2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Iyi akşamlar kızlar güzel haberler alanlara çok.sevindim insallah darısı tüm bekleyenlere benimde iki gündür çok sancim vardı adet sancisi gibi ve bugün progestan iğneye başlattı doktorum iki ay once düşük yaşamıştım çok korkuyorum bu yüzden insallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz

Evet dediğiniz gibi ama insan yinede tereddütlü kalıyor. Şuan ki düşüncem bu ama cuma günü ne olur neye karar veririm bilemiyorum yine de hayırlısı bakalım

Aminnn, cok gecmis olsun. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim anne olmak isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin.

Canım ınsallah saglıkla ılerler ıgneye baalama nedenım progesteron degerın dusuk mu cıktı kac cıktı acaba

ayyy calibe hanımı bilmiyorum ana asemadaydı diğer ismini anmak istemediğim çok kötü anlatıldı o ya kasap falan diyorlardı hiç dikkat etmiyormuş bende abartıyorlar diye düşünüyordum sonra ilk hamileliğimde gittim adam ultrasonla karnıma öyle bir bastırdı ki ertesi güne kadar agrısı geçmedi o kadar diyim sana Mümkün mertebe İsmet beyin kapısının önünden geçme Ahmet beyden şaşma

ya birde bişey merak ettim yeni misin Siirt’te keşke orda olsaydım tanışmak isterdim seninle

Arkadaşlar 8.9haftalarda uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz.sanirim birisi yapmış yolculuk Dr a soran varmi
Mrb, hayatımda hiç uçağa binmedim ama 6 aylıkken otobüsle 8 saat yolculuk yapmıştım tabi doktoruma danisarak. Bana gidebilirsin ama ayaklarini firsat buldukca uzat ve dinlendir demisti. Birde gobekten igne vuruluyordum gunde bir kez

Dr um otobüsle olmaz uçak olur dedi ama baktimda radyasyon varmış uçakta da canım sıkıldı gidiş dönüş biletlerini de aldik

Dr um otobüsle olmaz uçak olur dedi ama baktimda radyasyon varmış uçakta da canım sıkıldı gidiş dönüş biletlerini de aldik
Uçağın ne kadar radyasyon yaydığına dair bir bilgim yok ama kontrollerden geçerken x-ray kapılarından geçmeyebilirsin durumunu anlatıp. Onlarda anlayışla karşılayacağını düşünüp elle kontrol edilen cihazla seni arayabilirler. Doktorun öngörmüşse korkulacak bir durum olmaz diye ümit ediyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah stres yapma
Allah

Kızlar bugün herkes dışarlarda herhalde . Çok sessizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…