• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar ben ek gıdaya başladığım kabak ile ama benim ogluş asla yemiyor ağzında tutuyor tiksinip geri tükürüyor ya 😏

Kızlar ben ek gıdaya başladığım kabak ile ama benim ogluş asla yemiyor ağzında tutuyor tiksinip geri tükürüyor ya 😏
başka bişey dene canım, zamanla alışır hepsine. kabak biraz zor geldi bana başlangıç için. havucu daha iyi yiyorlar sanki

Bizim doktorlar normal olan bu dedi boyle baslıcaz zaten dedi. Biraz bak sende. Olmazsa yogurt dene. Kabak patates yogurt diye devam ettik. Havuçtan nefret etti sanırım hiç yemedi. Balkabagı yedirdim dün yogurt bitmişti yogurt yaptım bugunde. Yogurdu yiyo gene de çok iştahlı olmasa da yabaş yavaş alısıcaklar

başka bişey dene canım, zamanla alışır hepsine. kabak biraz zor geldi bana başlangıç için. havucu daha iyi yiyorlar sanki
Bizim doktorlar normal olan bu dedi boyle baslıcaz zaten dedi. Biraz bak sende. Olmazsa yogurt dene. Kabak patates yogurt diye devam ettik. Havuçtan nefret etti sanırım hiç yemedi. Balkabagı yedirdim dün yogurt bitmişti yogurt yaptım bugunde. Yogurdu yiyo gene de çok iştahlı olmasa da yabaş yavaş alısıcaklar

Bugün havuca geçiyoruz ama acaba patates mi denesem diyorum 😂 havuçtan önce ya sanki onu da sevmeyecek gibi

Benim bebek kapatma tuşuna basılmış gibi oluyordu. Oyuncak var karşısında elini götüremiyordu ve hiçbir engel yok. Niye böyle acaba? Parmaklarını maximum olduğu yerde indirip kaldırıyor ve aşırı bunalıyordu bu yüzden
Sanki sonradan boyle oldu eskiden uzanırdı gibi heralde dar geliyo🤣
Havuç hiç sevmedi bizimki yaa. Sanırım şimdilik tatlı sevmıyo🤣

Bugün havuca geçiyoruz ama acaba patates mi denesem diyorum 😂 havuçtan önce ya sanki onu da sevmeyecek gibi
Evdeki havuç cok yeni degildi oyuzden ben patates verdim özel bi sebepten değildi yani🤣 ama araya yogurt soktum sanırım kabaktan sonra yogurt yaptım ben kolay ya o ondan yiyo sanırım. Ama bikaç gün sonra kucuk kaplardaki yogurt hafif ekşimiş. O u yemedi 🤣 tadına baktım hafif değişmiş tadı. Ertesi gün kalanları süzme yoğurt yapayım die bosalttım kavanozlardakiler tatlıymıs onu deneyeyim dedim onu yedi. Uyuz bir gurme yetiştiriyorum sanırım😂 balkabagını bitiriyim kereviz yedircem

Geceleri bizimki de gözleri kapalı ağlıyor bir haftadır emince susuyor ama uyumuyor ve idrarda hafif de olsa bir koku var kötü bir kokudan bahsetmiyorum biraz keskin sadece.
Aaa acaba bizde de mi benzer bir durum var. Atak diyip geçiştirmemek mi lazım acaba.
kızlar ek gıdaya geçince kabızlık yaşadınız mı? çözebildiniz mi? 5 gündür kaka yapmıyor, karnına bakıyorum aşırı şiş değil ama çok şaşırıyorum. daha önce 5 gün yapmadığında karnı semsert oluyordu. şimdiye kadar havuç, patates, kereviz verdim. patatesten sonra kaka yapmadı. 2 gündür yoğurt veriyorum belki iyi gelir diye ama bir değişiklik olmadı :S armut püresi gibi bişey versem mi yoksa akışına mı bırakıyım bilemedim
Benim oğlum yaşadı. Bayağı yetişkin kakasına yakın kıvamlıydı son yaptığı. Probiyotik kullanmaya başladık.

Evdeki havuç cok yeni degildi oyuzden ben patates verdim özel bi sebepten değildi yani🤣 ama araya yogurt soktum sanırım kabaktan sonra yogurt yaptım ben kolay ya o ondan yiyo sanırım. Ama bikaç gün sonra kucuk kaplardaki yogurt hafif ekşimiş. O u yemedi 🤣 tadına baktım hafif değişmiş tadı. Ertesi gün kalanları süzme yoğurt yapayım die bosalttım kavanozlardakiler tatlıymıs onu deneyeyim dedim onu yedi. Uyuz bir gurme yetiştiriyorum sanırım😂 balkabagını bitiriyim kereviz yedircem
kerevize bayıldı bayıldıı😂 ben de bebişle birlikte ilk kez kereviz yedim msjssjs havuç ve patatesi birlikte sevdi. tek tek o kadar sevmedi nedense. balkabağı ve tatlı patatesi sonlara bıraktım. daha doğrusu şu an kabız olduğu için komple bıraktım patatesi :/

Aaa acaba bizde de mi benzer bir durum var. Atak diyip geçiştirmemek mi lazım acaba.

Benim oğlum yaşadı. Bayağı yetişkin kakasına yakın kıvamlıydı son yaptığı. Probiyotik kullanmaya başladık.
probiyotik fayda etti mi peki ve hangisini kullandınız?

Konak için bebe yağı veya hindistan Cevizi yağı kafasına sür yumuşuyor onlar yarım saat sonra emzirirken pıt pıt soy tırnağınla yenisi de çıkmıyor aldığın yerlerin
Sonrasında yıkıyor musun acaba bizim de kafasında çok var yayıldı iyice bebe yağı sürsem kalsa yıkamasam olur mu?

kızlar 5 ayı geçip bebeği dönmeyen var mı ya? düzenli egzersiz de yapıyoruz ama dönmeye hiçbir faydası olmadı gördüğüm kadarıyla :( aslında daha vakti var biliyorum ama kafama da takıyorum bazen. karın üstü durmak hiç istemiyor, bekliyorum ki sırt üstü dönsün onu da yapmıyor sadece ağlıyor. ne yapsam faydası olur acaba. öyle ağır, tembel bi bebek de değil bacaklar kollar sürekli hareketli. bilmiyorum valla napsam
Benim kızım da 5 gün önce 5 aylık oldu. Ama dönmüyor hala. Yanlarına dönüyor hareketli özellikle altını açınca ama yüzüstü dönmüyor. Büyük kızım 4 aylık dönmüştü buda döner ya pek kafama takmiyorum her çocuk farklı diye düşünüyorum

Back