• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar biz de gittik doktor erkek 👦🏻 dedi, ama illa bi tahmin istedik tabi ki kesin değil. ikili test için, ense kalınlığı iyi kan testi anca perşembe cuma çıkar, inşallah o da iyi olur, şu torch testleri için doktor ya çok istiyorsan bi tek toksoplazmaya baktır ama yapman gereken testler bunlar deyip verdi. hiç önemsemedi, arkadaşlarıma sordum hiçbiri yaptırmamış aklım karıştı valla.
ahanda bu bebiş
Benimki de böyleydi ne kadar tatli. Mucize icinde bi can daha var iki kalp tek bedende 😊

kızlar biz de gittik doktor erkek 👦🏻 dedi, ama illa bi tahmin istedik tabi ki kesin değil. ikili test için, ense kalınlığı iyi kan testi anca perşembe cuma çıkar, inşallah o da iyi olur, şu torch testleri için doktor ya çok istiyorsan bi tek toksoplazmaya baktır ama yapman gereken testler bunlar deyip verdi. hiç önemsemedi, arkadaşlarıma sordum hiçbiri yaptırmamış aklım karıştı valla.
ahanda bu bebiş
Oyy çok tatlı maşallah ona💙

ahanda bu bebiş
Masallah kuzucugumaaa♥️♥️♥️Hayırlı olsun oglusun saglıkla buyusun mınık♥️

ahanda bu bebiş
Ayaklara baak 😍😍
Maşallah🧿

Kızlar benımkıne ne dıyorsunuz:)

Eklentiler

• 83B28731-BAD7-4172-95E3-021D8B891B38.jpeg
    83B28731-BAD7-4172-95E3-021D8B891B38.jpeg
    70,8 KB · Görüntüleme: 82
Banada erkek gibi geldi ayni haftadayiz seninle ama masallah senin bebek baya belli . Benimkinin hocbirseyi belli degil.[/QUOTE]

Bilmiyorum ki arada geliyor kendi kendine geçiyor sonra 🤷🏻‍♀️😂
Ama gelince de geliyor yani.. baya ağrıyor.

İnşallah canım💙 Az kalmış ☺
benimde 21inde kontrolüm var.
Ay ne guzel pespese gorucez miniklerimizi insallah guzel haber aliriz hepimiz ♥️😍

ahanda bu bebiş
Masallah canim 😍

Bana dedıkı 3 haftaya solerım bence kesın ogrenırsın canım:)
Bakalim canim insallah tam hissedemiyorumda oglumda ilk hamile oldugumu ogrendigimden hep erkek hiss ettim bunda ama yok belkide cok zor hamilelik baslangici oldu simdi simdi daha kendime geliyorum 🙂bide burda normalde 16 haftada soyluyorlar

Bakalim canim insallah tam hissedemiyorumda oglumda ilk hamile oldugumu ogrendigimden hep erkek hiss ettim bunda ama yok belkide cok zor hamilelik baslangici oldu simdi simdi daha kendime geliyorum 🙂bide burda normalde 16 haftada soyluyorlar
Insallah saglıklı bır kızın olur bu sefer:)

Burda minicik bu gidisimde insallah dahada buyur 😍

Eklentiler

• 3CCB5EFB-A013-43F9-A6B9-7673E353C5CD.jpeg
    3CCB5EFB-A013-43F9-A6B9-7673E353C5CD.jpeg
    144,9 KB · Görüntüleme: 61
Back