2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yüzük testi
Çin, Rus, Japon takvimleri
Kalp atışı sayısına göre
İleride ikili testte çıkacak olan betahcg göre vs aslında bir sürü şey var 😂
Ama bence hisler daha kuvvetli oluyor. 🤷🏻‍♀️
Var mı hissettiğin birşey?

uyku çoksa erkek
halsizlik ve kusma çoksa kız. :))

Halsizlik bel agrisi kasik agrisi var birde sabah uyaninca midem bulaniyor. Ama gun icinde bulantim yok
Doktora gittim keseyi karindan tam goremedi alttan bakti orda vardi 8 mm kadar. Sonra tekrar kan istedi. Haftaya tekrar cagirdi bakalim. Benimki supriz bir bebek oldu 1 kerelik beraberlikte o da korumaliydi. Yumurtlamama 4 5 gun vardi bide beraberlikten sonra ama olmus olan.

Doktora gittim keseyi karindan tam goremedi alttan bakti orda vardi 8 mm kadar. Sonra tekrar kan istedi. Haftaya tekrar cagirdi bakalim. Benimki supriz bir bebek oldu 1 kerelik beraberlikte o da korumaliydi. Yumurtlamama 4 5 gun vardi bide beraberlikten sonra ama olmus olan.

bence erken yumurtlamışsın sen :)

Icme canım elma sırkesı elma sırkesı dusuge sebep yaratır
Yaaa🤭bende şu an içiyorum sabahları ılık suya bi çaykaşığı kadar internette içilmez demiyordu diye içtim,bi daha içmem ne olur ne olmaz,boğazım çok kaşınıyo iyi geliyordu😕

uyku çoksa erkek
halsizlik ve kusma çoksa kız. :))
Oğlumda çok dinçtim ve kesinlikle uyku aramıyordum :) 4 saatlik uykuyla bir gün uyumuş kadar uykuya kanmış oluyordum.
Belirtilere göre cinsiyet tahmini pek mantıklı değil sanki.
Rahim içindeki bebeği Hmm bunda x kromozu varmış uyku hali yapayım demez ki🤭
Ama tabi işin eğlencesi farklı

Herkese merhabalar :)

Bugün 6+1'de doktora gittim ve biz henüz duyamasak da doktor kalp atışını gördü :) Hani hep bir duyma duymama mevzu var ya, o da hemen olmayabiliyormuş o pıt pıt atsa bile.

Ölçümde ise bebek 2.32 mm görünüyor (ultrason kağıdında CRL değeri).
Fikir olsun diye paylaşıyorum, doktor bu durumda her şeyin normal olduğunu söyledi :)

Yalnız çok kritik olmasa da idrar yolu enfeksiyonu çıktı, bir kerelik ilaç kullacağım. Çok su içerim, dikkat ederim ama çocukluğumdan beri peşimi bırakmıyor bu hastalık :KK43:
Maşallah darısı başımıza inşallah,idrar enfeksiyonunuda çabuk atlatırsınız umarım

Canım bana doktorum odem attırıcı hıcbırsey ıcme dedı
Hımm ablamda 29 haftalık ikizlere hamile o da içiyor🤦🏻‍♀️Dikkat etmek lazım tabi,o da doktoruna sordu doğal olsun demiş sadece,benim alerjim var ilaçları bıraktım ve sürekli boğazım kaşınıyor😣ne yapsam şaşırdım

Hımm ablamda 29 haftalık ikizlere hamile o da içiyor🤦🏻‍♀️Dikkat etmek lazım tabi,o da doktoruna sordu doğal olsun demiş sadece,benim alerjim var ilaçları bıraktım ve sürekli boğazım kaşınıyor😣ne yapsam şaşırdım
Kuzum valla bılemedımkı her dr farklı bısey dıyor:)

X