- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.282
- 658
- 31
Nub için sormuştum. Bende merakla çarşambayı bekliyorum o zaman:))Yoktu ama doktor degistirdim o yüzden çarşamba gidicem 10gunluk kontrol varya 12 de de giderim bida heralde bi ay çatışmazlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nub için sormuştum. Bende merakla çarşambayı bekliyorum o zaman:))Yoktu ama doktor degistirdim o yüzden çarşamba gidicem 10gunluk kontrol varya 12 de de giderim bida heralde bi ay çatışmazlar![]()
Evet biliyorum önce o testi yaptiracam sonra iğneBenimde kanamam oldu ama iğne vurmadılar önce doktor kandan bakıyor indirekt coombs testi yapıyor gerekli görürse yapılıyormuş banada dün yapıldı pazartesi sonucu alıcam
Aynen canim kötü düşünmüyorum zaten. Nasilsa 72 saatlik bi süreç var pazartesi gider hallederim. Progestan var onu alcam akşam. Azcik iş yapmaya gelmiyo bunyem, yoruluyom. Doktorum dinlenerek gecirmemi istemisti zaten. Ama islerini yapacak kimse yok mecburiyet de bundan sonra sanirim temizlik icin eleman tutacaz ben de yatarak geçirecem bu surecioy maşallh kocaman olmuşuzkıza mı benziyormuş aa hadi bakalım
merhaba canım bencede sor diyecektim ki oazartesiye kaldı demişsin bol bol dinlen pozitif kal hep,sıkıntı yoktur bence☺
Devlette eşi bırak sancı çekerken yanına kimseyi almıyolar malesefdevletteki doktordan memnunsan muhakkak orayada gitmelisin ama özeldekinide bırakma eşini doğumda istiyorsan
Devlettz de oyle 350-400tl imiş. Uyusmazlik ignesi değildir o çünkü ben devlete gittim ilac cok pahali oldugu icin devlet karsilasin diye bi dolu evrak imzaladim ve sayica az geliyo. O gun istediler tekrar benden sonra 1 kutu kalmistiİlaç deposundan arkadaşım birkaç ay önce komik bir rakama (2-3 tl) aldı.
Özelde 300 tl istemişlerdi. devlette sıra bulamadı vs gitti aldı sağlık ocağında da yaptırdı iğnesini. Hiç uğraşmadı. Aklında bulunsunn canım.
Benim bebiş 13. Haftasi icinde bi hafta önden gelişimi ama ben hala ayniyim o yorgunluk bitmiyoBu halsizlik ne zaman biyer acaba.. Ev çığrığından çıktı.. Başka boyuta girdi temizlik yapmamaktan![]()
Olmadı özeldeki doktora bir kere daha gideyim. İnşallah karşımıza içimize sinen bir doktor çıkar.
Nub için sormuştum. Bende merakla çarşambayı bekliyorum o zaman:))
Peki yorgunluğu eledik şu ağızdaki tatsızlık bitiyormu?? Ne olur bitiyor deBenim bebiş 13. Haftasi icinde bi hafta önden gelişimi ama ben hala ayniyim o yorgunluk bitmiyo![]()
Bende o hic olmadi şükürPeki yorgunluğu eledik şu ağızdaki tatsızlık bitiyormu?? Ne olur bitiyor detabi sende oldumu bilmiyorum sürekli acı bir ağız yemekten tat almama
![]()
Uyuşmazlık iğnesi olduğundan %1000 eminim canım istersen geçmiş whatsapp konuşmalarımızın görüntüsünü atabilirim. 3 tl vermiş sadece ecza deposundan almış.Devlettz de oyle 350-400tl imiş. Uyusmazlik ignesi değildir o çünkü ben devlete gittim ilac cok pahali oldugu icin devlet karsilasin diye bi dolu evrak imzaladim ve sayica az geliyo. O gun istediler tekrar benden sonra 1 kutu kalmisti
Bana doktor kanaman olursa saat kaç olursa olsun nerde olursan ol ilk iş acile gidip uyuşmazlık olduğunu söyle iğne yaptır dedi. O yüzden bilemedim gidebileceğin hiçbir yer yok mu bugün?Evet biliyorum önce o testi yaptiracam sonra iğne
Bilmiyorum ki arada geliyor kendi kendine geçiyor sonraAğrılar hiç çekilmiyor. Genelde susuzluktan derler ama senin o da değilmiş. Uykusuzluk falan olabilir mi acaba?
İnşallah canımSelam guzellikler nasilsiniz?♥bebisler insallah iyidir
Benim bulantilar bi nebze azaldi cok sukur ,22si doktor randevum var en son 9+4te gormustum bebegimi insallah hersey yolundadir
Nub teorisi. 11-12. Hafta usg görüntülerinde cinsiyet tahmini :))Nub ne gızvalla bende bekliyorum merakla kusmalarım çoğaldı bi tedirginlik basıyor arada bir an önce çarşamba olsun istiyorum
Bilmiyorum ki arada geliyor kendi kendine geçiyor sonra
Ama gelince de geliyor yani.. baya ağrıyor.
İnşallah canımAz kalmış
benimde 21inde kontrolüm var.
Yaa işyerinde ne mümkünCanım hemen şu yazımızın altında çıkan hamilelik günlüğünde yazanı oku![]()
Bundan 1-2 ay önce kadar hamile bir tanıdığımız evde yalnızdı. Gece kanaması başlamış diye acile birlikte gitmiştik. Uyuşmazlık iğnesi yaptılar. Hiç öyle bi dolu evrak imzalamamıştı. :/ Hemde ücretsizdi.Devlettz de oyle 350-400tl imiş. Uyusmazlik ignesi değildir o çünkü ben devlete gittim ilac cok pahali oldugu icin devlet karsilasin diye bi dolu evrak imzaladim ve sayica az geliyo. O gun istediler tekrar benden sonra 1 kutu kalmisti
Devlet bir sorun yokken direk iğneyi karşılamıyor o doğru.Kanama ile vs gidilirse hemen yapıyorlar ve SGK karşılıyor üstelik evrakla uğraşılmıyor.Bundan 1 ay önce kadar bir hamile bir tanıdığımız evde yalnızdı. Gece kanaması başlamış diye acile birlikte gitmiştik. Uyuşmazlık iğnesi yaptılar. Hiç öyle bi dolu evrak imzalamamıştı. :/
Yatış gösteriyor deyince aklıma geldi. Bizim tanıdığa devlette iğneyi vurup yatış gösterdiler. Ama biz çıktık.Devlet bir sorun yokken direk iğneyi karşılamıyor o doğru.Kanama ile vs gidilirse hemen yapıyorlar ve SGK karşılıyor üstelik evrakla uğraşılmıyor.
Ancak hiç bir kanama vs gibi risk durumu gibi bir şey yokken (misal) kapıdan girip ben iğne olmak istiyorum denirse tabi prosedürler yerine getiriliyor.
Ama bu konuda arkadaşım bana ve çevresinde ki herkese tembihlemişti.
Özelde boşuna para vermesinler, daha çok para alabilmek için iğnenin yapılacağı günü yatış gösteriyorlar çok kurnazlar vs diye.
Ecza deposuna mutlaka sorsunlar demişti.
Eşimle bende negatif kan grubundan olduğumuz için uyuşmazlık yok, yani bilgim bu kadar bu konuda. Çok detaylı araştırmadım.