Hanımlar öğleden beri midem cayır cayır yanıyor. Normalde uyuyup uyanınca geçerdi. Kurumda da uyudum, eve gelince de, yok bana mısın demiyor. Ne yapsam geçer bu Ağlayacak hale getirtti ki normalde eşiğim yüksektir.
Hanımlar öğleden beri midem cayır cayır yanıyor. Normalde uyuyup uyanınca geçerdi. Kurumda da uyudum, eve gelince de, yok bana mısın demiyor. Ne yapsam geçer bu Ağlayacak hale getirtti ki normalde eşiğim yüksektir.
Bugün kendi kendime dedimki birdaha turşu yersem eşekler kovalasın ben kesme seker attım ağzıma biraz ise yarar gibi oldu sonra normal şekilde yemek yedim bi süre sonra geçti mide boş kalınca daha çok yanıyor bide süt çok ise yarıyor abla soğuk olması lazım ama
Bugun oglen kurumda 6-7 kasik nohut yedim, asiri yagli ve salcaliydi, nohutlari suze suze yedim. Bir de 2 kase cacik ictim. Hangisi yapmistir bilemedim ki. Baska da bir sey yiyemedim.
Bugün kendi kendime dedimki birdaha turşu yersem eşekler kovalasın ben kesme seker attım ağzıma biraz ise yarar gibi oldu sonra normal şekilde yemek yedim bi süre sonra geçti mide boş kalınca daha çok yanıyor bide süt çok ise yarıyor abla soğuk olması lazım ama
Siz simdiki kilolari konusuyorsunuz birde lohusalikta alinan kilolar var valla ben hamileyken almadigim kiloyu sut olsun diye yiye yiye aldim bol su icsemde yemedigim zaman olmuyordu sutum tam bor armut olmustum yeni toparlandim derken tekrar hamilelik.
Geçen bizim de nohut çıkmıştı ve öyle yağlı fln da olmuyor. Dışarıdan gelmiyor yemekler. O gün mahvoldum. Dokunuyor galiba. Doktor bana rennie şurubunu verdi günde üç kez tok karına. Ama ben içmiyorum sadece mide yanmam olduğu zaman kullanıyorum
Canim muhakkak ilac kullanmak gerektiren durum olur diye bu tarz seyleri dogal yoldan cozmek istiyorum. Sagolasin. Bizim de disaridan gelmiyor, ama bugunku asiri yagliydi. Ascilar Karsli, ara ara bol kaciriyorlar yagi.
Mide yanmasına ılık süt işe yaradı arkadaşlar. Allah’a şükür.
Deprem mahvetti beni. 99’da enkazdan çıktık ailece. Haberleri izliyorum Twitter’dan olay yerinden. O günlere geri döndüm. Allah yardımcıları olsun. Hamile olmasam çocuk bezi, ped, bir kaç çeşit hazır erzak alır ben de giderdim.