaya kendi doktorumda randevum var bakalım o zamana kadar geçer inşallah o aydınlatır beni,sağol canım inşallah önemli değildir bu lekeler
Canım neden ozele kendı doktoruna gıtmıyorsun benım cok hafıf bı lekem oldu anında hastaneye kostum nasıl beklıyorsunuz ben hayret edıyorum ben gecenın 10unda mınıcık bıseyle gıttım hastaneyeKoyu kahverengiydi 2gün önce dün sabah dktora gittim bebekte sıkıntı yokmuş ama devlet hastanesi olduğu için hiç aydınlatmadı doktor sağolsun yalnızca bebek iyi dedi progestan ve vitaminler verdihaftaya kendi doktorumda randevum var bakalım o zamana kadar geçer inşallah o aydınlatır beni,sağol canım inşallah önemli değildir bu lekeler
Amann boşver:))Pek sevilmediğim için değil tabi![]()
dıyorum ya kumanın yurur eltının yurumez sevmezler hep bi cekememizlik kıskançlık hep olur .Pek sevilmediğim için değil tabi![]()
Çok teşekkür ediyorum hepimiz inşHer şey gönlünüzce olsun.Güzel haberlerle...
aynı ilacı ben akşam iki sabah bir şeklinde kullandım daha sonra bende alerji yaptı ağızdan akşam bir olmak aldım yaklaşık bir hafta sonra beninde tekrar kahve lekem geldi akşamdı hemen doktora gittim bu sefer iğne olarak verdi günde bir tane bana çok iyi geldi lekem hemen kesildi ağrılarım vardı kaşık ve belimde onlarda baya azalma oldu tek döküntüsü yağlı bir iğne olduğu için bacaklar pert oluyor vurulan yerler morarıyor ama bebişlerimiz için değer her şeye umarım Yardımcısı olmuşumdurKızlar hala kahverengi lekelenmem devam ediyor,uzanıyorum ama ayağa kalktığım anda geliyor,korkmaya başladımprogestan alıyorum inşallah geçer,ayağa kalkmaya korkuyorum resmen
![]()
yeterki naz olsun hep çekerimBoşver canım Gitme mümkün olduğunca yat dinlen sen. Anlaşılan Biraz nazlanıyor annesine kuzucuk![]()
Umarım daha iyi olacaksınız![]()
inşallah olmaz canım 3.çocukta ilk kez gördüm böyle lekelenmeler,teşekkürlerbazen doğum sonuna kadar hr ay adet gibi kanama olabiliyormuş,hatta bu sebepten çok geç hamile olduğunu öğrenenlerde oluyormuş.biraz yat dinlen keyfine bak canım birşey olmaz allahın izniyle.
Doktor izinliymiş canım bende ilçedeyim burada özel yok kadın doğum için mecbur devlete gitmiştim bir de nasılsa 5şubata randevum var diye bekliyorum işte,progestan alıp yatıyorum tabi ki kahveden kırmızıya dönerse gideriz tekrardan özelde başka bi doktora,bir de 3.olunca eşimdeki rahatlığı bi görsenCanım neden ozele kendı doktoruna gıtmıyorsun benım cok hafıf bı lekem oldu anında hastaneye kostum nasıl beklıyorsunuz ben hayret edıyorum ben gecenın 10unda mınıcık bıseyle gıttım hastaneye
Ben vajinal alıyorum henüz ikinci alışım günde bir yazmış doktor,yarında devam ederse başka bi doktora giderim merkezde,çok sağol canımaynı ilacı ben akşam iki sabah bir şeklinde kullandım daha sonra bende alerji yaptı ağızdan akşam bir olmak aldım yaklaşık bir hafta sonra beninde tekrar kahve lekem geldi akşamdı hemen doktora gittim bu sefer iğne olarak verdi günde bir tane bana çok iyi geldi lekem hemen kesildi ağrılarım vardı kaşık ve belimde onlarda baya azalma oldu tek döküntüsü yağlı bir iğne olduğu için bacaklar pert oluyor vurulan yerler morarıyor ama bebişlerimiz için değer her şeye umarım Yardımcısı olmuşumdur