2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende iyi sayilirim. Agrilarimla yasayip gidiyoruz ve bugun inanilmaz mide bulantisi yasiyorum her koku mahvediyor beni. Ins cok uzun surmez.

a
Dün meleğimin kalp atışını duydum çok şükür karından göremedik vajinal de çok net gördüm ve kalp atışını duydum darısı bekleyenlerin başına

Ya Canım ne güzel gözün aydın kaç haftalıkken duydun tam bende sabredemiyorum sanırım cuma kendi doktoruma gidicem belki o duyar , çünkü şuan gittim doktor 15 gün sonra gel dedi ama çok geç benim için

Nezle ya da griple iligli yaptiginiz ve ise yarayan seyler var mi paylasabilir misniz?
Ilk gebeligimin 2. Aylarında felan doktorum burnuma buharli makine tedavisi yaptirmisti yatış vermişti ama 5-6 saat sonra taburcu etmişti kendimi iyi hissettiğim için

Canım hayırlı olsun kacta duydun?
6+3 de duydum canım
Hayırlı olsun ne güzel net duymuşsun. Bizim aynı neredeyse. ben de 3 ocakta gidicem kalp atışı için
Teşekkür ederim canım umarım sende duyarsın
galaksidebirbalik tebrik ederim! Coook mutlu oldum... Nice guzel haberlere
Teşekkür ederim canım darısı başına
6+3 de duydum canım senin kaç haftalık

Selam hanımlar. Şoku atlatıp anca yazabildim. Ben 3 kız annesiyim. Bir dönem her ne kadar bebek istesekte 2 sene yaşamış olduğum kimyasal gebelik sonrası tamamen bu fikirden vazgeçmiştik. Ama biz deyince olmuyormuş hiç bir şey. Plansız ve programsız yine bir çocuğumuz olacağını öğrendik. Çok ağladım hazır değildim artık az çok rahata alışmıştım ama tevekkül etmeyi tercih ettik. Son adet 17 Kasım şimdilik 5+6. Geçtiğimiz pazartesi kese görüldü. Bakalım bundan sonrası hayırlısı.

Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah

Hayirli olsun bebisiniz. Bende ayni sizin gibiydim hic istemiyordum bir cocuk daha ama malesef hamileyim aldirmayi cok dusundim ama kiyamadim. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Hayirli olsun bebisiniz. Bende ayni sizin gibiydim hic istemiyordum bir cocuk daha ama malesef hamileyim aldirmayi cok dusundim ama kiyamadim. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Allah hayırlısı nasip etsin. İnsan ne yapacağını şaşırıyor ama evlat hasreti ile yanan o kadar insan varken Rabbim bize vermiş aldırmak bana korkunç geldi. Hep dua ettim Allah ın rızanı dışında hareket ettirme diye. Hakkımızda hayırlısı olsun. Daha çok yeni bizi ne bekliyor Allah bilir. Sizde doğru karar vermişsiniz Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…