2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar hala regl olacakmış gibi ya da hani adet olmadan önce sökülmeye yakın olan ağrılarınız devam ediyor mu bende böyle ağrılar var acaba soğuktan mı oldu bilemedim normal bir durum mu yani ?

Anladım canım ben de 18 ocakta gidicem o zaman 12. Haftanın içinde olucam inşallah

ben 18 ocakta bir daha gideceğim
yine ultrasonla bakar herhalde
sağlık ocağında idrar kültürü haricinde hepsini yapıyorlar, elisa testi bile yaptılar.

Ama benım annemde cok olmus bugun tam 6dayım acaba erken mu:)

Kızlar hala regl olacakmış gibi ya da hani adet olmadan önce sökülmeye yakın olan ağrılarınız devam ediyor mu bende böyle ağrılar var acaba soğuktan mı oldu bilemedim normal bir durum mu yani ?
Bendese oluyor arada sen kacıncı haftadasın yerlesme agrısıymıs o

Doktorlar neden buna bakmıyor anlamıyorum cok onemlı bıraey yerınde olsam gıderdım doktora en azından degerın dusukse ıgneye ılaca baslarsın ama doktorunun buna en basta bakması gerekıyordu
progestan kullanıyorum zaten cnm ve benim her gebeligim lekeli geçti zaten

Bendede oluyor ozellikle sol kasigim cok agriyor

en az 1 hafta sürüyor canım benim 1 haftadır yenı yenı bitiyor gibi

Bulantısı olmayanlar bu sefer benim bebeğim Sağlıklı değil mi diye düşünebilir ama siz böyle yazınca
inşallah bu sefer o kadar ağır geçirmezsiniz

bulantısı vs olmayınca da acaba cocuk yaşıyor mu diyoruz bu sefer onun stresi oluyo en azından bir belirti olsa mesela aşırı olmayan bulantı falan iyi olur bence.

ben 18 ocakta bir daha gideceğim
yine ultrasonla bakar herhalde
sağlık ocağında idrar kültürü haricinde hepsini yapıyorlar, elisa testi bile yaptılar.
Ben de sık gitmek istiyorum geçmiyor zaman idrar kültürü de önemliymiş galiba ama doktorum daha istemedi benden her seferinde yaptıracak mıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…