2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Bugün kendi kendime dedimki birdaha turşu yersem eşekler kovalasın ben kesme seker attım ağzıma biraz ise yarar gibi oldu sonra normal şekilde yemek yedim bi süre sonra geçti mide boş kalınca daha çok yanıyor bide süt çok ise yarıyor abla soğuk olması lazım ama

Mide yanmasi icin dogal bi cozum bilmiyorum canim ama g ile baslayan bi ilac vardi hamilelerin cok kullandigi. O ise yarıyor

sagol canim, son kerteye gelmeden ilac kullanmak istemiyorum. İlik sut ictim biraz rahatlatti. Tamamen gecsin yazarim.

Nohut
Yapmıştır abla dünde bende nohutla turşu yedim bu akşam anca geçti

simdi gordum canim mesaji. Sutu ictim ama ilik ictim. Hafifledi ama. Sagolasin. Bundan sonra hayatta yemem nohut.

Siz simdiki kilolari konusuyorsunuz birde lohusalikta alinan kilolar var valla ben hamileyken almadigim kiloyu sut olsun diye yiye yiye aldim bol su icsemde yemedigim zaman olmuyordu sutum tam bor armut olmustum yeni toparlandim derken tekrar hamilelik.

iilay canim durumlar nasil orada? Depremden yeni haberim oldu cok gecmis olsun

Canim muhakkak ilac kullanmak gerektiren durum olur diye bu tarz seyleri dogal yoldan cozmek istiyorum. Sagolasin. Bizim de disaridan gelmiyor, ama bugunku asiri yagliydi. Ascilar Karsli, ara ara bol kaciriyorlar yagi.

Mide yanmasına ılık süt işe yaradı arkadaşlar. Allah’a şükür.
Deprem mahvetti beni. 99’da enkazdan çıktık ailece. Haberleri izliyorum Twitter’dan olay yerinden. O günlere geri döndüm. Allah yardımcıları olsun. Hamile olmasam çocuk bezi, ped, bir kaç çeşit hazır erzak alır ben de giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…