2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar selam, bugün 2li taramaya gireceğim inş. Çok heyecanlıyım Kızım da gelecek muayeneye, ilk kez kardeşini görecek
Gerçi erkek olursa yurda verme düşüncesi var ama.. doğunca ikna ederiz umarım..
Kac yasında kızınızbenim kızımda kız kardeş istiyor dua et diyorum Allaha Allahım bize kız bebek ver diyorAllah gönüllerine göre versin inşallah

Bu sene kız senesi heralde

Kac yasında kızınızbenim kızımda kız kardeş istiyor dua et diyorum Allaha Allahım bize kız bebek ver diyorAllah gönüllerine göre versin inşallah
Aminn inş Benimki büyük bir de 9 yaşında.. ama kız istiyor, ancak tüm belirtiler de erkek gibi benim karnım çok erken çıkıyor hamileliklerimde, o gün kayınvalide diyor ki karnın sivri çıkmaya başlamış, erkek bu... onu duyunca kendini odaya kilitledi kızım

Kıyamam yaa sağlıklı olsun eli ayagı düzgün olsun inşallah kızlar kız istiyor bence kendilerine arkadas belli olmaz o benim arkadasımın top gibiydi karnı kızı oldu yani hayırlısı olsun inşallah

Bende kizima meva ismini vericem kismet olursa. Erkek ismi hic dusunmuyorum dusunmekte istemiyorum

Benim buyuk oğlumda kiz kardes istiyordu hep bakalim cocugumun duasi kabul olucakmi.

Benim kızımda 9yasinda o da kız istiyor çok ya hep öyle dua ediyor babası deli oluyor

Kızım olursa Umay veya inci istiyorum
Tabi sonradan karar değişikliği yapar mıyım bilmiyorum
Oğlum olursa Düşünürüz zaten çok seçenek yok erkekte
Yaa zevkler aynı
Umay, İnci, Işıl bunlar çok hoşuma gidiyor. Ama eşim Umay ismini hiç beğenmiyor

Kaynanami adı asiye yalan anam yalan anasinin adina yakin olsun diye koyuyor biliyorummmmm
En azından Asiye olsun diyemiyor boşver
Ben bi gram aklimda erkek ismi gelmiyor ya. Poyraza yakin bi ayaz var oda ne bileyimki
Erkek olursa Giray, Aslan, Demir düşünüyoruz. Şuan için Giray’a daha yakınız:)
Artık 5 erkek bebekten 3’ü Ayaz

Yaa zevkler aynı
Umay, İnci, Işıl bunlar çok hoşuma gidiyor. Ama eşim Umay ismini hiç beğenmiyor
Benim eşim de inciyi istemiyor
Geçen umayım diye seviyordu karnımı

Troitim 16 idi test yaptık 8 e düşmüş tsh , kadın doğum doktoruma gösterdim istediğimiz değer 3 dedi 3 hafta sonra tekrar kan vericem ilaç dozu artırıldı, ayrıca bebeğe baktık:) 9+2 olduk:) bakın teyzeleri bebeğime :) kalbi de nasıl atıyordu sıpanın:):)

Eklentiler

• 30D7C46B-48F7-488F-A22A-AC609E6FFCF9.jpeg
    99 KB · Görüntüleme: 75
Maşallah ona

Masallahhhh

Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Miniğin tepkisini de merak ediyorum
ya ne güzel siznle aynıyız bizde 9+2 olduk bizim kontrol haftaya cumartesi ama içerde nasıl ben de çok merak ediyorum.

Annesi bu kız ne kadar ehl-i keyif böyle. Sere serpe yatmış vallahi. Maşallah.

Kız geliyor

Selam kızlar bu gnlerde rahatsızım söylemiştim yazan herkese çok teşekkür ederim kusmam dün bu gn azaldı ama yedıgom seyler midem hiç hazmetmiyor yemekten sonra çok ağırlaşıyorum . bu gün kontrolum vardı bu arada 7+6 yım doktor 7+2 ile uyumlu dedi 13 küsür mm idi fotoğrafımızı bırakıyorum buraya :)

Eklentiler

• 3F778061-4727-4F18-8169-CDED0C3136E9.jpeg
    96,7 KB · Görüntüleme: 65
Oyy maşallah ona İyi olmana sevindim canım, hastaydın bikaç günde girmeyince merak ettik.

Oyy maşallah ona İyi olmana sevindim canım, hastaydın bikaç günde girmeyince merak ettik.
çok sağolasın bebek sağlıklı olsunda çekicez artık Allah günah yazmasın ama hayatım alt üst oldu daha gelmeden :) ne zor şeymiş analık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…