2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Testı ne zaman yaptırdın adet gunun ne zaman
Adet günüm 24 Kasım ama çok karışık benimki isin içinden çıkamıyorum 27 Kasım adetim bitti 2 Aralık da Pembe lekelenme oldu kahverengi ne döndü 9 gün az az geldi 7 Aralık da idrarda test yaptım silik çıktı sürekli tekrarladım hep silik çıktı kan verdim bende 29 çıktı

Adet günüm 24 Kasım ama çok karışık benimki isin içinden çıkamıyorum 27 Kasım adetim bitti 2 Aralık da Pembe lekelenme oldu kahverengi ne döndü 9 gün az az geldi 7 Aralık da idrarda test yaptım silik çıktı sürekli tekrarladım hep silik çıktı kan verdim bende 29 çıktı
Canım doktorla gorus bence

ben 3000 diye biliyorum canım onu geçen cumartesi 745 di bu cumartesi ilaç yazdırmaya gittiğim doktor karından görünmez dedi perşembe tüp bebek kliniğime gideceğim
Canım kişiden kişiye görede değişir değere göre illa gözükecek diye birşey de yok ki. Ortalama sayıyı verdim ben.
Mesela dediklerine göre de karın yapısı yağlı olanlarda daha zor gözükebiliyor.Ya da değeri çok yüksek olupta daha geç gören olabiliyor.
Daha öncede yazmıştım ilk gebeliğimde keseyi ben 6+5te gördüm o zamana benden haftası küçük olanlardan kalp atışını dahi duyanlar olmuştu. Bende ise bebek yeni oluşuyordu. Bir standardı yok yani ortalamadan bahsediyoruz şuan sadece 😊
Cumartesi günkü değerimi 3500lerde hesapladığım halde garanti olsun diye kendi randevumu da salı gününe ayarladım ki boşuna gitmiş olmayayım diye öyle yani..
Ben ayın birinde öğrendim 16 gündür bekliyorum😊

Kizlar bende inşallah Ağustos annesi olucam bir hafta önce kan verdim 29.18 çıktı bugün tekrar verdim inşallah Beta HCG yukselmistir 🙏🤲🙂
Hayırlı olsun canım sende erken öğrenenlerdensin🌸
İnşallah güzelce artar ♥
Bu arada bende 10,6 değerimle öğrenmiştim şuanlık sıkıntı yok sende kötü düşünme 😍

Canım kişiden kişiye görede değişir değere göre illa gözükecek diye birşey de yok ki. Ortalama sayıyı verdim ben.
Mesela dediklerine göre de karın yapısı yağlı olanlarda daha zor gözükebiliyor.Ya da değeri çok yüksek olupta daha geç gören olabiliyor.
Daha öncede yazmıştım ilk gebeliğimde keseyi ben 6+5te gördüm o zamana benden haftası küçük olanlardan kalp atışını dahi duyanlar olmuştu. Bende ise bebek yeni oluşuyordu. Bir standardı yok yani ortalamadan bahsediyoruz şuan sadece 😊
Cumartesi günkü değerimi 3500lerde hesapladığım halde garanti olsun diye kendi randevumu da salı gününe ayarladım ki boşuna gitmiş olmayayım diye öyle yani..
Ben ayın birinde öğrendim 16 gündür bekliyorum😊
ben tecrübesizim canım sen daha iyi bilirsin tabiki önceki gebeliğinde varmış :KK66:

kızlarrrrr bana dua edin 2 saat sonra doktoruma gidicem keseyi görüp geleyim allahım aminnnnnn
İnşallah görürsün canım keseyi Güzel haberlerle gel. yakın günlerimiz. Ben de az önce kan verdim bi saate öğrenicem sonucu bhcgye baktırdım. Senin kaçtı en son yani kaçta görürsün dedi keseyi

Yarin kan vericem kizlar. Pers gunu icin de doktordan randevu aldim. Bhcg 1500 cikarsa gelmemi soylediler. Kafama takilan bhcg 1500 ken sadece vajinal ultrasonla gorulebilir, degil mi? Hic istemiyorum vajinal ultrason ya, yaptirmak zorunda degilim di mi? 1 hafta daha bekleyelim karindan bakalim desem nasil olur? Siz ne yaptiniz kizlar sizce gerekli mi vajinal ultrason? Cok panikledim :KK43:

Yarin kan vericem kizlar. Pers gunu icin de doktordan randevu aldim. Bhcg 1500 cikarsa gelmemi soylediler. Kafama takilan bhcg 1500 ken sadece vajinal ultrasonla gorulebilir, degil mi? Hic istemiyorum vajinal ultrason ya, yaptirmak zorunda degilim di mi? 1 hafta daha bekleyelim karindan bakalim desem nasil olur? Siz ne yaptiniz kizlar sizce gerekli mi vajinal ultrason? Cok panikledim :KK43:
Vajinal ultrason acıtan veya zararlı olan birşey değil ama yine de sana kalmış canım doktoruna istemediğini söylersen anlayış göstereceğini düşünüyorum. Karından görülme ihtimali de var 1500+ çıkarsa sonuç ama ben az biraz daha beklemeyi tercih ederdim sanırım.

X