Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar. Sizleri de listemizde görmek isteriz. Bilgilerinizi gönderdiğiniz gibi ekleyeceğim.
İnşallah burası birbirimize hep güzel haberler verdiğimiz bir yer olur.
hissetmiyorum hiçkizlar bebeginizin oldugu yerde hareketlenme hissediyomusunuz agri degil ama...benim ozellikle bugun surekli hareket halinde
devlet acilinde bu kadar kucuk haftalarda hicbisey yapmiolar kanamalar olabilor diyip yolluyorlar malesef agrin falan varsa bide bi serum yiyon uzerine okadar.kendimden biliyorun gecmis olsunGittim ama devlet bi de acil hic bisey anlamadim yorulduğumla kaldim
Sat 13 kasım kocaeli 25 yaşMerhaba arkadaşlar. Sizleri de listemizde görmek isteriz. Bilgilerinizi gönderdiğiniz gibi ekleyeceğim.
İnşallah burası birbirimize hep güzel haberler verdiğimiz bir yer olur.
Verdiğin bilgileri ilk sayfadaki listeye ekledim, oradan bakabilirsin canım:) Eksik olanları yazarsan onları da eklerim .iilay canım benim sat 22 Kasım yaş 28 1 tane oğlum var İstanbul'dayım başka bilgi gerekli mi liste için, yeni gördüm o kısmı
Ben ekliyorum. İlk sayfada kontrol edebilirsin. Sadece sat bilgini ekledimlisteye nasıl ekleniliyor sat 31 ekim
Kan verdim sonucu bekleyemedim ciktim. Saat 11 e geliyodu sonuc çıkmıştıHiçbir şey demediler mi?
gece yatmadan önce iç.ben öyle yapıyorum rahat ettimGünaydın Kızlar.
Folik asitim bitmişti Cumartesi akşamı.
Yenisini Pazartesi günü aldık sadece 1 gün içmedim. O bir günde bile bulantım azaldı hiç çıkarmadım. Bunu ilk gebeliğimde de farketmiştim. Bazı ilaçlar bulantıyı tetikliyor sanırım
İnşallah normaldir canım. Geçmiş olsunKan verdim sonucu bekleyemedim ciktim. Saat 11 e geliyodu sonuc çıkmıştı
Gece yatmadan önce içiyordum zaten canım ama farkeden birşey yokgece yatmadan önce iç.ben öyle yapıyorum rahat ettim
Az az mı yemek gerekiyormuş yani canım benimki de 7 haftalık ama çektiriyorlar şimdidenkızlar bu aksam yemeğinde tarhana çorbası yaptım biraz da kimyon attım bi kaşıkta tereyağı birde patates püresi yaptım çok iyi geldi mideme . Doktorun bana dedi bir bardak suyu bile böle böle içeceksin. Yavas yavas ve sıksık yiyin daha azalır sıkayetler hepimize Allah yardım etsin :) Bana da ara ara sancı vuruyor yahu sen 5 haftalıksın sanki 8. aya gelmişte cıkmek istiyor bebişe bak :)
evet az az ve sık sık yemek gerekiyormus böyle beslenirse gaz bulantı ekşime aza iner dedi dr.Az az mı yemek gerekiyormuş yani canım benimki de 7 haftalık ama çektiriyorlar şimdiden
gittin mi kuzum❤Yarın sabah 9.45canım
Allah yardımcın olsun. İnşallah geçecek bu zor zamanlarda diyerek teselli bulalım.
Valla 3. Hamilelik sprille oldu. Bunda önce iğne ile koruduk 2 sene adet görmedim kilo aldım. Hapa geçtim hapta migreni tetikledi. Kondom ile korunuyorduk 2 senedir. Şimdi de yine süpriz bir hamilelik. Evet 4
Kızlar benim gibi kasığı ağrımayan var mıeğilip kalkarken dönerken arada hissederdim şimdi hiç hissetmiyorum kasığımda ağrı