Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim bilgilerimi yazmak isterdim fakat benim adet duzensizligimden dolayi en son nezaman adet gordm diyemicem cunku bazen geliyordu bazen gelmiyordu... kanda hcg orani 6900 fln cikmisti fakat pazartesi ultrasonda 4+2 haftalik hamile oldugumu soyledi dr ve bebegi keseyi gorduk... bi sonraki randevum 10 ocakta bu baska bi dr ozamana kdr sabirsiz bi sekilde beklicem :) belcikada kaliyorum yas 25
Canim bilgilerimi yazmak isterdim fakat benim adet duzensizligimden dolayi en son nezaman adet gordm diyemicem cunku bazen geliyordu bazen gelmiyordu... kanda hcg orani 6900 fln cikmisti fakat pazartesi ultrasonda 4+2 haftalik hamile oldugumu soyledi dr ve bebegi keseyi gorduk... bi sonraki randevum 10 ocakta bu baska bi dr ozamana kdr sabirsiz bi sekilde beklicem :) belcikada kaliyorum yas 25
Tamam canım. O halde belirsiz olanları sonra ekleriz.
Bebeği ve keseyi görmen çok güzell inşallah bizlerde görürüz
Ama 4+2 de bebek görülebiliyor muymuş ? Çok şaşırdım buna.