Kac yasında kızınızKızlar selam, bugün 2li taramaya gireceğim inş. Çok heyecanlıyımKızım da gelecek muayeneye, ilk kez kardeşini görecek
Gerçi erkek olursa yurda verme düşüncesi var ama..doğunca ikna ederiz umarım..
Aminn inşKac yasında kızınızbenim kızımda kız kardeş istiyor dua et diyorum Allaha Allahım bize kız bebek ver diyor Allah gönüllerine göre versin inşallah
Kıyamam yaa sağlıklı olsun eli ayagı düzgün olsun inşallah kızlar kız istiyor bence kendilerine arkadas belli olmaz o benim arkadasımın top gibiydi karnı kızı oldu yani hayırlısı olsun inşallahAminn inşBenimki büyük bir de 9 yaşında.. ama kız istiyor, ancak tüm belirtiler de erkek gibi benim karnım çok erken çıkıyor hamileliklerimde, o gün kayınvalide diyor ki karnın sivri çıkmaya başlamış, erkek bu... onu duyunca kendini odaya kilitledi kızım
Benim buyuk oğlumda kiz kardes istiyordu hep bakalim cocugumun duasi kabul olucakmi.Kac yasında kızınızbenim kızımda kız kardeş istiyor dua et diyorum Allaha Allahım bize kız bebek ver diyor Allah gönüllerine göre versin inşallah
Benim kızımda 9yasinda o da kız istiyor çok ya hep öyle dua ediyor babası deli oluyorAminn inşBenimki büyük bir de 9 yaşında.. ama kız istiyor, ancak tüm belirtiler de erkek gibi benim karnım çok erken çıkıyor hamileliklerimde, o gün kayınvalide diyor ki karnın sivri çıkmaya başlamış, erkek bu... onu duyunca kendini odaya kilitledi kızım
Yaa zevkler aynıKızım olursa Umay veya inci istiyorum
Tabi sonradan karar değişikliği yapar mıyım bilmiyorum
Oğlum olursa Düşünürüz zaten çok seçenek yok erkekte
Umay bence cok guzel bi kız ismiYaa zevkler aynı
Umay, İnci, Işıl bunlar çok hoşuma gidiyor. Ama eşim Umay ismini hiç beğenmiyor
En azından Asiye olsun diyemiyor boşverKaynanami adı asiyeyalan anam yalan anasinin adina yakin olsun diye koyuyor biliyorummmmm
Erkek olursa Giray, Aslan, Demir düşünüyoruz. Şuan için Giray’a daha yakınız:)Ben bi gram aklimda erkek ismi gelmiyor ya. Poyraza yakin bi ayaz var oda ne bileyimki
Benim eşim de inciyi istemiyorYaa zevkler aynı
Umay, İnci, Işıl bunlar çok hoşuma gidiyor. Ama eşim Umay ismini hiç beğenmiyor
Maşallah onaTroitim 16 idi test yaptık 8 e düşmüş tsh , kadın doğum doktoruma gösterdim istediğimiz değer 3 dedi 3 hafta sonra tekrar kan vericem ilaç dozu artırıldı, ayrıca bebeğe baktık:) 9+2 olduk:) bakın teyzeleri bebeğime :) kalbi de nasıl atıyordu sıpanın:):)
MasallahhhhTroitim 16 idi test yaptık 8 e düşmüş tsh , kadın doğum doktoruma gösterdim istediğimiz değer 3 dedi 3 hafta sonra tekrar kan vericem ilaç dozu artırıldı, ayrıca bebeğe baktık:) 9+2 olduk:) bakın teyzeleri bebeğime :) kalbi de nasıl atıyordu sıpanın:):)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Miniğin tepkisini de merak ediyorum
ya ne güzel siznle aynıyız bizde 9+2 olduk bizim kontrol haftaya cumartesi ama içerde nasıl ben de çok merak ediyorum.Troitim 16 idi test yaptık 8 e düşmüş tsh , kadın doğum doktoruma gösterdim istediğimiz değer 3 dedi 3 hafta sonra tekrar kan vericem ilaç dozu artırıldı, ayrıca bebeğe baktık:) 9+2 olduk:) bakın teyzeleri bebeğime :) kalbi de nasıl atıyordu sıpanın:):)
Troitim 16 idi test yaptık 8 e düşmüş tsh , kadın doğum doktoruma gösterdim istediğimiz değer 3 dedi 3 hafta sonra tekrar kan vericem ilaç dozu artırıldı, ayrıca bebeğe baktık:) 9+2 olduk:) bakın teyzeleri bebeğime :) kalbi de nasıl atıyordu sıpanın:):)
Kız geliyorTroitim 16 idi test yaptık 8 e düşmüş tsh , kadın doğum doktoruma gösterdim istediğimiz değer 3 dedi 3 hafta sonra tekrar kan vericem ilaç dozu artırıldı, ayrıca bebeğe baktık:) 9+2 olduk:) bakın teyzeleri bebeğime :) kalbi de nasıl atıyordu sıpanın:):)
Oyy maşallah onaSelam kızlar bu gnlerde rahatsızım söylemiştim yazan herkese çok teşekkür ederim kusmam dün bu gn azaldı ama yedıgom seyler midem hiç hazmetmiyor yemekten sonra çok ağırlaşıyorum . bu gün kontrolum vardı bu arada 7+6 yım doktor 7+2 ile uyumlu dedi 13 küsür mm idi fotoğrafımızı bırakıyorum buraya :)
çok sağolasın bebek sağlıklı olsunda çekicez artık Allah günah yazmasın ama hayatım alt üst oldu daha gelmeden :) ne zor şeymiş analık ..Oyy maşallah onaİyi olmana sevindim canım, hastaydın bikaç günde girmeyince merak ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?