- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
225 pazartesi günü.Ilkı kactı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
225 pazartesi günü.Ilkı kactı canım?
Degerın cok ıyı masallah canım225 pazartesi günü.
Yüzük testi
Çin, Rus, Japon takvimleri
Kalp atışı sayısına göre
İleride ikili testte çıkacak olan betahcg göre vs aslında bir sürü şey var
Ama bence hisler daha kuvvetli oluyor.
Var mı hissettiğin birşey?
Halsizlik bel agrisi kasik agrisi var birde sabah uyaninca midem bulaniyor. Ama gun icinde bulantim yokuyku çoksa erkek
halsizlik ve kusma çoksa kız. :))
Doktora gittim keseyi karindan tam goremedi alttan bakti orda vardi 8 mm kadar. Sonra tekrar kan istedi. Haftaya tekrar cagirdi bakalim. Benimki supriz bir bebek oldu 1 kerelik beraberlikte o da korumaliydi. Yumurtlamama 4 5 gun vardi bide beraberlikten sonra ama olmus olan.Halsizlik bel agrisi kasik agrisi var birde sabah uyaninca midem bulaniyor. Ama gun icinde bulantim yok
uyku çoksa erkek
Doktora gittim keseyi karindan tam goremedi alttan bakti orda vardi 8 mm kadar. Sonra tekrar kan istedi. Haftaya tekrar cagirdi bakalim. Benimki supriz bir bebek oldu 1 kerelik beraberlikte o da korumaliydi. Yumurtlamama 4 5 gun vardi bide beraberlikten sonra ama olmus olan.
vallaha bende hepsi var :))uyku çoksa erkek
o zaman senin işin dr luk benden bu kadarvallaha bende hepsi var :))
Artik orasini bilmiyorum. Bakalom ne olucak.bence erken yumurtlamışsın sen :)
Hayirli olsun . Keseyi gördünüz müSelam kızlar 6 + 1 hamileyim 30 aralıkta gideceğiz tekrar inşallah kalp sesini duyarız
Benim 6+2 hala adet olcakmışım gibi ağrılarım var. Doktor normal dedi ama tedirginim :-(Merhaba kizlar bende yeni hamileyim bel ve sol kasigim cok agriyor varmi benim gibi olan.
Yaaabende şu an içiyorum sabahları ılık suya bi çaykaşığı kadar internette içilmez demiyordu diye içtim,bi daha içmem ne olur ne olmaz,boğazım çok kaşınıyo iyi geliyorduIcme canım elma sırkesı elma sırkesı dusuge sebep yaratır
Oğlumda çok dinçtim ve kesinlikle uyku aramıyordum :) 4 saatlik uykuyla bir gün uyumuş kadar uykuya kanmış oluyordum.uyku çoksa erkek
Hayirli olsun . Keseyi gördünüz mü
Canım bana doktorum odem attırıcı hıcbırsey ıcme dedıYaaabende şu an içiyorum sabahları ılık suya bi çaykaşığı kadar internette içilmez demiyordu diye içtim,bi daha içmem ne olur ne olmaz,boğazım çok kaşınıyo iyi geliyordu
Maşallah darısı başımıza inşallah,idrar enfeksiyonunuda çabuk atlatırsınız umarımHerkese merhabalar :)
Bugün 6+1'de doktora gittim ve biz henüz duyamasak da doktor kalp atışını gördü :) Hani hep bir duyma duymama mevzu var ya, o da hemen olmayabiliyormuş o pıt pıt atsa bile.
Ölçümde ise bebek 2.32 mm görünüyor (ultrason kağıdında CRL değeri).
Fikir olsun diye paylaşıyorum, doktor bu durumda her şeyin normal olduğunu söyledi :)
Yalnız çok kritik olmasa da idrar yolu enfeksiyonu çıktı, bir kerelik ilaç kullacağım. Çok su içerim, dikkat ederim ama çocukluğumdan beri peşimi bırakmıyor bu hastalık
Hımm ablamda 29 haftalık ikizlere hamile o da içiyorDikkat etmek lazım tabi,o da doktoruna sordu doğal olsun demiş sadece,benim alerjim var ilaçları bıraktım ve sürekli boğazım kaşınıyorne yapsam şaşırdımCanım bana doktorum odem attırıcı hıcbırsey ıcme dedı
Kuzum valla bılemedımkı her dr farklı bısey dıyor:)Hımm ablamda 29 haftalık ikizlere hamile o da içiyorDikkat etmek lazım tabi,o da doktoruna sordu doğal olsun demiş sadece,benim alerjim var ilaçları bıraktım ve sürekli boğazım kaşınıyorne yapsam şaşırdım