- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
tmm ozaman ohh ıcın ferah olsunnnDoktor olumsuz hiç birsey demedi küçüktür yada kilodan görünmemiştir dedi bide benim rahim duvarı baya kalındı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm ozaman ohh ıcın ferah olsunnnDoktor olumsuz hiç birsey demedi küçüktür yada kilodan görünmemiştir dedi bide benim rahim duvarı baya kalındı canım
Aynen sende salı gideceksin dimi :)tmm ozaman ohh ıcın ferah olsunnn
bizimki kocaman ilce tekirdag çorluAnladım canım bizim buranın hastanesini anlattın bi ara 7 ay doktor yoktu düşün artık seni yaşadıgın yer neresi biran bizim burada mısın diye geçirdim aklımdan :)
Dua et olmasin ben oglumda hic yasamadim yani toplam 40haftada 5kere kustum ama bu hamilelikte burdan yiyorum hemen kusuyorumBende mıde bulantısı hıc yok 5+4deyım merakda edıyorum olucak mı dıe:)
Anladım canım bizim buranın hastanesini anlattın bi ara 7 ay doktor yoktu düşün artık seni yaşadıgın yer neresi biran bizim burada mısın diye geçirdim aklımdan :)
Evet 9 40da:)gunler gecmıyorAynen sende salı gideceksin dimi :)
Suan kactasın canım?Dua et olmasin ben oglumda hic yasamadim yani toplam 40haftada 5kere kustum ama bu hamilelikte burdan yiyorum hemen kusuyorum
9haftada canim ,2gun sadece olmadi cok korktum cunku onceden olunca birden kesilirse bana ilk hamileligi hatirlatti ama insallah oyle degilmis yeniden basladiSuan kactasın canım?
Kacta basladı canım bulantın??9haftada canim ,2gun sadece olmadi cok korktum cunku onceden olunca birden kesilirse bana ilk hamileligi hatirlatti ama insallah oyle degilmis yeniden basladi
6 haftalik gibi ,doktor bana dusuk oluyor soyledi eve geldim ondan sonra bulantilar basladi gecen hafta gorduk bebegiKacta basladı canım bulantın??
Canim uzulme Rabbim isterse hersey mumkun insallah pazartesi duyarsin pit pit kalp atislariniKalp atışı yine yok malesef doktorum 7+0 dedi keseye göre pazartesi gel yine bakalım dedi eğer pazartesi de gorunmezse ayrıntılı ultrasonla bakilacak yine olmazsa sonlandirmamiz gerek dedi doktor pek umutlu konusmadi
Sende lekelenme fln oldu mu xanım?Kalp atışı yine yok malesef doktorum 7+0 dedi keseye göre pazartesi gel yine bakalım dedi eğer pazartesi de gorunmezse ayrıntılı ultrasonla bakilacak yine olmazsa sonlandirmamiz gerek dedi doktor pek umutlu konusmadi
Ben ağrı dogubeyazıtbizimki kocaman ilce tekirdag çorlu
Insallah Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin vicdanli merhametli ,bilgilindoktora denk gelelim hepimiz insallahKızlar ben doğumu Manisa’da ailemin yanında yapmayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa.
Ama şuan yaşadığım yerde 2 tane özel hastane var. Aynı şekilde doktor sayısı az . Neredeyse hepsini gezdim hiçbiri içime sinmemişti. Bugün gittiğim doktor çok ilgiliydi çok memnun kaldım. Şansıma bu ilden ayrılıp İzmir’de özel hastaneye geçiyormuş
Biraz burukluk oldu ama ilk bebeğini kaybettigim gibi hissetmedim hayırlısı nasibi varsa gelir yoksa Rabbim tekrar nasip etsinCanim uzulme Rabbim isterse hersey mumkun insallah pazartesi duyarsin pit pit kalp atislarini ☺
Yaaa canımm darısı basımıza ınsallah bulantılarında hemen gecer kuzucum6 haftalik gibi ,doktor bana dusuk oluyor soyledi eve geldim ondan sonra bulantilar basladi gecen hafta gorduk bebegi
Dün kahverengi çok hafif gelmişti bugün yokSende lekelenme fln oldu mu xanım?
Kalp atışı yine yok malesef doktorum 7+0 dedi keseye göre pazartesi gel yine bakalım dedi eğer pazartesi de gorunmezse ayrıntılı ultrasonla bakilacak yine olmazsa sonlandirmamiz gerek dedi doktor pek umutlu konusmadi
Dogum anlamında devleti öven çok ama ben belki yakım illere giderim ya agrı merkez yada ıgdır bu özelde de menun kalan hiç olmamış araştırırım bakalım ailemin yanına gitmek isterdim ama yengemde hamile benle aynı 2 gün var aramızdaKızlar ben doğumu Manisa’da ailemin yanında yapmayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa.
Ama şuan yaşadığım yerde 2 tane özel hastane var. Aynı şekilde doktor sayısı az . Neredeyse hepsini gezdim hiçbiri içime sinmemişti. Bugün gittiğim doktor çok ilgiliydi çok memnun kaldım. Şansıma bu ilden ayrılıp İzmir’de özel hastaneye geçiyormuş