2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşAllah kız olur gönlümüzdeki olur ilk mi
Evet ilk heyecanım Senin?
Keşke bir süre daha öğrenmeseydin. En azından merak edip durmazdın

Benim esimin baba tarafi sirf erkek abisininde martta bebegi olacak o da erkek herkes bana dondu kiz bebek icin artik sen boz bu durumu diye nasip kismet benim icimden kiz geciyor ama onemli olan saglikli olmasi tabi ki bide ben balon patlaticam ogrenmcm herkesle beraber ogrenmeyi dusunuyorum ilk olacak tabi merak var ama

Ben oglumda haftada 4 kere girdigimi biliyorum kuzum. Girmek durumunda kaldığımı daha doğrusu ama cok sukur bi problem olmadı. Dogrusu nedir arastirmak lazım

Ben oglumda haftada 4 kere girdigimi biliyorum kuzum. Girmek durumunda kaldığımı daha doğrusu ama cok sukur bi problem olmadı. Dogrusu nedir arastirmak lazım
Gırmıyorum artık merak ıcındeyım ama beklıcem bırden buyudugunu gormekte guzel oluyor:)

Bu 1 aydir keyfim yerimde once gorumcem geldi herseyi o halletti cunku ben mutfaga falan girip bisey yapabilcek gibi degildim.
Simdide gecen haftadan beri kvlere geldik. Allah razi olsun yiyip icip yatiyorum 1 haftadir sadece bi kere salata yapimina yardim ettim o kadar herseyi yapacak insan var. Ogluma da bakacak insan var. İnsallah kanamam bitmistir hersey iyidir
Hamileligimin basindan beri olumsuz cok sey dedi doktorlar ama cok sukur hepsi gececek insallah

Hanımlar öğleden beri midem cayır cayır yanıyor. Normalde uyuyup uyanınca geçerdi. Kurumda da uyudum, eve gelince de, yok bana mısın demiyor. Ne yapsam geçer bu Ağlayacak hale getirtti ki normalde eşiğim yüksektir.

Bence bebegın o kadar kanamaya ragmen tutundu sana ve en rısklı donemı hallettın artık rahat olabılırsın bence kuzusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…