- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Canım çok geçmiş olsun panik yapma bebeklerde 37.5-38.5 yüksek ateş sayılmaz.. böylelikle bağışıklık kazanıyorlar..Gece 3 te uyandi yanima aldim 5 e kadar döndu kipirdadi agladi uyumadi uyutmadi da. O da uyumaya calisiyodu ama uyuyamadi. 5 te bi kucakladm atesi var gibi geldi. Temassiz ates olcer almamistim. Digeriyle ölçtürmedi. Kolunun altndan zorla olcmeye calistim 38 cikti. Ama cok oynatti cikartti falan. Ben tabi şok. Daha once hic atesi cikan bir bebe görmemiştim ne yapcam bilmiyorum ilik dusa soktum. ZTen uzerinde sadece atlet vardi. Onu da cikarttim. Hala var gibi atesi ama olcemiyorum. Siz nasil olcuyosunz. Temassiz kullanan varsa ne marka kullanyosunuz onerebilir misiniz?
neden çıktı ki ya ateşi hiç anlamadım. Şimdiye kadar asilarda falan hic cikmamisti. Daha dün hic ateslenmedik simdiye kadar cok sukur gibi bir cumle kurmuştum
ben normal koltukaltından ölçüyorum biraz babasının yardımı ile biri var ise evde arkadan soksun dereceyi..
Yoksa da uyurken ölçmeye çalış zaten sadece atlet ile bırak minnoşu hem ateş ölçmende kolaylaşır..
Bizimkide ansızın ve saçmaca oldu umarım ciddi bir şey çıkmaz...