2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Amin ins.

6+3 de duydum canım

Teşekkür ederim canım umarım sende duyarsın

Teşekkür ederim canım darısı başına

6+3 de duydum canım senin kaç haftalık
Canım sn bebegi görmüşmüydün yoksa ilk defa bebegi ve kalp atışını bir mi duyup gördün karından hiç mi görünmedi alttan bakttı

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Hepinize hayırlı akşamlar kızlaar

Bişey sormak istiyorum
Gecikmemin 6.günündeyim evde yaptığım testler negatif çıktı hep
Bugün sağ kasığımın hafif şiş olduğunu farkettim gözle görülür, dokuncada hafif bi sertlik var açıkçası korktum kist falan mı yoksa gebelik te böyle bişey yaşayn varmı

İyi akşamlar, ben de Ağustos annesi olmaya adayım ya ağustosun son haftası ya da Eylül başı gibi gözüküyor nasip kısmet tabi.. inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz evlatlarimiza
Cuma günü keseyi gördük 10gun sonra tekrar gideceğiz inşallah kendisini de görür kalp atışını da duyariz

Kan tahlili en kesin sonucu verir, 6 gün geçmiş b-hcg tahlili yapıp öğrenebilirsiniz. Gözle görülür sert bir şişlik ben geçirmedim

Hayırlı olsun gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah. Son adet tarihiniz neydi acaba. Kaç haftalıkken gördünüz keseyi.

Hayırlı olsunn

Hayırlı olsun saglıcakla kucagınıza alın ınsallah kacıncı hafta gördnz keseyi

Son adet tarihlerimiz aynı inşallah bende görebilirim cuma günü ama vajinal ultrason istemiyorum
Bilmiyorum doktor tecrübesi önemli sanırım çok hafif tuttu ultrason cihazını tecrübesiz olsa belki daha çok zorlayabilirdi, internette vajinal muayenenin herhangi bir sorunu olmadığı yazılıyor.. embriyo sagliksizsa zaten düşüyormuş başka sebebe gerek olmadan. Saglikliysa zaten böyle şeyler zarar vermezmis. İnşallah hepimizin sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…