• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar kafam çok karışık. Bana tavsiyede bulunabilir misiniz?
Şuan yaşadığım yerde 2 özel hastane var gidebileceğim bütün doktorlara gittim(zaten 3tane var😂). Bunlardan birine devam ediyorum. Ama şuan devam ettiğim bile içime hiç sinmedi. Ne ikili testten bahsetti ne bilgi verdi. Muayenede sadece ultrasonda bakıp iyi güzel diyor bitiyor(ultrasonda bakması bile 2dk sürmüyor). Onun dışında hiç bilgilendirme yapmıyor.

Bende geçen gün bebişi erkenden göreyim diye devlet hastanesine gittim. Doktor inanılmaz ilgili davrandı. Özeldeki doktorun harcamadığı zamanı harcadı. En azından ikili test düşünüyorsan şu tarihte gel falan dedi. Ultrasonda bakarken aceleci davranmadan bana tek tek bebeğin neresi olduğunu gösterdi.

Ben devletteki bu doktora gitmek istiyorum. En azından paramla rezil olmuyorum. Birde doğumu burada değil ailemin yanında yapacağım. Burada sadece takip için doktora gitmiş oluyorum.

Çok uzattım ama asıl sorun şu. Devlet hastanesinde eşim yanımda giremiyor. Bu durumda mecbur diğer doktora gitmek zorunda mı kalıyorum :(

Bence ozelede devletede ara ara git devletin ilgisi iyiyse canim. Ama anlamadim neden esin yaninda giremiyor ki devlette? Bizim burda girebiliyor. Hangi ildeydin? Ben Bursadayim

Canim merhaba bence bir doktora git gorun. İnsallah bisey yoktur tabi ama icin rahat eder. İlac verir belki
Progestan vermislerdi zaten de. Simdi kendi hastanemi aradim kapali poliklinik uyusmazlik igneleri de yokmus disardan almam lazimmis devlet desen o da kapali. Şehir hastanesinede güven kalmadi zaten pazartesiyi beklicem ilacimi alip artik

Bence ozelede devletede ara ara git devletin ilgisi iyiyse canim. Ama anlamadim neden esin yaninda giremiyor ki devlette? Bizim burda girebiliyor. Hangi ildeydin? Ben Bursadayim
Siirt :(
Aslında doktora direk kendim sormadım. Bir arkadaş söylemişti. Dikkat ettim hiçbiri girmiyor dışarda bekliyor.

Siirt :(
Aslında doktora direk kendim sormadım. Bir arkadaş söylemişti. Dikkat ettim hiçbiri girmiyor dışarda bekliyor.
Bence bidahaki sefer giderken sor canim belki tamam der. Bizim burda oyle bisey yok

Siirt :KK43:
Sakarya da da devlette hasta dışında kimseyi almıyorlar. Şehirden şehire değişiyor demekki.

Şuan yaşadığım yerde 2 özel hastane var gidebileceğim bütün doktorlara gittim(zaten 3tane var😂). Bunlardan birine devam ediyorum. Ama şuan devam ettiğim bile içime hiç sinmedi. Ne ikili testten bahsetti ne bilgi verdi. Muayenede sadece ultrasonda bakıp iyi güzel diyor bitiyor(ultrasonda bakması bile 2dk sürmüyor). Onun dışında hiç bilgilendirme yapmıyor.

Bende geçen gün bebişi erkenden göreyim diye devlet hastanesine gittim. Doktor inanılmaz ilgili davrandı. Özeldeki doktorun harcamadığı zamanı harcadı. En azından ikili test düşünüyorsan şu tarihte gel falan dedi. Ultrasonda bakarken aceleci davranmadan bana tek tek bebeğin neresi olduğunu gösterdi.

Ben devletteki bu doktora gitmek istiyorum. En azından paramla rezil olmuyorum. Birde doğumu burada değil ailemin yanında yapacağım. Burada sadece takip için doktora gitmiş oluyorum.

Çok uzattım ama asıl sorun şu. Devlet hastanesinde eşim yanımda giremiyor. Bu durumda mecbur diğer doktora gitmek zorunda mı kalıyorum :KK43:
Devlete git rica et doktora eşimde gelebilir mi içeri diye canım
bazı doktorlar hatta sormadan eşin gelsin diyor.
İlk bi gittiğim doktor kalp atışına eşini de çağır demişti araştırmada :)) ama başka doktora devam edeceğim için ona gitmedik tabi.
Ara ara da özele gider görürsün bebeğini.
Ben ilk gebeliğimde öyle yapmıştım.
Sadece bebeğimi görmeye gidiyordum özele 1-2 yada bir.

Progestan vermislerdi zaten de. Simdi kendi hastanemi aradim kapali poliklinik uyusmazlik igneleri de yokmus disardan almam lazimmis devlet desen o da kapali. Şehir hastanesinede güven kalmadi zaten pazartesiyi beklicem ilacimi alip artik
Benimde kanamam oldu ama iğne vurmadılar önce doktor kandan bakıyor indirekt coombs testi yapıyor gerekli görürse yapılıyormuş banada dün yapıldı pazartesi sonucu alıcam

oy maşallh kocaman olmuşuz🥰kıza mı benziyormuş aa hadi bakalım
Merhaba kizlar
Pıhtı gibi mercimek kadar kan geldi böyle bisey yasayan var mi.
merhaba canım bencede sor diyecektim ki oazartesiye kaldı demişsin bol bol dinlen pozitif kal hep,sıkıntı yoktur bence☺️

Çok uzattım ama asıl sorun şu. Devlet hastanesinde eşim yanımda giremiyor. Bu durumda mecbur diğer doktora gitmek zorunda mı kalıyorum :KK43:
Devlette eşi bırak sancı çekerken yanına kimseyi almıyolar malesef 😕devletteki doktordan memnunsan muhakkak orayada gitmelisin ama özeldekinide bırakma eşini doğumda istiyorsan

Merhabalar kızlar nasılsınız💕dün hiç giremedim geçmişide okuyamadım fazla kızımla temizlik yapıcaz şimdi yavaştan,ev aldı başını gidiyor 🤦🏻‍♀️

20200117_183900-1.jpg
bende dün devlete gittim kizlar benim lekeler hiç kesilmedi progestanda içiyorum ama sukur bebekde bi sıkıntı yok

Benim eşim giriyor devlette. Çok ilginçmiş. İlginç bir şekilde bana da devlet doktoru çok ilgili davrandı

Sizleri okuyorum ama telden girdigim icin cvp yazması zor oluyo telde de internet sıkıntısı oluyo çoğu zaman oyuzden pek yazamıyorum kizlar

Kayseri de de de cagirmadigi sürece erkek girmesi yasak hastanede

İlaç deposundan arkadaşım birkaç ay önce komik bir rakama (2-3 tl) aldı.
Özelde 300 tl istemişlerdi. devlette sıra bulamadı vs gitti aldı sağlık ocağında da yaptırdı iğnesini. Hiç uğraşmadı. Aklında bulunsunn canım.

Benim eşim giriyor devlette. Çok ilginçmiş. İlginç bir şekilde bana da devlet doktoru çok ilgili davrandı
Ben çok şaşırdım devlette bu şekilde ilgilenilmesine. Hatta o kadar ön yargılı girdim ki odaya 2şer 3er alıp gönderiyorlardır falan diye düşünmüştüm :)

Bence bidahaki sefer giderken sor canim belki tamam der. Bizim burda oyle bisey yok
İl il değişiyormuş canım :(
Sakarya da da devlette hasta dışında kimseyi almıyorlar. Şehirden şehire değişiyor demekki.
Sakarya da olmasına şaşırdım.
Devlete git rica et doktora eşimde gelebilir mi içeri diye canım
bazı doktorlar hatta sormadan eşin gelsin diyor.
İlk bi gittiğim doktor kalp atışına eşini de çağır demişti araştırmada :)) ama başka doktora devam edeceğim için ona gitmedik tabi.
Ara ara da özele gider görürsün bebeğini.
Ben ilk gebeliğimde öyle yapmıştım.
Sadece bebeğimi görmeye gidiyordum özele 1-2 yada bir.
Rica edeceğim ama sanmıyorum :(
Artık sırf eşim görsün diye o ilgisiz doktora gideceğim.
Eki Görüntüle 2578236 bende dün devlete gittim kizlar benim lekeler hiç kesilmedi progestanda içiyorum ama sukur bebekde bi sıkıntı yok
Maşallah canım büyüyor bebişin😍
Kayseri de de de cagirmadigi sürece erkek girmesi yasak hastanede
Demek ki çoğu yerde böyleymiş. :(

Canım devlet acile gitsen? Orada uyuşmazlık iğnesi yapıyorlar diye biliyorum.

Back