- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yarın gideceğim bugün gidecek yok sanırımKızlar nasılsınız anneler:)bugun gıdecek var mı doktora?
Bende yarın gıdıyorum canım bana sadece kan alacak muhtemelen :)Ben yarın gideceğim bugün gidecek yok sanırım
Hoşgeldin canımSelam kızlar bende geldim :)))
iyi canım sen nasılsın?Kızlar nasılsınız anneler:)bugun gıdecek var mı doktora?
Ben keseyi görmeyi umuyorum inşallahBende yarın gıdıyorum canım bana sadece kan alacak muhtemelen :)
Benimde yarın 2 de randevum çok heyecanlıyımHoşgeldin canım
iyi canım sen nasılsın?
Benimde yarın randevum, öğleden sonra
Bende ıyıyım canımm benımde yarın sabahHoşgeldin canım
iyi canım sen nasılsın?
Benimde yarın randevum, öğleden sonra
Sen kesın gorursun canımm:)Ben keseyi görmeyi umuyorum inşallah
ben bu akşam gidiyorum dua edinKızlar nasılsınız anneler:)bugun gıdecek var mı doktora?
İçini ferah tut canım sağlıklı olacak Allah ın izniyle bizi de haberdar etben bu akşam gidiyorum dua edin
Allahtan hayırlısı olsun hakkında canım insallah sağlıklıdır bebişin bebişlerimiz benim daha çarşamba cok var gibi geliyor hala gecmiyorben bu akşam gidiyorum dua edin
Guzel haberlerını beklıyoruz kuzumben bu akşam gidiyorum dua edin
Insallah kuUm ama bence haftaya ancaGunaydin kizlar ne guzel bicogunuz keseyi gördü yada gormeye çok az kaldi Martilikiz07 bi sen bi ben hcg baktirmadayiz ins bizimde keseyi gordugumuz gün yakındır cnm
Bende eğer sıkıntı falan olmazsa kanama leke falan bu degilde diğer cumartesi 5+3 iken gitmek istiyorum henüz 3+5 gozukuyoInsallah kuUm ama bence haftaya anca
Benımde 4+0gorunuyor canım uygulamadaBende eğer sıkıntı falan olmazsa kanama leke falan bu degilde diğer cumartesi 5+3 iken gitmek istiyorum henüz 3+5 gozukuyo
2 gun var demekki aramizda bende bi 4 olsaydım deyip duruyorumBenımde 4+0gorunuyor canım uygulamada
Adet gunun ne zamandı benım bugun beta kac cjktı canım2 gun var demekki aramizda bende bi 4 olsaydım deyip duruyorum
Sivilcelerim çıktı akintim arttı karnım gurulduyo aynı adet öncesi olanların hepsi var oyuzden korkuyorum baya
En son 20 kasimda oldum cnm cumartesi baktirdim sadece adete 4 vardı 62.6 cikmistiAdet gunun ne zamandı benım bugun beta kac cjktı canım