2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Nerden bulabilirimki kizilcik suyunu?
Internetten organik satilan sitelerden alsam guvenilir mi?
Sizler nerden buluyosunuz kizilcik suyu kizlar?
Evet kızılcık suyu resmen mucize canım enfeksiyonlarda,aktardan kurutulmuş kızılcık olabilir evde yapabilirsin hazırıda muhakkak satılıyordur,ben yazın köy pazarından alıp yapıp kavanoz kapatmıştım eşim çok seviyor suyunu bende şifa için arada içerim

Suan karisigim 2 oglum oldugu icin ama kiz hissediyorum belki cok kiz istedigim icindir. Cin takviminde kiz cikiyor. Beta testti nasil
😻😻benim gibi 3.çocuğu bekleyen biri çok sevindim inşallh rabbim gönlünüze göre versin önce sağlık tabi🤲🏻🤲🏻benimdebi kızım bi oğlum var,cinsiyet öğrenmek istemiyoruz sürprzolsun diyoruz eşimle🥰tabi dayanırsak😅

Kızlar akıntınız var mı benım ıc camasırım sureklı kırlenıyor sınır oluyorum yanı beyaz renk koyumsu

😻😻benim gibi 3.çocuğu bekleyen biri çok sevindim inşallh rabbim gönlünüze göre versin önce sağlık tabi🤲🏻🤲🏻benimdebi kızım bi oğlum var,cinsiyet öğrenmek istemiyoruz sürprzolsun diyoruz eşimle🥰tabi dayanırsak😅
Amin ins. Bende 2 oglan olunca cok merak ediyorum arastiriyorum ama tabi hicbirseyin garantisi yok her tezi çürüten var. Ultrasonda belli olana kadarda gecmez bu merak.

benim temmuzda 5.haftada gelisimi durmustu cnm ondada hicbisey hissetmiodum.bunda da beta hcg ilk 2 kati artcagina %37 artti sonra duzeldi kese gorundu ama yine hicbi belirti yok ayni gecen seferki gibi.var bir sorun :işsiz:
canım belkı yoktur lıtfen kotu dusunme artıs olmamasına ragmen kesen olusmus demekkı ıyı bıswy olmus

Kızlar sizler kaçınca haftada keseyi görüp kalp atışını duydunuz bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi ?

X