- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
maşallah maşallah bişey kalmamış35saatı basarıyla tamamladım artık yaparım sanırım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah maşallah bişey kalmamış35saatı basarıyla tamamladım artık yaparım sanırım:)
maşallah maşallah bişey kalmamış
Canım akıntıdan bir şey olmaz, ama bize de haber ver.Şansıma doktor doğuma girdi bakalim ne kadr beklicez
Sen yine de doktoruna bir yaz canım.Güne sürpriz bir kahverengi akıntıyla başladık. Umarım devam etmez. Bugün devam ederse doktora gidecegim
Oglumda kanamam bile olmuştu. çok belli belirsiz leke gördüm sabah şuan yok kontrol ediyorum akşama kadar devam ederse acile gideceğimDaha once olmusmuydu kahve akıntın??
Aynwn canım bısey degıldır ama tedbır amaclı olursa gıdersınOglumda kanamam bile olmuştu. çok belli belirsiz leke gördüm sabah şuan yok kontrol ediyorum akşama kadar devam ederse acile gideceğim
Hayırlı. Olsun canımm darısı basımızaSelam kızlar dün minigimin kalp atışını duyduk 6+4dedi cok sukur hersey yolunsa darisi duymak isteyen tum annelere mide bulantıları hayatimi durdurdu sanki yataga bagladi halsizlik istahsizlik koku hassasiyeti giderek artiyor cok zorlaniyorum
Hayırlı olsun canımSelam kızlar dün minigimin kalp atışını duyduk 6+4dedi cok sukur hersey yolunsa darisi duymak isteyen tum annelere mide bulantıları hayatimi durdurdu sanki yataga bagladi halsizlik istahsizlik koku hassasiyeti giderek artiyor cok zorlaniyorum
Çok şaşırdım . Peki neden sürekli kanama olmuş?Iki oglumdada kanamam oldu surekli. Ilk oglumda deli gibi akinti vardi fitil kullandim. Ama cok sukur ikisinede birsey olmadi. Hele ilk oglumdaki kanamalarim pet yetismiyordu oyle 9 ay yattim.
bende oğluma hamileyken bırakmıştım biraz uzun sürmüştü ama başarmıştım,tebrik ederim bence 24saati devirdiyseniz gerisi kolay gelirben yazıyordum bi kağıda yapıştırmıştım buzdolabına her canım istedimi;2saat içmedim bebeğim,1saat içmedim meleğim,5saat miniğim falan... diyeKızlar keseyı gordum dun ve bugun hıc sıgara ıcmedım sanırım annelık duygusu çöktu:)
bu aylarda bizim birikimlerimizle besleniyorlar tabi ben genelde yeşil yapraklı sebzeler,et,meyve çeşitleri özellikle yeşil mercimek başta olmak üzere baklagiller yiyorum ayrıca ekmeği azalttım çünkü kiloluyum dikkat etmem lazım anında kilo alırım bu arada balık sevmediğim için omega alıyorumKızlar beslenme olarak nasıl bir yol izliyorsunuz, bebeğin gelişimi için yumurta süt ürünleri ceviz vs tamam da artı olarak öneriler alsak birbirimizden süper olur
aleykümselamhayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallhSelam herkese sagliklı hamilelikler dilerim.aranıza yeni katıldım Rabbim nasip ederse ben de agustos annesi olurum inşaallah. Sağlıkla kucağımiza alıp büyütmek nasip olsun hepimize
bel ağrısı oluyor bana ve kasıklarım çok ayakta kalırsamağrıyor bu ağrılar daha çok akşam başlıyorKizlar sizlerdede regli olucak gibi kasik ve bellerde agri varmi ve sabah bulantisi valla cocuga beslenme zor hazirladim mide bulantisindan
kızlar günaydın çok çelişkili bir durumun içinde kaldım. mayıs ayından beri yaklaşık 7 aydır alerji aşısı oluyorum.aşıyı veren doktorum ilk 4 ay başlangıç döneminde hamile kalmamam gerektiğini söylemişti. idame doza ulaştığımızda hamile kalabilirsin hiç bir sakıncası yok aksine bebeğe de yararı olur demişti.bende drun söylediğine göre idame doza ulaştığımızda hamile kaldım.geçen gün kadın doğum doktoruma sordum ben bunu bi araştırayım size dönüş yapacağım dedi. akşam aradı gebelikte yapılmasa daha iyi olur herhangi bir zararı olur yada olmaz diye kesin bir tanı yok dedi. kafam karıştı ben aşı olmadan bu süreci nasıl geçiririm çok zor çünkü gerçekten tıkanıyorum nefes alamıyorum ve aynı bildiğiniz nezle gibi oluyorum. benim durumumda olan yada bir tanıdığı benim gibi olan biri var mı? hamilelikte aşı tedavisine devam edilir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim geçmiş olsun canım bu aşı olayına geçecektim ben ama doktorum gidince kaldı öyle ve raporlu olduğum ilaçları kullanmaya devam ediyordum ki bebek düşününce bıraktım bi süredir bende hep nezle gibiyim ve boğaz kaşıntım çok fazla,bir çok şeye alerjim var Allah yardımcımız olsun,iğne olayında hiçbir fikrim yok ilk 3ay kullnılmasa sonra kullanılsa bi sakıncası olur mu doktora tekrar danışsan,alerji zor seni iyi anlarım
bende evde kullanıyordum,diğer hamileliklerimde de kullandım ama son 1-2ay sonra zorlanmaya başlayınca doktor eldiveni kullandım onuda beklemek zor diye jilete geçmiştimbunda ne yaparım bilmiyorum ama jilet istemiyorum bu seferGunaydin kizlar,
Biraz ozel bir soru olacak ama bikini bolgenizin temizligini nasil yapiyorsunuz. Agda bandi kullanmanin bir zarari olur mu?
inşallh devamı gelmez canım,kırmızıya dönüşmediği sürece sıkıntı yok demşti doktorumGüne sürpriz bir kahverengi akıntıyla başladık. Umarım devam etmez. Bugün devam ederse doktora gidecegim
Gözünüzaydın canımdarısı başımıza tüm duymayanlarınBulantı çok zorSelam kızlar dün minigimin kalp atışını duyduk 6+4dedi cok sukur hersey yolunsa darisi duymak isteyen tum annelere mide bulantıları hayatimi durdurdu sanki yataga bagladi halsizlik istahsizlik koku hassasiyeti giderek artiyor cok zorlaniyorum
36saatı tamamladım:)bende oğluma hamileyken bırakmıştım biraz uzun sürmüştü ama başarmıştım,tebrik ederim bence 24saati devirdiyseniz gerisi kolay gelirben yazıyordum bi kağıda yapıştırmıştım buzdolabına her canım istedimi;2saat içmedim bebeğim,1saat içmedim meleğim,5saat miniğim falan... diye
bu aylarda bizim birikimlerimizle besleniyorlar tabi ben genelde yeşil yapraklı sebzeler,et,meyve çeşitleri özellikle yeşil mercimek başta olmak üzere baklagiller yiyorum ayrıca ekmeği azalttım çünkü kiloluyum dikkat etmem lazım anında kilo alırım bu arada balık sevmediğim için omega alıyorum
aleykümselamhayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallh
bel ağrısı oluyor bana ve kasıklarım çok ayakta kalırsamağrıyor bu ağrılar daha çok akşam başlıyor
bende evde kullanıyordum,diğer hamileliklerimde de kullandım ama son 1-2ay sonra zorlanmaya başlayınca doktor eldiveni kullandım onuda beklemek zor diye jilete geçmiştimbunda ne yaparım bilmiyorum ama jilet istemiyorum bu sefer
inşallh devamı gelmez canım,kırmızıya dönüşmediği sürece sıkıntı yok demşti doktorum
En saglıklısı bu sekılde aslında ne guzel kıloda almazsınKızlar selam ben diyetisyen eşliğinde besleniyorum bu ara avakado , ceviz, balık, et ve süt ürünlerini eksik etme dedi. 1 Haftadır yumurta ceviz peynir avakoda tarzında kahvaltı yapıyorum öğlen salata çorba yoğurt akşam ise et balık ya da tavuk yanında bol yeşillikli salata önerdİ.
Sağol canım amiiiin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaaaa çok mutlu oldum İnan rabbim analı babalı büyütsün kuzum
Ben hamile kalmadan önce 70 kiloydum 2 ay önce diyete başladım 5 kilo verdim özellikle hamilelikte alıcam diye zayıfladım şimdi sağlıklı beslenip az kilo almaya çalışıcam aman kızılar ne olur sizde iki canlıyım diye iki kişilik yemeyin onlar hurafe bebeğe sağlıklı olacak ve bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyin benim hedefim 9 ile 11 kilo almakEn saglıklısı bu sekılde aslında ne guzel kıloda almazsın
Haftaya gel dedi canım bende salı veya çarşamba gidicem. Normalde bugün randevum vardı dün düştüm ayağım burkuldu acile gittim alçıya falan aldılar korktum bi kadın doğuma da gidiyim dedim çok şükür dün gördük ne kadarlık olduğunu dün öğrendim
Ilk oglumda plesantasi onde oldugu icin surekli kanamam oluyordu.Hayırlı olsun canım
Çok şaşırdım . Peki neden sürekli kanama olmuş?