- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Kesknlıkle kuzum rabbım o gunlerıde gostersın hepımızeHissetmeye başlayınca her şey yoluna girer diye düşünüyorum ben de hele kalbini bir duysak kıyamam ki minicik canına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesknlıkle kuzum rabbım o gunlerıde gostersın hepımızeHissetmeye başlayınca her şey yoluna girer diye düşünüyorum ben de hele kalbini bir duysak kıyamam ki minicik canına
Inş cnm hep birlikte mutlu sona ulaşırız insCanım ınsallah bu secer tutuncak bebegın dua edelım bırbırımıze benım 18snde basladı adetım 22snde bıttı
Amin kuzum ınsallah sen ne zaman gıdıceksın tekrar ben salı gıdıyorumInş cnm hep birlikte mutlu sona ulaşırız ins
Bende salı bhcg vericem cnmAmin kuzum ınsallah sen ne zaman gıdıceksın tekrar ben salı gıdıyorum
Emınım guzel sonuclar alıcaz canımBende salı bhcg vericem cnm
Inş cnmEmınım guzel sonuclar alıcaz canım❤
Merhaba :) bende insallah agustos annesi olucam. 25 yasindayim 2 kizim var cok sukur bu bebiste supriz bi sekilde geldi
Canim bilgilerimi yazmak isterdim fakat benim adet duzensizligimden dolayi en son nezaman adet gordm diyemicem cunku bazen geliyordu bazen gelmiyordu... kanda hcg orani 6900 fln cikmisti fakat pazartesi ultrasonda 4+2 haftalik hamile oldugumu soyledi dr ve bebegi keseyi gorduk... bi sonraki randevum 10 ocakta bu baska bi dr ozamana kdr sabirsiz bi sekilde beklicem :) belcikada kaliyorum yas 25Hosgeldin aramıza
İlk sayfada ki bilgilerini gönder listeye ekleyelim canım.
Canim bilgilerimi yazmak isterdim fakat benim adet duzensizligimden dolayi en son nezaman adet gordm diyemicem cunku bazen geliyordu bazen gelmiyordu... kanda hcg orani 6900 fln cikmisti fakat pazartesi ultrasonda 4+2 haftalik hamile oldugumu soyledi dr ve bebegi keseyi gorduk... bi sonraki randevum 10 ocakta bu baska bi dr ozamana kdr sabirsiz bi sekilde beklicem :) belcikada kaliyorum yas 25
Bende bisey anlamadm :) 10 ocakta hersey belli olck insallahTamam canım. O halde belirsiz olanları sonra ekleriz.
Bebeği ve keseyi görmen çok güzell inşallah bizlerde görürüz
Ama 4+2 de bebek görülebiliyor muymuş ? Çok şaşırdım buna.
Bende bisey anlamadm :) 10 ocakta hersey belli olck insallah
4+5te gördüm ben de keseyi. Sanırım cihazın kalitesine göre görülebiliyor.Tamam canım. O halde belirsiz olanları sonra ekleriz.
Bebeği ve keseyi görmen çok güzell inşallah bizlerde görürüz
Ama 4+2 de bebek görülebiliyor muymuş ? Çok şaşırdım buna.
Kayınvalidemin önerisi ile sirke sürdüm. Artık kesinlikle emmek istemiyor.kıyamam canım üzülme yeterli anne sütü almış bence.ben karabiber sürmüştüm.
Ben de teraziyimBen de teraziyim
Teraziler aslan doğuracak 2020de gördüğüm kadarıyla.Ben de teraziyim
Ben de teraziyim
Canım keseden ziyade bebek ve kalp atışı görülür mü? Onu çok merak ediyorumBen sadece hcg baktirdim cnm tahmini 5 haftalikken kese cok iyi gozukuyo
Benim 4+5 iken on gün sonra falan kalp atışı duyulur muhtemelen demişti doktor.Kızlar merhabaa
Aramızda keseyi görenler var ama bebeğini ve kalp atışını görenler var mı? Kaç haftada gördünüz?
Çarşamba günü kontrole gidicem acaba görebilir miyim diye merak etmeye başladım.