- 20 Ağustos 2019
- 428
- 477
- 32
yarın liste mail gelecek canım atarım sana :)Bende yapsam ıyı olur aslındw canım dıyet lıstenı benımle paylasabılır mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın liste mail gelecek canım atarım sana :)Bende yapsam ıyı olur aslındw canım dıyet lıstenı benımle paylasabılır mısın?
Dogru dıyorsun canım ılk olacak ya Allahın ıznıyle cok tecrubesızım:)))O imkansiz canim zaten ortalama bebek 3 kilo suyun esin felan onlarda toplasan 3-4 kilo etse 7 kilo onlar olur zaten
Tesekkurler canım:)yarın liste mail gelecek canım atarım sana :)
Mrb, kaç haftalıkken karından kese gözüktü acaba. Bazı doktorlar keseyi görebilmek için vajinal ultrasonla bakıyorlar da. Ben de daha çok yeni öğrendim 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi inşallah karından görülebilirBenimde kese karından bakınca görüldü . Darısı bebiş ve kalp atışına inşallah
Merhaba ben 5hafta 1gunlukken kese gorundu betanız suan kac en son ne zaman olculdu?Mrb, kaç haftalıkken karından kese gözüktü acaba. Bazı doktorlar keseyi görebilmek için vajinal ultrasonla bakıyorlar da. Ben de daha çok yeni öğrendim 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi inşallah karından görülebilir
Cok dogru dıyorsun. Sonra o kılolaru veemekle mı ugrascaz lohusalıkla mı ugrasıcazBebek beslenmez diye korkmayin kizlar herkes der ye bebek kilolu olsun alakasi yok ekmek tatli makarna turlerini diyette ki gibi yiyin dogru beslenin meyveyide asiri tuketmeyin seker yuksek cikar sonra. Aciktikca az kalorili seyler yiyin.
Ben herseyi yasadim. Artik bunda hic boyle hevesim yok valla saglikli olsun (ins birde kiz olirsa ) benden mutlusu yok. Ilkler cok heyecanlo oluyorDogru dıyorsun canım ılk olacak ya Allahın ıznıyle cok tecrubesızım:)))
Allah gonlune gore versın canımmBen herseyi yasadim. Artik bunda hic boyle hevesim yok valla saglikli olsun (ins birde kiz olirsa ) benden mutlusu yok. Ilkler cok heyecanlo oluyor
Duyuluyo canim ben kaydettim bile 5+5de duydum kalp atımini ama ozele gidiyorum benSağol canım. Kalp atışını duyamazsın canım bebeği ve kalp atışını görebiliyorsun sadece 7 8 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum oğlumda öyle oldu mesela
5+1de duyabılır mıyım?Duyuluyo canim ben kaydettim bile 5+5de duydum kalp atımini ama ozele gidiyorum ben
Nasil sardiniz kiKesinlikle hic hamile kiyafeti giymedim ben sadece hamile pantolonu oda karnim oldugu icin ama sezeryandan sonra kilom gitti birde ben hep gobegimi sardim sikica hic kalmasi.
26 kasım son adet tarihimin ilk günüydü. 29-30 günde bir oluyorum. Adetime 2-3 gün kala idrar testi yaptım 2.nci çizgi silik çıktı hemen sağlık ocagindan kan tahlili verdim 42,9 cikti ertesi gunu hastaneye gittim 52,7 cikti. Yukselme var dedi doktor ama keseyi gormeden kesin birsey söyleyemeyiz, 10 gun sonra gel dedi.Merhaba ben 5hafta 1gunlukken kese gorundu betanız suan kac en son ne zaman olculdu?
bende ilk gebeliğimde 30 kg aldım hepsini verdim. 60 a geldim sigarayı bırakınca 5 kg aldım bile. ama daha çok dikkat ediyorum bir daha küçük balina yavrusu gibi olmak istemiyorumKuzum bende 66kıloyla eylulde hamıle kaldım kımyasal gebelık olsu ama hep dıyordum kılolu 10kg alaam 76kg oluyorum keske verseydım dıe sonra o ara dıyet yaptım 61e dustum suan 61 62degısıyor kılom ve kıloya cok musaıt vucudum oyuzden cok dıkkat edıyorum cok korkuyorum
Biraz daha bekle istersen canim 1 hafta falan ne bilim. Duyamazsan kendini üzmüş olursun stres yaparsin. Ben bilincli olarak gitmedim çünkü5+1de duyabılır mıyım?
Bana doktor gel dedıde oyuzden canımBiraz daha bekle istersen canim 1 hafta falan ne bilim. Duyamazsan kendini üzmüş olursun stres yaparsin. Ben bilincli olarak gitmedim çünkü
inşallah canımBen herseyi yasadim. Artik bunda hic boyle hevesim yok valla saglikli olsun (ins birde kiz olirsa ) benden mutlusu yok. Ilkler cok heyecanlo oluyor
5kgyı ne kadar zamanda aldın canımbende ilk gebeliğimde 30 kg aldım hepsini verdim. 60 a geldim sigarayı bırakınca 5 kg aldım bile. ama daha çok dikkat ediyorum bir daha küçük balina yavrusu gibi olmak istemiyorum
İnşaallah bu bebisinizde yaşamazsınız. Şuan yok bende de kontrol ediyorum anlık biseydi galibaIki oglumdada kanamam oldu surekli. Ilk oglumda deli gibi akinti vardi fitil kullandim. Ama cok sukur ikisinede birsey olmadi. Hele ilk oglumdaki kanamalarim pet yetismiyordu oyle 9 ay yattim.