2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
En azından ailen varmış .eşimin ailesinden hiç beklentim olamaz o tipte insanlar değiller ben bunlara hazirlikliydim boşuna 10yil ara vermedimama gerçekten Sabri zorlayan birşey artık evdeki koltuktan tiksindim sabah oturma odasına girince öğürmeye başlıyorum

ay istemez kaynanama gıdıyorum annem geliyor zaten bişe yiyemiyorum lazım değil onların bişeyide sonra basıma kakarlar allah muhafaza :) eşim vardiyalı calıstıgından her aksam yemegı bırlıkte olmyoruz o evde oldugunda asla bıyere gıtmem zaten o hazırlar bırseyler yerız .

Allahtan eltim fln yok:)))

Merhaba, ben de geldim. 2016 annesi olarak forumdaydım, uzun zaman oldu gelmeyeli.

Günaydın canım geçmiş olsun. Nasılsın şimdi:)
Teşekkür ederim canım daha iyiyim geçti şükür.
Tek taraflı bir ağrıydı korkuttu.
Sen nasılsın? Ciciler almışsın sağlıkla giydir inşallah canım

Teşekkür ederim canım daha iyiyim geçti şükür.
Tek taraflı bir ağrıydı korkuttu.
Sen nasılsın? Ciciler almışsın sağlıkla giydir inşallah canım
İyiyim canım bende teşekkür ederim ..
Dayanamadım aldım inşallaahh canım gelsinde o günler

Kızlar bu oynak ufaklığa bir cinsiyet tahmininiz var mı ilk defa hareket ettiğini gördük ikili testi yaptıramadım haftaya kaldı. 444 mm benimki. 445 olması gerekiyormuş Eki Görüntüle 2581933

Oy maşallah kuzuya. Kensington sarayında 5 çayı içen bir hanımefendi bu, nerede görsem tanırım. Canım ölçümler çok hassas yapılmıyor, 1 mm'nin lafı bile olmaz. O keyfinde, sefasında baksana.

Oy maşallah kuzuya. Kensington sarayında 5 çayı içen bir hanımefendi bu, nerede görsem tanırım. Canım ölçümler çok hassas yapılmıyor, 1 mm'nin lafı bile olmaz. O keyfinde, sefasında baksana.
Ayy bana da kız gibi geldi :) Belki haftaya belli olur. Doktor zaten ilgisizdi. Bir hafta daha bekleyeceğiz artık. O sırada bizimki keyifte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…