• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Anladım canım bizim buranın hastanesini anlattın bi ara 7 ay doktor yoktu düşün artık seni yaşadıgın yer neresi biran bizim burada mısın diye geçirdim aklımdan :)

Kızlar ben doğumu Manisa’da ailemin yanında yapmayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa.
Ama şuan yaşadığım yerde 2 tane özel hastane var. Aynı şekilde doktor sayısı az . Neredeyse hepsini gezdim hiçbiri içime sinmemişti. Bugün gittiğim doktor çok ilgiliydi çok memnun kaldım. Şansıma bu ilden ayrılıp İzmir’de özel hastaneye geçiyormuş😌

Kalp atışı yine yok malesef doktorum 7+0 dedi keseye göre pazartesi gel yine bakalım dedi eğer pazartesi de gorunmezse ayrıntılı ultrasonla bakilacak yine olmazsa sonlandirmamiz gerek dedi doktor pek umutlu konusmadi

Kalp atışı yine yok malesef doktorum 7+0 dedi keseye göre pazartesi gel yine bakalım dedi eğer pazartesi de gorunmezse ayrıntılı ultrasonla bakilacak yine olmazsa sonlandirmamiz gerek dedi doktor pek umutlu konusmadi
Canim uzulme Rabbim isterse hersey mumkun insallah pazartesi duyarsin pit pit kalp atislarini ☺️

Kızlar ben doğumu Manisa’da ailemin yanında yapmayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa.
Ama şuan yaşadığım yerde 2 tane özel hastane var. Aynı şekilde doktor sayısı az . Neredeyse hepsini gezdim hiçbiri içime sinmemişti. Bugün gittiğim doktor çok ilgiliydi çok memnun kaldım. Şansıma bu ilden ayrılıp İzmir’de özel hastaneye geçiyormuş😌
Insallah Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin vicdanli merhametli ,bilgilindoktora denk gelelim hepimiz insallah 🥰

İnternette araştırdığıma göre 8.haftaya kadar duyulamayabiliyormuş. 8.haftadan sonra duyulmaması sıkıntılıymış.
Bebeği gördü mü? İnşallah düşündüğünüz gibi bir şey değildir, pazartesi günü gittiğinizde duyarsınız 🙏

Dogum anlamında devleti öven çok ama ben belki yakım illere giderim ya agrı merkez yada ıgdır bu özelde de menun kalan hiç olmamış araştırırım bakalım ailemin yanına gitmek isterdim ama yengemde hamile benle aynı 2 gün var aramızda

Back