• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ya hiç belli olmuyor böyle işte,mesela akıntım hiç yoktu dünden beri çoğaldı,şişkinlik çok net ama bende😥
normalde de yeşillik çok severim ama buna rağmen muhakkak içilmeli demişti bana doktorum diğer hamileliklerimde hamileyken eksik olmamalıymış folikasitin,tabi mg doktor ayarlayıp verebilir
yeahhhh😻😻bak o kadar endişeliydin kuzum gördün duydun minnak kalbi çok şükürrrr💕
merhaba canım,hayırlı olsun canım sat kaç acaba,benim 25kasımmhenüz gitmedim bende kese için doktora,bat günü 800dü,garanti olsun diye bekliyorum bence 1hafta sonra sizinde gözükür

😔😔çok geçmiş olsun,benim başımdan da geçti çok iyi anlarım seni,tekrardan sağlıklı bir bebeğin olur inşallah🤲🏻
Kuzun cok sukur ya❤️❤️

kızlar ya 1,2 gündür sancım yoktu gene geldi şu an kasıklarıma normalmi?
Normal canım arada oluyor arada olmuyor,heralde rahim büyüdükçe arada kasılmaları hissediyoruz,benimde kasıklarıma pek ağrı girmiyor girersede şaşırmam rahim büyüyor

P
Normal canım arada oluyor arada olmuyor,heralde rahim büyüdükçe arada kasılmaları hissediyoruz,benimde kasıklarıma pek ağrı girmiyor girersede şaşırmam rahim büyüyor
Perşembe günü kontrolum var bi hayırlısı ile doğursam ya korkuyorum her an birşey olcak diye :)

merhaba canım,hayırlı olsun canım sat kaç acaba,benim 25kasımmhenüz gitmedim bende kese için doktora,bat günü 800dü,garanti olsun diye bekliyorum bence 1hafta sonra sizinde gözükür
Sağol canım sat 24 kasımdı ben adetim 5 gün geçince kan verdim betam 400 du sanırım geç döllenme oldu. Inşallah teşekkür ederim😊

Back