- 12 Aralık 2023
- 970
- 910
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka bişey dene canım, zamanla alışır hepsine. kabak biraz zor geldi bana başlangıç için. havucu daha iyi yiyorlar sankiKızlar ben ek gıdaya başladığım kabak ile ama benim ogluş asla yemiyor ağzında tutuyor tiksinip geri tükürüyor ya![]()
Bizim doktorlar normal olan bu dedi boyle baslıcaz zaten dedi. Biraz bak sende. Olmazsa yogurt dene. Kabak patates yogurt diye devam ettik. Havuçtan nefret etti sanırım hiç yemedi. Balkabagı yedirdim dün yogurt bitmişti yogurt yaptım bugunde. Yogurdu yiyo gene de çok iştahlı olmasa da yabaş yavaş alısıcaklarKızlar ben ek gıdaya başladığım kabak ile ama benim ogluş asla yemiyor ağzında tutuyor tiksinip geri tükürüyor ya![]()
başka bişey dene canım, zamanla alışır hepsine. kabak biraz zor geldi bana başlangıç için. havucu daha iyi yiyorlar sanki
Bizim doktorlar normal olan bu dedi boyle baslıcaz zaten dedi. Biraz bak sende. Olmazsa yogurt dene. Kabak patates yogurt diye devam ettik. Havuçtan nefret etti sanırım hiç yemedi. Balkabagı yedirdim dün yogurt bitmişti yogurt yaptım bugunde. Yogurdu yiyo gene de çok iştahlı olmasa da yabaş yavaş alısıcaklar
Sanki sonradan boyle oldu eskiden uzanırdı gibi heralde dar geliyoBenim bebek kapatma tuşuna basılmış gibi oluyordu. Oyuncak var karşısında elini götüremiyordu ve hiçbir engel yok. Niye böyle acaba? Parmaklarını maximum olduğu yerde indirip kaldırıyor ve aşırı bunalıyordu bu yüzden
Havuç hiç sevmedi bizimki yaa. Sanırım şimdilik tatlı sevmıyobaşka bişey dene canım, zamanla alışır hepsine. kabak biraz zor geldi bana başlangıç için. havucu daha iyi yiyorlar sanki
Evdeki havuç cok yeni degildi oyuzden ben patates verdim özel bi sebepten değildi yaniBugün havuca geçiyoruz ama acaba patates mi denesem diyorumhavuçtan önce ya sanki onu da sevmeyecek gibi
Haklı gibiler sanki ya o ne öyke sası sası haşlanmış kabakKızlar ben ek gıdaya başladığım kabak ile ama benim ogluş asla yemiyor ağzında tutuyor tiksinip geri tükürüyor ya![]()
Haklı gibiler sanki ya o ne öyke sası sası haşlanmış kabak
Yaa evet cok kötü bir başlangıç cidden![]()
Yaa ben hepsini arkadan yiyorum ya hepsi cok güzel geliyo bana yaaHaklı gibiler sanki ya o ne öyke sası sası haşlanmış kabak![]()
Aaa acaba bizde de mi benzer bir durum var. Atak diyip geçiştirmemek mi lazım acaba.Geceleri bizimki de gözleri kapalı ağlıyor bir haftadır emince susuyor ama uyumuyor ve idrarda hafif de olsa bir koku var kötü bir kokudan bahsetmiyorum biraz keskin sadece.
Benim oğlum yaşadı. Bayağı yetişkin kakasına yakın kıvamlıydı son yaptığı. Probiyotik kullanmaya başladık.kızlar ek gıdaya geçince kabızlık yaşadınız mı? çözebildiniz mi? 5 gündür kaka yapmıyor, karnına bakıyorum aşırı şiş değil ama çok şaşırıyorum. daha önce 5 gün yapmadığında karnı semsert oluyordu. şimdiye kadar havuç, patates, kereviz verdim. patatesten sonra kaka yapmadı. 2 gündür yoğurt veriyorum belki iyi gelir diye ama bir değişiklik olmadı :S armut püresi gibi bişey versem mi yoksa akışına mı bırakıyım bilemedim
kerevize bayıldı bayıldııEvdeki havuç cok yeni degildi oyuzden ben patates verdim özel bi sebepten değildi yaniama araya yogurt soktum sanırım kabaktan sonra yogurt yaptım ben kolay ya o ondan yiyo sanırım. Ama bikaç gün sonra kucuk kaplardaki yogurt hafif ekşimiş. O u yemedi
tadına baktım hafif değişmiş tadı. Ertesi gün kalanları süzme yoğurt yapayım die bosalttım kavanozlardakiler tatlıymıs onu deneyeyim dedim onu yedi. Uyuz bir gurme yetiştiriyorum sanırım
balkabagını bitiriyim kereviz yedircem
o da olabilir. patates bizde kabızlık yaptı galiba o yüzden biraz mesafelendim :/Bugün havuca geçiyoruz ama acaba patates mi denesem diyorumhavuçtan önce ya sanki onu da sevmeyecek gibi
probiyotik fayda etti mi peki ve hangisini kullandınız?Aaa acaba bizde de mi benzer bir durum var. Atak diyip geçiştirmemek mi lazım acaba.
Benim oğlum yaşadı. Bayağı yetişkin kakasına yakın kıvamlıydı son yaptığı. Probiyotik kullanmaya başladık.
Ben de başlamadim valla totom yemiyoEk gıdaya başlamayan bi ben kaldım galiba![]()
180 günden itibarendi sanki? Doktorun ne diyo canım bizimki 5,5 ayda başlatacakEk gıdaya başlamayan bi ben kaldım galiba![]()
Sonrasında yıkıyor musun acaba bizim de kafasında çok var yayıldı iyice bebe yağı sürsem kalsa yıkamasam olur mu?Konak için bebe yağı veya hindistan Cevizi yağı kafasına sür yumuşuyor onlar yarım saat sonra emzirirken pıt pıt soy tırnağınla yenisi de çıkmıyor aldığın yerlerin
Benim kızım da 5 gün önce 5 aylık oldu. Ama dönmüyor hala. Yanlarına dönüyor hareketli özellikle altını açınca ama yüzüstü dönmüyor. Büyük kızım 4 aylık dönmüştü buda döner ya pek kafama takmiyorum her çocuk farklı diye düşünüyorumkızlar 5 ayı geçip bebeği dönmeyen var mı ya? düzenli egzersiz de yapıyoruz ama dönmeye hiçbir faydası olmadı gördüğüm kadarıylaaslında daha vakti var biliyorum ama kafama da takıyorum bazen. karın üstü durmak hiç istemiyor, bekliyorum ki sırt üstü dönsün onu da yapmıyor sadece ağlıyor. ne yapsam faydası olur acaba. öyle ağır, tembel bi bebek de değil bacaklar kollar sürekli hareketli. bilmiyorum valla napsam
Bİzim bi alerji durumu vardı ya 6 ayı doldursun demişti salı kontrol var ondan sonra biz de başlıcaz bakalım180 günden itibarendi sanki? Doktorun ne diyo canım bizimki 5,5 ayda başlatacak
Alerji meselesi olmasa ben de başlıcaktımBen de başlamadim valla totom yemiyo