• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
sağol canım kızım 9 yasında küçük anne daha haberi yok söylemedik.bana küçük çocuk gibi pek eziyeti olmuyor.biraz inattır.ama her işini kendi görebilir 3. sınıfa gidiyor ablası .napalım cnm evlat olunca kıyamıyorsun sabah karanlıkta okul yolluna düşüyoruz.
Benim ilki yaklasik 3 yaşında suan asla kendim idare edemiyorum :) neyseki yardima gelenim oldu baska turlu suan zorlanirdim. Kanamam olmasa problem degil ama dinlenmem gerektigi icin kalkip ilgilenemiyorum 🤷‍♀️ 9 yas baya rahat olmustur bu konuda ama iste bu yasinda okula goturup getirmesi var. Allah yardımcımiz olsun :)

Kızlar,
Cidden herşeyi kafaya takmayın. Burada herşeyi konuşacağız yeri gelecek sevineceğiz yeri gelecek üzüldüğümüz şeyler olacak. Ama hepimizin ortak bir heyecanı var burayı her gün saat başı okumamız için. Lütfen tadını çıkarın. Herkesin başına her an herşey gelebilir ama acaba mı diyerek biz bu 9 ayı geçiremeyiz. Herşey Allahtan🙏🏼 Nasılki bu mucizeleri bize nasip etti, sonlandırabilir de.Kötü düşünüp kötüyü çağırmayın. Ben çok mutluyum çok pozitifim ve burayı okumaktan çok keyif alıyorum. Ama gerginlik olduğu zaman girmek istemiyorum cidden, çünkü daha önce de söyledğim gibi zaten dışarıda zor bir hayatımız var, zorlaştırmaya gerek yok🙏🏼 İnşallah ağustos ayı geldiğinde ‘çok şükür doğurdum ben’ yazmak nasip olur🙏🏼

Istanbullu olan varmi belki yakin olanimiz vardır merak ettim. Ben kağithane.

Eklentiler

• IMG-20200106-WA0047.jpeg
    IMG-20200106-WA0047.jpeg
    84,3 KB · Görüntüleme: 57
Hmm anladım canım çok geçmiş olsun bende 7 ay önce başladı troid nodül var. Hamile oldugumu ogrenince TSH ölçüldü 3 küsürlerde cıktı k.doğum biz gebelerde 2'nin altında bir değer bekliyoruz deyince hemen ilaç yazıldı sabah ac karnına içiyorum

Senin önceden başladığı için bebek için zararlı olur du büyük ihtimalle önceden olanlara veriyorlar ilaç inşallah benimde gecer ilaca gerek kalmadan sizede çok geçmiş olsun saolun

Hmm anladım canım çok geçmiş olsun bende 7 ay önce başladı troid nodül var. Hamile oldugumu ogrenince TSH ölçüldü 3 küsürlerde cıktı k.doğum biz gebelerde 2'nin altında bir değer bekliyoruz deyince hemen ilaç yazıldı sabah ac karnına içiyorum
Ben kronik haşimato yani yavaş çalışan tiroit hastasıyım, değerim 7 lerden ilaç kullanarak 2 ye indiğinde hamile kaldım ve gebe olduğumu öğrendiğimde doktoruma troit hastası olduğumu söyledim ve tsh değerim 16 çıktı :-/ düşün durumun önemini, çöl tehlikeli troit ilacın. Dozunu artırdı doktor iki hafta sonra tekrar tsh ölçülecek ona göre ilaç dozu ayarlanacak

Bir de Bursa’nın en iyi doktoru dediler ondan gidiyorum ama böyle giderse değiştireceğim zaten çok çok fazla muayene ücreti. Üstüne bir de böyle yapması benim de canımı sıktı. Peki mesela karından baktığında böyle geride çıkıp vajinal ultrasonla baksa farklı çıkabilir mi ? Yani daha net görüneceğinden dolayı.

Olmalı değişiyor bi kaç gün benim ust üste üç gün farklı hastaneler de bakildi vajinadan üçüde farklı tarih söyledi ama ben kendi tarihimi biliyordum ama benim farklı hastaneler olduğu için değişik çıkmıştır ama aynı yerse bakılınca tarih olarak değişeceğini pek sanmıyorum kendi doktorumda vajina ve karin olarak degismedi benimki iki gün önde erken yumurtlama oldu bende ama kalp sesi vajinadan daha net duyuluyor ve kendi doktorumda keşfettim mesela kalbi dinleyeceği zaman bana nefesimi tutturdu ilk haftalarda küçük olduğu için öyle daha net duyuluyordu sanırsam

Bizde bilmeyen kalmadi aile arkadas cevre 😁 bi komsular bilmiyor 🤭 asla cenemi tutamam

Ben ilk gençliğimde değerim 13 çıkmıştı annem eşimin tarafı herkse söyledim 😂 sonra kaybedince bundada adetim bi gün geçti yine söyledim herkese tembihledim benim tarafımdan annem babamdan başka kimse bilmiyor ama eşimin bütün sülalesi öğrendi 😐

Senin önceden başladığı için bebek için zararlı olur du büyük ihtimalle önceden olanlara veriyorlar ilaç inşallah benimde gecer ilaca gerek kalmadan sizede çok geçmiş olsun saolun
Benim 2.5cikti levotiron başladı dr.sabah aç karnına kabus gibi bir saat te bir şey yenmeyecekmis ama ben yarım saat zor dayaniyorum valla

Back