2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hanımlar öğleden beri midem cayır cayır yanıyor. Normalde uyuyup uyanınca geçerdi. Kurumda da uyudum, eve gelince de, yok bana mısın demiyor. Ne yapsam geçer bu :KK43: Ağlayacak hale getirtti ki normalde eşiğim yüksektir. 😔
Ben geçen portakal yedıgımde 4saat geçmedi yedıgın bır şey dokunmus olabılır mı? :/

Ben geçen portakal yedıgımde 4saat geçmedi yedıgın bır şey dokunmus olabılır mı? :/

Bugun oglen kurumda 6-7 kasik nohut yedim, asiri yagli ve salcaliydi, nohutlari suze suze yedim. Bir de 2 kase cacik ictim. Hangisi yapmistir bilemedim ki. 😔 Baska da bir sey yiyemedim.

Bugun oglen kurumda 6-7 kasik nohut yedim, asiri yagli ve salcaliydi, nohutlari suze suze yedim. Bir de 2 kase cacik ictim. Hangisi yapmistir bilemedim ki. 😔 Baska da bir sey yiyemedim.
hamıle olmadan once genelde rennie ıcerdım dırek geçerdi ama son zamanlarda mıde yanmamda şekerli su ıçerdim ıyı gelırdı suan hamılelıkte ıcılır mı bılmıyorum ama dogal en azından ,doktorum bana yağlı çok salçalı şeyler yeme demişti senın kesın ondan olmuş mıdene dokunmuş

Yaaaa yesınler onuu çok tatlılar çok Allah hepımızınkı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin ınsallah😘🥰😍
Amin kuzum inşallah keseyi gören var mı kalbi duyan var mı derken derken şimdi maşallah buralara kadar geldik hepimiz buralara. Allah doğum haberlerimizi de okutsun inşallah 😍😁🙏

Geçen bizim de nohut çıkmıştı ve öyle yağlı fln da olmuyor. Dışarıdan gelmiyor yemekler. O gün mahvoldum. Dokunuyor galiba. Doktor bana rennie şurubunu verdi günde üç kez tok karına. Ama ben içmiyorum sadece mide yanmam olduğu zaman kullanıyorum

Geçen bizim de nohut çıkmıştı ve öyle yağlı fln da olmuyor. Dışarıdan gelmiyor yemekler. O gün mahvoldum. Dokunuyor galiba. Doktor bana rennie şurubunu verdi günde üç kez tok karına. Ama ben içmiyorum sadece mide yanmam olduğu zaman kullanıyorum
Yaglı ve salcalı seyler mıde agrısı yapıyor demekkı doktorlar ondan çok onermıyormus sımdı anladım:)

Hanımlar öğleden beri midem cayır cayır yanıyor. Normalde uyuyup uyanınca geçerdi. Kurumda da uyudum, eve gelince de, yok bana mısın demiyor. Ne yapsam geçer bu :( Ağlayacak hale getirtti ki normalde eşiğim yüksektir. 😔

Mide yanmasi icin dogal bi cozum bilmiyorum canim ama g ile baslayan bi ilac vardi hamilelerin cok kullandigi. O ise yarıyor

Mide yanmasi icin dogal bi cozum bilmiyorum canim ama g ile baslayan bi ilac vardi hamilelerin cok kullandigi. O ise yarıyor
Canım yanma olduğu zaman sadece 3 yudum soğuk süt içmekte iyi geliyor.Tabi yoğunsa mecburen doktorun önerdiği ilacı kullanmak lazım çünkü o durum da reflüyü tetikler.

Back