• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kizlar bebeginizin oldugu yerde hareketlenme hissediyomusunuz agri degil ama...benim ozellikle bugun surekli hareket halinde

Merhaba arkadaşlar. Sizleri de listemizde görmek isteriz. Bilgilerinizi gönderdiğiniz gibi ekleyeceğim.

İnşallah burası birbirimize hep güzel haberler verdiğimiz bir yer olur. 💜

Merhaba.
SAT 20 Kasım
İstanbul
Çocuğum yok. Kalbi duran bebeğimden sonraki 2. Gebeliğim

Hayırlısıyla, sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi inşallah. 💕

Gittim ama devlet bi de acil hic bisey anlamadim yorulduğumla kaldim 🙄
devlet acilinde bu kadar kucuk haftalarda hicbisey yapmiolar kanamalar olabilor diyip yolluyorlar malesef agrin falan varsa bide bi serum yiyon uzerine okadar.kendimden biliyorun👎 gecmis olsun

iilay iilay canım benim sat 22 Kasım yaş 28 1 tane oğlum var İstanbul'dayım başka bilgi gerekli mi liste için, yeni gördüm o kısmı🙈

iilay iilay canım benim sat 22 Kasım yaş 28 1 tane oğlum var İstanbul'dayım başka bilgi gerekli mi liste için, yeni gördüm o kısmı🙈
Verdiğin bilgileri ilk sayfadaki listeye ekledim, oradan bakabilirsin canım:) Eksik olanları yazarsan onları da eklerim .
listeye nasıl ekleniliyor sat 31 ekim
Ben ekliyorum. İlk sayfada kontrol edebilirsin. Sadece sat bilgini ekledim 😊

Günaydın Kızlar.
Folik asitim bitmişti Cumartesi akşamı.
Yenisini Pazartesi günü aldık sadece 1 gün içmedim. O bir günde bile bulantım azaldı hiç çıkarmadım. Bunu ilk gebeliğimde de farketmiştim. Bazı ilaçlar bulantıyı tetikliyor sanırım😔

Günaydın Kızlar.
Folik asitim bitmişti Cumartesi akşamı.
Yenisini Pazartesi günü aldık sadece 1 gün içmedim. O bir günde bile bulantım azaldı hiç çıkarmadım. Bunu ilk gebeliğimde de farketmiştim. Bazı ilaçlar bulantıyı tetikliyor sanırım😔
gece yatmadan önce iç.ben öyle yapıyorum rahat ettim

kızlar bu aksam yemeğinde tarhana çorbası yaptım biraz da kimyon attım bi kaşıkta tereyağı birde patates püresi yaptım çok iyi geldi mideme . Doktorun bana dedi bir bardak suyu bile böle böle içeceksin. Yavas yavas ve sıksık yiyin daha azalır sıkayetler hepimize Allah yardım etsin :) Bana da ara ara sancı vuruyor yahu sen 5 haftalıksın sanki 8. aya gelmişte cıkmek istiyor bebişe bak :)
Az az mı yemek gerekiyormuş yani canım benimki de 7 haftalık ama çektiriyorlar şimdiden

Kızlar internette araştırmalarım sonucunda balık yağı aldım. Bunu kullanan var mı?
4769A874-6676-41F8-95AC-19E1463574DE.jpeg

Allah yardımcın olsun. İnşallah geçecek bu zor zamanlarda diyerek teselli bulalım.

Valla 3. Hamilelik sprille oldu. Bunda önce iğne ile koruduk 2 sene adet görmedim kilo aldım. Hapa geçtim hapta migreni tetikledi. Kondom ile korunuyorduk 2 senedir. Şimdi de yine süpriz bir hamilelik. Evet 4:KK42:

Allah allah ya varya istesen olmaz işte neyse allahın işine karışılmaz vardır bir hayır ama senin iyi önlemler alman lazım 5.ye dikkat edin üzülme hakkında hayırlısı ama zor olacak tabi.

Kızlar benim gibi kasığı ağrımayan var mı👀eğilip kalkarken dönerken arada hissederdim şimdi hiç hissetmiyorum kasığımda ağrı🤷🏻‍♀️

ya bende de 1 gün hiç olmadı ama dün akşam kendimi biraz yordum galiba belim ağrımaya başladı hatta kalçama vurdu ağrı ve kasıklarım daha dolu dolu oldu ya yemek yedim ondan şişkinlik yaptı artık bilmiyorum ama arada çokk hafif kasıkta böyle sızlama oluyor ilk zamanlar gibi asla değil ama

Back